- Konu Sahibi daemon
- #74.841
Anam sende kiza komplo mu kuruyorsun comeliyim derken bi muddet
sonra agir gelir kendisine ve suyun icine duser tototsu tum yanar. kaydirigubbakcemile3
hop güneşin totosu yandı hihoyyythihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam sende kiza komplo mu kuruyorsun comeliyim derken bi muddet
sonra agir gelir kendisine ve suyun icine duser tototsu tum yanar. kaydirigubbakcemile3
deendım desem ınanırmısn aama hamıleyken diil tabe efet cok yakıyorrrr acıya dayanıklıyım bu konulrda sormaa agzımdada sıksık aftlr cıkar tuzu basarım kı 2 dk uyussun dıyeesempatiksalakcinni
annatsana nan.. çatliyciğiimm....:roflol::roflol::roflol:
becericeksin ben guvenıyorum sanaaklinialirimsmile
benimde çevremde kimse yaptırmamış yaabilmiyorumkismile
ama annem yaptırmış.. bana sende yaptır demiştia.s
doktorumda kesinlikle yaptırmam qerektiğini söyledi
yararı var da zararı yok canım olsun
qereksiz bişey olsa doktorumuz kendi tercihimize bırakırdı heraldeyerimseniben[/Q
haklısın canım ya evham yapıyorum milletin lafına bakıp sizle burda böyle konuşunca rahatlıyorum
Güneşim tuz olur mu bal sür aftlara çok çabuk geçiriyor. Bende de sınav zamanlarında hep çıkardı ünideyken, doktor stresten demişti.
selametle sempatiksalakcinni
Sensicimmmm sen o tanıdığına söyle kendine bassın kolonya hem acı verici hemde nekadar tehlikeli bişeydir kimbilir. Üstelik alkol yakar ve tahriş eder o noktayı iyi edeyim derken hertarafını berbat etme durumu olabilir.
:roflol:hop güneşin totosu yandı hihoyyythihoyyyt
hop güneşin totosu yandı hihoyyythihoyyyt
Ay insAllah canim ya dun ilmik kaciriyordum nerdeyse,
aklim cikti kacirsam toparlayabilecek kimse de yok Allahtan son anda kurtartim.
Bizim herif de habire dalga geciyor benimle ciddi ciddi oruyon mu sen diye,
sonra bos yere ipi ziyan etme falan gibi, iyicene hirs yaptim bende rezil olmayim diye. kaydirigubbakcemile3
kimse oralı olmayınca kaçtı hahaha sempatiksalakcinni
Güneşim tuz olur mu bal sür aftlara çok çabuk geçiriyor. Bende de sınav zamanlarında hep çıkardı ünideyken, doktor stresten demişti.
vee legene sıgmadı sıkıştı hooppsempatiksalakcinni
yine topuk sempatiksalakcinnikimse oralı olmayınca kaçtı hahaha sempatiksalakcinni
kimse oralı olmayınca kaçtı hahaha sempatiksalakcinni
yine topuk sempatiksalakcinni