2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
söyleyeyim o zaman sizlerede kızlar

Memorial in allianz sigorta ile anlaşma fiyatı : sezeryan 4.147 TL epudral de dahil, normal 3.283 TL bebek paketi (bunuda sigorta kaşılıyor doğuma çocuk doktorunun girmesi ilk kontrolleri ve aşıları için) 544,5 TL

Metropolitantandan aldığım fiyatları evde unutmuşum yazamıyom sonra yazarım. Onun rakamları biraz daha düşük.

Bu rakamlar normal hasta fiyatları değil biliyorsunuz alliansa özel fiyatlar eğer sigortasız kendiniz gitmeye kalksanız fiyatlar uçuyor

slm kızlar... evın kapısı bır daha çalarsa nah çekecem haberınız olsun kötükedihüso durmadan kapı çalıo bu ne yaw...artık kısmet kıme bılmem

bak benim de aksigorta bana da söyle diye boşuna dememişim sempatiksalakcinni
yüzde kaç anlaşman var meloş

%80 ama doğum limitinin allah cezasını versin. 4000 TL doğum limiti mi oluy yaa

hayır ınanmayn meloşş benmmmsempatiksalakcinni

Ben sabah özge, öğleden sonra güneş, akşam üzeri archiyim taaaam mıııı? Gece de kim olduğumu sölemicem siz tahmin edin sempatiksalakcinni ama ipucu veriim, ateşim yerinde.

Memorial in allianz sigorta ile anlaşma fiyatı : sezeryan 4.147 TL epudral de dahil, normal 3.283 TL bebek paketi (bunuda sigorta kaşılıyor doğuma çocuk doktorunun girmesi ilk kontrolleri ve aşıları için) 544,5 TL

Metropolitantandan aldığım fiyatları evde unutmuşum yazamıyom sonra yazarım. Onun rakamları biraz daha düşük.

Bu rakamlar normal hasta fiyatları değil biliyorsunuz alliansa özel fiyatlar eğer sigortasız kendiniz gitmeye kalksanız fiyatlar uçuyor

bu fiyatlar ne be yaff tm ben meloş değilim meloş olmak isteyenler ilgilensinsempatiksalakcinni

ya işte dılaver beye muayene olmaya basldm butun testelrımı bastan yapıyor o şimdi tekrardn iyi bir doktora benzyr gercı degsk bıadam ama:) hatta hastaneye gıdenlerı ozelınede cgryrmus ucretsızzz o guzel bişi
dogumuda dun sordm 350 hastane alıyor 1000 tlde doktr kendı alıyormus ama dedıkı normal sezeryan vs hıbsey farktmz 3 gunde yatsn 1 gunde yatsn fıyat sabıt bızm dedı bende artk kurcalamayım bu doktora devam edeym dedım gazıde 500 e dogum yapanlr var ama gazıyede guvenemyrm cok fazla iyi solemyrlr ordakı bayan hakknda ısım vermyrm ama:D

aman boşver gaziyi bende gittim gazi eski gazi değil doktorun iyimiş devam et hayırlısı olsun cnmmm

keşke bende yaptırsaydım zamanında özel sağlık sigortası ikinciye kesin yaptırıcam :sinifsinif:

Ben sabah özge, öğleden sonra güneş, akşam üzeri archiyim taaaam mıııı? Gece de kim olduğumu sölemicem siz tahmin edin sempatiksalakcinni ama ipucu veriim, ateşim yerinde.
sempatiksalakcinni ben bildim

bu eminönündeki bebeçeyiz mağzasındaki battaniye ve nevresim takımı fiyatlarını bilen varmı desenleri çok hoşuma gitti taç ın organik nevresim takımını sordum peşin 50 lira olur demişti perdecide kız
BEN taçdan nevresim takımı aldım bi tane 50 tl
bu hafta sonuda karyola için uyku setini aldım 135 tl di 110 aldım havuzlu handan

aa iiymiş o kadar da uçmamışlar, küvöz ne kadar?

bu fiyatlar ne be yaff tm ben meloş değilim meloş olmak isteyenler ilgilensinsempatiksalakcinni

pembik sen medicananın fiyatını öğrendin mi?

bu fiyatlar benim cebimden çıkmıcakki sigortam yapıcak ödemeleri. Benim limitim yok öğrenmesemde olurdu ama limitli olan arkadaşlara faydam olsun dedim ondan meloşu soruyom sürekli

Buca devlet hastanesı ya canım orda epidral yapıyolarmı ya.Ben ssk ve devlet hastanelerınde epidral olmuyo dıye bılıyorum ama oluyosa supermiş

yok cnm ssk yada devlet hastanesi değil Özel T.A.P.D.İ. Buca Tıp Merkezi

%80 ama doğum limitinin allah cezasını versin. 4000 TL doğum limiti mi oluy yaa

selamlar senin gene dört binmiş benim muayene dogum dahil bin tlkaydirigubbakcemile3

memorial de doğum için o fiyatlar gayet iyi..
gidin de hizmet görün valla..
3 yıl çalıştım orda içini dışını bilirim..

zeynep sen kesin karar verdin mi

aa iiymiş o kadar da uçmamışlar, küvöz ne kadar?

pembik sen medicananın fiyatını öğrendin mi?

küvez metropolitanda 600 den başlıyormuş bebeğin durumuna göre 1500 leri buluyormuş. Memoriali daha öğrenemedim.

Bide metropolitana yenidoğan sarılığı olursa fotosel parası nekadar alıyorsunuz diye sormuştum 300 TL dediler birkere alıyorlarmış bebek iyileşene kadar başka para almıyorlarmış. Yenidoğan sarıığını sigorta şirketleri karşılamıyor biliyorsunuz oda önemli

Back
X