Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aha evet iyi fikir sempatiksalakcinnihehehehe süper gardaşım sıcak su koyunca buhar çıkacak ya o buhara oturur gibi yapacak sempatiksalakcinni
isterse sıcak suya otursun direkt, basurlar kaynayıp düşer belki kaydirigubbakcemile3
tamam cabıh bekliyom sempatiksalakcinnicanım ya yenı gordum yazını.İşlerım boyumu aştı yıne.Bıraz halledeyım hemen devamsempatiksalakcinni
gunaydın hanımlar bugun masallah cok superım.dr gıttım seker olcumlerımı goturdum.dıyetle gayet ıyı herhangı bır ılaca gerek fılan yok dedı.ama haftanın ıkı gunu mesela salı cuma olc tok karnına dedı.yıne 4 kere tabı.son uc aylık seker testıde ıyı cıktı buda hem bebek ıcın hem senın ıcın cok ıyı bırsey dedı.dogumdan ıkı ay sonra yıne yukleme yapıcaz dedı.darısı tum sekerlı arkadasların basına.umarım herkes dıyetle halledebılır.:teytey::dance:
komsummmm, yivrummm, züt kısımın anasıııGünaydınnna.s.
ANNATAMAM ÇOKKKK AYIPPPPPPPPPPPPPsempatiksalakcinni
hehehe senin hormonlar makinayı bozmuş sempatiksalakcinni
acayip şeyler olmaya başladı bünyemizde zaten. su kaynattık resmen kaydirigubbakcemile3
benimde en korktuğum şey basur. annemde var kadın neler çekiyor yıllardır.
allah korusun hepimizi o hastalıktan :Saruboceq:
kıslar ekşın başlıyorrr :)
efet en son doktora gıttım hamişim deynce oda ozmn dezenfekte olsn mıkrop kapamsn dıye bır toz verdi sıcak suyun ıcıne dok otur dedı ama daha yapmadımmm öle totmun sıgacagı bir legen yok evdeesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
günaydın cnmmm
sempatiksalakcinni
senin diyetinmi vr cnm![]()
:roflol:Anam sende kiza komplo mu kuruyorsun comeliyim derken bi muddet
sonra agir gelir kendisine ve suyun icine duser tototsu tum yanar. kaydirigubbakcemile3
tansiyonun düşmüştür canım aman dikkat et
otobüse böle karnını göstererek bin yer al mutlaka
komsummmm, yivrummm, züt kısımın anasııı
tenhada bulusalım mı???aklinialirimsmile
tansiyonun düşmüştür canım aman dikkat et
otobüse böle karnını göstererek bin yer al mutlaka
kızlar dün başıma ilk defa kötü bir sey geldi kahvaltımı yaptım otobüse bindim yer yoktu oturmadım bir yarım saat sonra anlım hafif soğuk ter atıp gözlerim karıncalaştı sonra bacaklarımda his kaybıyla saniyelik içim geçti sanki bayılır gibi oldum ama allahtan düşmedim toparladım kendim hemen yer verdiler oturdum ama ne oldu anlamadım ve dün ilk defa dün akşam bu olaydan sonra tam sezeryan yeri varya göbek altı orası cok agrıdı yürüyemdim bile
ama bu hamileyken sakıncalı olabilir
Anam sende kiza komplo mu kuruyorsun comeliyim derken bi muddet
sonra agir gelir kendisine ve suyun icine duser tototsu tum yanar. kaydirigubbakcemile3
aha evet iyi fikir sempatiksalakcinni
bak bunu dene güneşim sempatiksalakcinni
%100 etkili kesin çözüm
tamam cabıh bekliyom sempatiksalakcinni
OLUĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞhihoyyyt
aha evet iyi fikir sempatiksalakcinni
bak bunu dene güneşim sempatiksalakcinni
%100 etkili kesin çözüm
tamam cabıh bekliyom sempatiksalakcinni
Canim eger distan ise birtane tanidigimiz bu konuda sey der her sabah pamukla
kolonya bastir ozaman bi muddet sonra tamamen eritiyor ve yok ediyormus.
Nekadar dogru birsey veya nekadar saglikli birsey orasina birsey diyemem,
doktorlarin hic biri bunu tavsiye etmez eminim.
Ve cesaretin varsa yapabilirsin cunku cok felaket yakiyormus
zaten o sekilde eriyip gidiyormus ama faydasi da gercekten var.
gel şöle bakimm yamacıma....
annat yivrummmsempatiksalakcinni
vallahada bıllahada şaka gibi yaaa=))))))
GünaydınnnnGÜNAYDINNNNNNNNNNNNN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
AMAN NEDİ,R BU RÜYA MUHABBETİ YA TOPİCÇEEEEEEEEEEEE
DAECİMMMM BU DEFA ŞANS SANA GÜLDÜ SENİ GÖRDÜM RÜYAMDAAAAAAAAAAAAaklinialirimsmile
doktora söyle mutlaka canımvalla yarım saat sonra ölçebildim tansiyonumu 10 a 6 cıktı düştü herhalde ama cok güzel khvaltı yaptım çıktım buğün dr teset sonuçlarını götürcem ozaman sorcam o degilde karnımdaki agrı beni daha cok korkuttu allahtan kızm haraet ediyor
Ay karnini goster dedin de oyle bi guldum ki. :roflol:
Bizim manyak herif de araba ile bi yere giderken polis falan gordugunde
hep benimle dalga gecer hamile numarasi yap bisi demesinler diye.