- 25 Eylül 2009
- 11.327
- 3
- 406
- 43
- Konu Sahibi daemon
- #74.501
sempatiksalakcinniokudumda rahatladım.
yoksa catlıycaktımm...
topukuna sıkıyım mı ösgeaklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sempatiksalakcinniokudumda rahatladım.
yoksa catlıycaktımm...
topukuna sıkıyım mı ösgeaklinialirimsmile
:roflol::roflol:
herkes aynı dertten şikayetçi . büttün anneler toplanmadan kavga etmek yok
sonra işin yoksa geçmişi oku
Ya olay çalış çalıma olayı değil bence.Mesela birinin bıyerı ağrıyo.Bende yok oyle şeyler denıyo hop hihoyyyt hareketler danslar.Biri dıyokı uyuyamıyorum.O kesın guzel uyuyo hophihoyyytTabıkı guzel şeylerı yazıcaz ama.Bırının kotu şeyıne karşılık yazılınca sınırler bozuluyo.Ya nebıleyım işte tuhaf bi yazıydı bugunkuler.Boşverın ya eğlence oldu bizede:içelim:içelim güzelleşelim.
ben de gelcem..
ben daha iyi ekşın annatırım sempatiksalakcinni
yok ne italyanı bildiğin turkish fastfoodçu -tatlicadiarzu-
ama makarnalarını seviyorum nedense
Ya olay çalış çalıma olayı değil bence.Mesela birinin bıyerı ağrıyo.Bende yok oyle şeyler denıyo hop hihoyyyt hareketler danslar.Biri dıyokı uyuyamıyorum.O kesın guzel uyuyo hophihoyyytTabıkı guzel şeylerı yazıcaz ama.Bırının kotu şeyıne karşılık yazılınca sınırler bozuluyo.Ya nebıleyım işte tuhaf bi yazıydı bugunkuler.Boşverın ya eğlence oldu bizede:içelim:içelim güzelleşelim.
aaaa öske bi senle benmi tak,ip etmişz olayı yafsss lovfunn nirdeeeeee
delikafadulden gel kız
bi ekşında biz çıkartırız
nasılsa tek taraflı ekşın çıkarmanın inceliklerini öğrendik bugün
fastfood mu cık istemem o zaman, onların kullandığı yağlar kötü oluyor
asıl punto da yediğim makarnanın tadını hiç biyerde bulamıyorum ben
hahahahaha :roflol:dün sanırım ben de bir ekşının parçası oluyordum, ben aslında tamamen dalga geçiyordum ama elhamra ööle bi tepki verdi ki şaka mı ciddi mi anlamadım, o yüzden hemen sustum bende![]()
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayımmm
Anteni görünce dedim karışmıştır ortalık emme okumadım daha geçmişi noluyo kine
yalnız bunu soyleyen ınsan once bı tarafım agrıyo acaba magnezyum ıcmedıgımden mı oldu demıs
sonra bırı gelıp kramop gırdı dıyınce
az once magnezyumu ıcemyıp agrısı olan ınsan benım hıc bıyerım agrımıyo dıyıp dans etmıs..
hay allahımm ya saka gıbı
ne de guzel hıc bısey anlamıyo numarası yapıo ama
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayımmm
Anteni görünce dedim karışmıştır ortalık emme okumadım daha geçmişi noluyo kine
bii tıssssssssssss demen yetrli cnmmm![]()
yalnız bunu soyleyen ınsan once bı tarafım agrıyo acaba magnezyum ıcmedıgımden mı oldu demıs
sonra bırı gelıp kramop gırdı dıyınce
az once magnezyumu ıcemyıp agrısı olan ınsan benım hıc bıyerım agrımıyo dıyıp dans etmıs..
hay allahımm ya saka gıbı
ne de guzel hıc bısey anlamıyo numarası yapıo ama
canım makarna istedi soğanlı sarımsaklı kaşarlı domatesli soslu yapcam eve gidince sempatiksalakcinni