2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzel inşallah bizde sorun yaşamayız

özge zaten arabasız gidilmez, aldığın ıvır zıvırlarla yolda işkence çekersin
ştellaaaa zeynep i dövvvv...
bana arabasız git didiiii sempatiksalakcinni

Sen zor bırısın.İletişim kurması başta zor.Ama yakınlaşıncada bı okadar özverilisin bence.Harbisin yani.aman kızlar bana karakter tahlili yaptırmayın.Nebıleyım kendımce tanıdım hepinizi.Ve burdakı okumaya devam ettıklerımdende doğru olduğu çıkıyokaydirigubbakcemile5

heheheh kız yirim ben seni yirim yirim ama bebişin,ii yirim vazgectmm gel bakım şöleeeolumunekankayizsmile

cekmyoruzki yani kendi adima diyeyim ben hemen dalarim zaten,ben mesela dün geldim dedim seker yüklemem hakkinda birseyler söyledim ve sizin desteginize ihtiyacim vardi ama kimse birsey demedi tabiki demek zorundada degil.ama burada bu tür sorunlari,konulari paylastigimiz icin tabiki biraz alindim.dün kimse birsey yazmayinca zaten sildim.

Oyy canim hamilelikte insan 3 kat alingan ve kirilgan oluyo zaten.Ben yazilanlari bile tam okuyamiyorum öyle hizli ilerliyoki konular ortasindan da dalinmiyo geldikce okuyup cikiyorum.
Seker yuklemesi herkes yaptiriyo ya ben yurtdisinda yasiyorum burda öyle bisey yok o kadar farkliki uygulamalar turkiyeylen bende sasirdim artikboshayallersmile

Ben daha biberon emzik falan almadım. Ama aventin gaz önleyici biberonunu tavsiye ediyorlar ama BPA free mi ne öyle bişeyler okudum. Kararsızım henüz yani.

bende biberon olarak onu almayı düşünüyordum
sonra archi Nuby silikon biberon dedi benim kafam karıştı
hangisi daha iyidir acaba:uhm:

Ben de yüklememi Karataş ta yaptırdım bana 50 lik te şeker çıkardılar da ondan merak ettim canım umarım sende bişey çıkmaz.
:1ninca:

:roflol::roflol::roflol: Allah iiliğini versin

Sen zor bırısın.İletişim kurması başta zor.Ama yakınlaşıncada bı okadar özverilisin bence.Harbisin yani.aman kızlar bana karakter tahlili yaptırmayın.Nebıleyım kendımce tanıdım hepinizi.Ve burdakı okumaya devam ettıklerımdende doğru olduğu çıkıyokaydirigubbakcemile5

bilmiyorumkismile

Olsun canım kaldığın yerden devam et.Bende işlerin younluğundan dalamıyom ama okuyom yada arada yazıyom.Valla artık birbirimizin karekterini bıle tanı olduk ya.Kım gıcıklık yapıyo,kim iyimser,kim kotumser,kim şakacı ben kendımce bılıyorum.Ben kaç gun once bıberon emzık sordum cevap gelmedı.Gelmesın canları saolsun okumadılar belkı gormedıler.Yada bende mıllete cevap yazamıyorum mesela herzaman kızamam o yuzden.Ama sağolsun sureklı cevap yazabılen arkadaşlar var.Çok sevaba gırıyolar bence:enbuyukkk:olumunekankayizsmile

ben görmedim canım sorduklarını ben birtane dr. braunun biberonundan aldım gaz yapmayan yeni doğan için uygun . Birtenede avent alıcam ama küçük boyu yoktu daha alamadım. Nuk için iyi diyorlar cammış bide emzikte kesinlikle nuk al diyorlar tecrübeli arkadaşlar ama ben avent almış bulundum

ay neyse
şimdiden beni strese sokma beee
napalım arabayla gitces işte
arabasız gitmez benim adam

Kız sen strese girme eşini önceden uyarda vıdı vıdı yapmasın diye diyorm benimki beynimi yedide seninkide öyle yapmasın diye dedim

kızımı görmeye gittim bugün ben :dance:
haftasonu 2-3 saatlik bir yola gideceğim de hem onu sormak için gittim
hem de gitmişken bakalım dedik kızıma
1125 gr olmuş minik kızım benim :nazar:

maaşallah kızına:nazar:

cekmyoruzki yani kendi adima diyeyim ben hemen dalarim zaten,ben mesela dün geldim dedim seker yüklemem hakkinda birseyler söyledim ve sizin desteginize ihtiyacim vardi ama kimse birsey demedi tabiki demek zorundada degil.ama burada bu tür sorunlari,konulari paylastigimiz icin tabiki biraz alindim.dün kimse birsey yazmayinca zaten sildim.

ben görmedin ne çıktı sonuçlar birdaha yazsana kuşum

Masallah canim kizina eminim citi piti kibar bisey olucak kizin :nazar:

benim kızımıda koca dana diye seversiniz artık 2 kilo oldu benim toraman

bende ya,bana dik dik bakana bastan asagiya inceleyene sinir olur ve hic cekinmeden söylerim,birinemi benzettin yada bu tarz seyler.hayir bir bakmak var birde bakma,bakarsin ama noluyor gözlerini dikipte saatlerce sacindan tirnagina kadar inceliyorsun demi

guclubacismile böle yapcaksn onlara:D

kızlar turk kahvesı içtim kalanınıda kasıklıyorum proppplem olurmuuuuuuuuuu?
bende cok icmek istiyorumda,icim el vermiyor ama esim kahve icerken 1-2 yudum aliyorum.hamileyken türk kahvesi icenlerin, cocuklari cok zeki oluyormus diye duydum ne kadar dogru bilemem.

bende cok icmek istiyorumda,icim el vermiyor ama esim kahve icerken 1-2 yudum aliyorum.hamileyken türk kahvesi icenlerin, cocuklari cok zeki oluyormus diye duydum ne kadar dogru bilemem.
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı öyle şey mi olur kız?

Ben daha biberon emzik falan almadım. Ama aventin gaz önleyici biberonunu tavsiye ediyorlar ama BPA free mi ne öyle bişeyler okudum. Kararsızım henüz yani.

Ayy merak etim şimdi, o neymiş ki.. Ben nukun aldım iki tane... Bide şu silikon olanlar var ya ondan bakacaktım.. Bide hala pompa alamadım yaa.. Alsam mı, almasam mı... Ayy kararsızlık çok zor be..bilmiyorumkismile

ya bende bebedorun kumbara setını sırf heves ıcın aldım hanı set dıye ama aventın bıtane almak ıstyrm ehrkes onu öneriyor cam alaym dimi

Back
X