2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ßen çıkıom kıslar
kahvaltı yapayım annemle alışverişe qidicez sempatiksalakcinni
qörüşürzz...

hehehehe süper gardaşım sıcak su koyunca buhar çıkacak ya o buhara oturur gibi yapacak sempatiksalakcinni
isterse sıcak suya otursun direkt, basurlar kaynayıp düşer belki kaydirigubbakcemile3
aha evet iyi fikir sempatiksalakcinni
bak bunu dene güneşim sempatiksalakcinni
%100 etkili kesin çözüm

canım ya yenı gordum yazını.İşlerım boyumu aştı yıne.Bıraz halledeyım hemen devamsempatiksalakcinni
tamam cabıh bekliyom sempatiksalakcinni

gunaydın hanımlar bugun masallah cok superım.dr gıttım seker olcumlerımı goturdum.dıyetle gayet ıyı herhangı bır ılaca gerek fılan yok dedı.ama haftanın ıkı gunu mesela salı cuma olc tok karnına dedı.yıne 4 kere tabı.son uc aylık seker testıde ıyı cıktı buda hem bebek ıcın hem senın ıcın cok ıyı bırsey dedı.dogumdan ıkı ay sonra yıne yukleme yapıcaz dedı.darısı tum sekerlı arkadasların basına.umarım herkes dıyetle halledebılır.:nazar::teytey::dance:

günaydın canım..

hehehe senin hormonlar makinayı bozmuş sempatiksalakcinni
acayip şeyler olmaya başladı bünyemizde zaten. su kaynattık resmen kaydirigubbakcemile3

benimde en korktuğum şey basur. annemde var kadın neler çekiyor yıllardır.
allah korusun hepimizi o hastalıktan :Saruboceq:

he bende de var ama hamilelikte olmadım daha çok şükürr amannnnn:nazar::nazar::nazar:

kıslar ekşın başlıyorrr :)

:roflol:

efet en son doktora gıttım hamişim deynce oda ozmn dezenfekte olsn mıkrop kapamsn dıye bır toz verdi sıcak suyun ıcıne dok otur dedı ama daha yapmadımmm öle totmun sıgacagı bir legen yok evdeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

günaydın cnmmm

sempatiksalakcinni

senin diyetinmi vr cnm:(

KUŞUM NE OLDİİİİİİİİ BASURUNMU AZDIIIII OYYYY KIYAMAMMMMMMohaoldumsmile

tansiyonun düşmüştür canım aman dikkat et
otobüse böle karnını göstererek bin yer al mutlaka

valla yarım saat sonra ölçebildim tansiyonumu 10 a 6 cıktı düştü herhalde ama cok güzel khvaltı yaptım çıktım buğün dr teset sonuçlarını götürcem ozaman sorcam o degilde karnımdaki agrı beni daha cok korkuttu allahtan kızm haraet ediyor

tansiyonun düşmüştür canım aman dikkat et
otobüse böle karnını göstererek bin yer al mutlaka

Ay karnini goster dedin de oyle bi guldum ki. :roflol:
Bizim manyak herif de araba ile bi yere giderken polis falan gordugunde
hep benimle dalga gecer hamile numarasi yap bisi demesinler diye.

kızlar dün başıma ilk defa kötü bir sey geldi kahvaltımı yaptım otobüse bindim yer yoktu oturmadım bir yarım saat sonra anlım hafif soğuk ter atıp gözlerim karıncalaştı sonra bacaklarımda his kaybıyla saniyelik içim geçti sanki bayılır gibi oldum ama allahtan düşmedim toparladım kendim hemen yer verdiler oturdum ama ne oldu anlamadım ve dün ilk defa dün akşam bu olaydan sonra tam sezeryan yeri varya göbek altı orası cok agrıdı yürüyemdim bile

allah allah sana yer vermediler mi otobüste?? yoksa hamile olduğn belli olmuyor mu hala
uzun yolsa bundan sonra yer iste birilerinden. ne olacak hamilesin ayıp değil.
çok geçmiş olsun

ama bu hamileyken sakıncalı olabilir

sıcak suya oturmayacağı için sakınca olmaz. buhar sadace yumuşatır oraya

Anam sende kiza komplo mu kuruyorsun comeliyim derken bi muddet
sonra agir gelir kendisine ve suyun icine duser tototsu tum yanar. kaydirigubbakcemile3

heeee sonna totom leğene sıkışsın pişsn hertarafm burayada gelemeyim hop onumu ıstynz

%100 etkili kesin çözüm

nan güneşim deneme bişey olur bi sorun hamilelikte belki zararı olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

%100 etkili kesin çözüm

annadm öske sen benı istemyn burdaaasempatiksalakcinni

Canim eger distan ise birtane tanidigimiz bu konuda sey der her sabah pamukla
kolonya bastir ozaman bi muddet sonra tamamen eritiyor ve yok ediyormus.
Nekadar dogru birsey veya nekadar saglikli birsey orasina birsey diyemem,
doktorlarin hic biri bunu tavsiye etmez eminim.
Ve cesaretin varsa yapabilirsin cunku cok felaket yakiyormus
zaten o sekilde eriyip gidiyormus ama faydasi da gercekten var.

Sensicimmmm sen o tanıdığına söyle kendine bassın kolonya hem acı verici hemde nekadar tehlikeli bişeydir kimbilir. Üstelik alkol yakar ve tahriş eder o noktayı iyi edeyim derken hertarafını berbat etme durumu olabilir.

Güneşim çok iyi merhemler var bu konuyla ilgili özellikle kortos ve anestol hamileliktede kullanılabiliniyor ama yinede doktora danış ve daha fazla kötü olmadan kullan derim

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

AMAN NEDİ,R BU RÜYA MUHABBETİ YA TOPİCÇEEEEEEEEEEEE
DAECİMMMM BU DEFA ŞANS SANA GÜLDÜ SENİ GÖRDÜM RÜYAMDAAAAAAAAAAAAaklinialirimsmile
Günaydınnnn

valla yarım saat sonra ölçebildim tansiyonumu 10 a 6 cıktı düştü herhalde ama cok güzel khvaltı yaptım çıktım buğün dr teset sonuçlarını götürcem ozaman sorcam o degilde karnımdaki agrı beni daha cok korkuttu allahtan kızm haraet ediyor
doktora söyle mutlaka canım
ben de ağrıyla geçen gün gittiğimde ilk sordugu bebeğin hareketleri oldu
hareket ediyorsa iyi bişi..

Ay karnini goster dedin de oyle bi guldum ki. :roflol:
Bizim manyak herif de araba ile bi yere giderken polis falan gordugunde
hep benimle dalga gecer hamile numarasi yap bisi demesinler diye.

:roflol: hatta doğuruyo numarası yap sen :roflol:

Back
X