2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deendım desem ınanırmısn aama hamıleyken diil tabe efet cok yakıyorrrr acıya dayanıklıyım bu konulrda sormaa agzımdada sıksık aftlr cıkar tuzu basarım kı 2 dk uyussun dıyee:Dsempatiksalakcinni

Güneşim tuz olur mu bal sür aftlara çok çabuk geçiriyor. Bende de sınav zamanlarında hep çıkardı ünideyken, doktor stresten demişti.

Güneşim çok komiksin kız...:roflol::roflol::roflol: Valla benim totomun sığacağı leğende yok...
Bide diyette gibi bişey işte... Bacaklarım falan şişmeye başlayınca, tuzu azalt dedi doktor. Dışardan alıyorum, ekmekten falan diye, başka şeylerden kısıyorum,öyle işte..

valla hamile olduğum bellide sabah sabah millet uyuyor numarası yapıp yer vermiyor valla öyle olunca bile bir kadın kalkım yer verdi mal adamlar sadece bakmasını biliyor
valla öyle korktumki dönerken artık kaldırdım birini oturdum bundan sonrada öyle yapcam allah korusun kompla bayılsam ne olurdu acaba

becericeksin ben guvenıyorum sanaaklinialirimsmile

Ay insAllah canim ya dun ilmik kaciriyordum nerdeyse,
aklim cikti kacirsam toparlayabilecek kimse de yok Allahtan son anda kurtartim. :delphin:

Bizim herif de habire dalga geciyor benimle ciddi ciddi oruyon mu sen diye,
sonra bos yere ipi ziyan etme falan gibi, iyicene hirs yaptim bende rezil olmayim diye. kaydirigubbakcemile3

benimde çevremde kimse yaptırmamış yaabilmiyorumkismile
ama annem yaptırmış.. bana sende yaptır demiştia.s
doktorumda kesinlikle yaptırmam qerektiğini söyledi
yararı var da zararı yok canım olsun
qereksiz bişey olsa doktorumuz kendi tercihimize bırakırdı heraldeyerimseniben
[/Q

haklısın canım ya evham yapıyorum milletin lafına bakıp sizle burda böyle konuşunca rahatlıyorum

Güneşim tuz olur mu bal sür aftlara çok çabuk geçiriyor. Bende de sınav zamanlarında hep çıkardı ünideyken, doktor stresten demişti.

bal iyi mi geliyormuş.
ayy ben o aftlardan neler çektim zamanında. anamı ağlattı.
şimdi de ara ara çıkıyor . balı denerim çıkarsa

Sensicimmmm sen o tanıdığına söyle kendine bassın kolonya hem acı verici hemde nekadar tehlikeli bişeydir kimbilir. Üstelik alkol yakar ve tahriş eder o noktayı iyi edeyim derken hertarafını berbat etme durumu olabilir.

Kendi de yapmis birkac defa zaten. Diyorum ya ben olsam hayatta cesaret edip yapamam. Ama gunesim yapmis ta gercekten baksana, iyi cesaret vallaha. kaydirigubbakcemile3

Ay insAllah canim ya dun ilmik kaciriyordum nerdeyse,
aklim cikti kacirsam toparlayabilecek kimse de yok Allahtan son anda kurtartim. :delphin:

Bizim herif de habire dalga geciyor benimle ciddi ciddi oruyon mu sen diye,
sonra bos yere ipi ziyan etme falan gibi, iyicene hirs yaptim bende rezil olmayim diye. kaydirigubbakcemile3

o zamn bu mesela artık gurur mevzusu olmus=))
inanmak basarmanın yarısı eder ya
once ınan
ve
hedefe kılıtlen
basarmalısın:roflol:

balmı ilk defa duyyrm ama onuda denerm cunku hıc eksık olmz yaralrım tuzuda bırsure uyusyr dıye yapyrdmmm

Dae bekle kuzummmm ıŞım var azcık annatcammmmmmm sabrettttttt nan

Back
X