2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet, annelik iç güdüsü dedikleri şey devreye girecek
inşallah bizde acemilik zamanlarımızı kolayca atlatırız

Acemilik yasamicaniz kesin canim annelik öyle biseyki proglamlanmis gibi bakicaksiniz bebeginize hersey tikir tikir olup gidecekk bayanssulusmile

Kanaryam sen geriden takip ediyon mesajlari ama talar slm verdi ikinci mesajdada cikti birazdanda gule gule dicen kesinn talara :roflol:

:roflol:

hadi banada güle güle, gidip biraz soru çözeyim
açık öğretim sınavlarındada bebeğimle ilgili şeyler sorsalar keşke
bu sene sınıfta kalcam bu gidişle, ama napim kasamıyacam kendimi

ben biberonu ve emziği nuk aldım ebebeğe gitmiştik haftasonu ordaki bayan çok yardımcı oldu üstünde bpa free yazısına dikkat edin yalnız bende avent alıcaktım ama satıcı kız aventte bu güvenceyi veremiyoruz demişti bi silikon başlıklı bide kauçuk aldım ben

Güneşim sankim sen bana kaç bardak içtin diye sordum di mi şekerli suyu?
valla kakavan bi hemşire var orda bana koca bi sürahi verdi. Sanırım 4 bardağa falan denk gelmiştir. Çünkü ben yarım yarım içip üstünü tamamladım hep. İşte 3 veya 4 bardak.

hım banda surhı vrmştı 6-7 brdk cıktı

hadi banada güle güle, gidip biraz soru çözeyim
açık öğretim sınavlarındada bebeğimle ilgili şeyler sorsalar keşke
bu sene sınıfta kalcam bu gidişle, ama napim kasamıyacam kendimi

Allah zihin acikligini versin canim güle gülee ....
Yanliz kanayaryanin gule gule demesini bekleme o ancak 1 saat sonra falan gürur senin mesaji:roflol:

zeynepcim 100 gr yüklemede 201 mg cikti.drun dedigi 180 e kadar iyimis.biraz dikkat et dedi.normalde kan ve idrar testim iyi cikiyordu.hatta kendi drum gerek bile duymadi.gecede birseyler yemistim.12 saat önce yememek lazimdi ama dayanamadim meyve yedim.o yüzden bunun da etkisi olabilirmi diye tekrar yükletecegim bakalim.

Canım 100 gramlık yükleme sonrası sadece 1 keremi kan aldılar anlayamadım??.
Burda 3 kere alıyorlar her saat başı ve çıkan sonuçlardan iki tanesi referans değerlerin üzerindeyse tehşis koyuyorlar ama sadece bir tanesi kötüyse önemsemiyorlar.Test seninde dediğin gibi en az 10 saatlik açlık gerektiriyor ve sen bişeyler yiyerek tabiki sonuçları bozmuşsun :)

Allah zihin acikligini versin canim güle gülee ....
Yanliz kanayaryanin gule gule demesini bekleme o ancak 1 saat sonra falan gürur senin mesaji:roflol:
güle güle stella
niye kiz bak gördüm istesem

gecmiside okuyorumda geriden geliyorum o yüzden ama nolursa olsun mutlaka cevap veriyorum,belki birgün bile gecikebilir burada jet hiziyla devam edildigi icin,dur biraz hizlanayim

Son düzenleme:
ben geldim canım sıkılıyor bugün akşam olsa da gitsek eve .. dışarıya da cıktık yemeğe halbuki ama gene de sıkıcı geçiyor bugün

güle güle stella

gecmiside okuyorumda geriden geliyorum o yüzden ama nolursa olsun mutlaka cevap veriyorum,belki birgün bile gecikebilir burada jet hiziyla devam edildigi icin,dur biraz hizlanayim
sempatiksalakcinni

ben geldim canım sıkılıyor bugün akşam olsa da gitsek eve .. dışarıya da cıktık yemeğe halbuki ama gene de sıkıcı geçiyor bugün

Pembik buraya daha çok takılsana canım.urda sohbet super gıdıyo valla.Acayıp eğlencelı bugun.Ağrılarla başladı ama ızlar coştu sonradan:lepi:

Ciddimisin canim bende bi danisayim o zaman doktoruma ama ben ilk oglumdada yaptirmadim öyle bisey.
Kesin benim doktorumda gerek olmadigini söylucek bilmiyorumkismile

Insallah sonuclarin temiz cikar icini ferah tut canimm zemuszemus
insaallah canim ama gercekten hic slkinti yapmiyorum sonuctan tam emin olmadigim icin belkide.evet silacim idrarda ve kanda cikmayinca gerek duymuyorlar ama sen yinede yaptir derim ben.tetenoz asisi oldunmu silacim

herkesden birazcik aliyor bunlar günescim.ama simdiki cocuklar egitim konusunda daha verimli.

inşş canım dayılarınaa cekerse zeki olur ama ztn kahveye falan gereennnkk kalmassssempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

güle güle stella

Canim jet hiziylada olsa herkese cevap vermek zor valla.Öyle hizli ilerliyoki sayfalarr sempatiksalakcinni
Hadi bende kactim kislar iyi bakin kendinize ve bebislerinizeopuyorumnanaktan

Back
X