- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
- #75.881
ben çıktımm öptümmm güzellerimmm ve meleklerimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa benim başım arazimi bende istiyorummmm face grubundada yokum bi takip edemedimki sizi neyse 8 günüm kaldı benimde alınn
kıs delüüü asfaaammm
ben msn kullanmayrum ki
gmailden sohbet kısmından şeederis diye ekle dediydim ben sana:sinifsinif:
aç bakem gmailini
zeynebim yokmu koşu bandın fazla kiloları hallet orda ahaha:roflol:
kıs delüüü asfaaammm
ben msn kullanmayrum ki
gmailden sohbet kısmından şeederis diye ekle dediydim ben sana:sinifsinif:
aç bakem gmailini
zeynebim yokmu koşu bandın fazla kiloları hallet orda ahaha:roflol:
sens ösele bak yıurumAma ama ama ozaman bende isterum. bilmiyorumkismile
yok işte biz daha moderen olsun diye eliptik bisiklet aldık doktor yasakladı hamişken tehlikeliymiş cahillik işte bilemedik doğru şeyi almayı ben özenti fakirim ya bilmiyorumkismile
canım asıl önemli olan senin ve bebeğin sağlığı
yoksa 1 hafta geriden gelmesi falan hiç önemli değil
bak burda başkalarıda var geriden gelen doktorları önemli değil demiş
boşver sende takma kafana
geçmiş olsun cakacım üzülme bebişine toparlar yakında kendini.benim kızım da hep 10 gün geriden geliyor
Ben de yaptırdım 100 lük umarım sorun çıkmaz canım.
Geriden gelmesine doktorun ne dedi peki geç döllenme falansa sorun yoktur ama zaten bebekler bundan sonra gelişiyor esas. Üzme canım kendini
yarın çıkıcak canım inşallah çıkmaz bişey bu kadar çektiğim sıkıntıya değer bilmiyorum ailende varmı dedi annemde bi ara .ıkmıştı dedim oda 100 lük verdiCanım geçmiş olsun sonuçların nezaman çıkıcak. Umarım iyi çıkar neden direk 100 lük istedi anlamadım . Takma kafana şekerim.
Bak bugün geyik günümüzdeyiz dal muhabbete kafan dağılsın
saol canım benim hastane zaten beni çok geriyo birazda o yüzdendir yarıa bişeyim kalmaz inşallahCanım neden bu kadar taktın ki... Geriden gitmesi falan çok önemli değil ki, bi dahaki kontrolde bi bakarsın 1 hafta öne geçmiş... Olabiliyo böyle durumlar... Üzme kendini... Önemli olan sağlığını yerinde olsun... Şeker olayı zorlamıştır tabi de diğerini kafana takıp da kendini de bebişini de üzme canım...a.s.
canım ben 27 inci hafatı tam doldurdum bugün ya bakalım hayırlısı olsun ne diyeyim
Canim yaa inan kendini harap ediyorsun boyle.
Bende 26inci haftamda gittigimde kilosu seninki ile ayniydi ya canim.
Saglikli sihatli ya sonucta ne fark eder ya sabit birsey degil ki sonucta degisek birsey.
Simdi boyle diye herzaman mi boyle kalacak.
üzülme valla, benimkide 28+4 de 1000 gr, 38 cm çıktı. boy iyi ama zayıf işte. ben üzülünce bi de azar işittim dr dan. zaten daha kilosu diil boyu önemliymiş.
ben sürekli i.iyorum vitaminlerimi aksatmadan ama çok yemiyorum işte iştahım yokcaka cnm valla uzulme benmkıde 1 hafta gerıden gelıyormus 2 muayendr doktor soluyor cok uzldum ama normalmiş her bebek aynı hızda gelısmez dedı gec dollenme de olabılır dedı eger haftalr acılsaydı problem olurmuş gelişim geriliği falan 1 haftayı takma benceeee duzelır yedıkleırne ıctıklerınede dıkkat et bakalm ben vıtamnlerı ıcmyrdum doktr kızdı iç dedi
Bir adamın salak bir oğlu varmış. Hiç bir iş elinden gelmiyormuş.
Adam çocuğun aylak aylak gezmesinden, salaklığından bıkmış usanmış...
Kalkmış oğluna bi iş kurmuş sosis fabrikası açmış.
Oğlunuda almış gitmiş makinaların başına oğluna işi öğretmeye.
"Bak oğlum öküzü burdan koyuyorsun diğer taraftan sosis olarak çıkıyor".
çocukta tamam baba demiş. Sonra salak babasına bakıp
"Peki baba sosisi koysak öküz olarak çıkarmı?"demiş.
Adamın cevabı da şu :"hayır oğlum o teknoloji bir tek ananda var.[/QUO
bak bu iyi geldi tatlım
iyi akşamlar kızlar ben geliyom herkes gidiyo ama bi merhaba diyim dedim belki sesime ses veren olur:ecrin_bebek:
Buradayiz canim. kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçtım öpüldünüz
sagol canım ya bi arkadaş bebegin boyunu 28 haftalık 38 cm demiş dogrumu çok uzun o boy 28 cm olmasın oCADIARZU
ne ediyonuz kızlar,ögrencım vardı yazamadım. off kafam patladı, koca da geç gelcek
caka bence hiç takma kafana birkere söyle söyleyeyim şekerin olsaydı bebeğin daha iri olurdu boşu boşuna 100 lük yaptırdın mutemelen onu sonucu iyi çıkacak görürsün. İkinciside bebeğin gelişiminin bir hafta önde yada geride olması bir sorun değildir makas açılırsa sorun olur ama bu gibi durumlar daha önceki haftalarda olur. Zaten 20 li haftaların sonunda artık sapmalar daha fazla olabilir. Doktorların takip ettikleri ortalama değerler birebir türk ırkı için geçerli değil 20 li haftalarda ırksal özellikler ve genetik özellikler ön plana çıkıyor. Onlarıda göz önünde bulundurmak lazım. benimkide 15 gün önde gidiyor mesela üstelik emin ol çok daha tehlikeli bir durum bu ama doktorum bunun tamamen yapısal olduğunu söyledi bide baştan beri aynı benim bebeğim hep ortalama 10 gün önde gitti. Zaten sağlıklı doğmuş bebein belli bir kriteri yokki hepsinin doğum kilosu farklı çıkıyor
isimlerden konuşmuşsunuz kaçırdım, benım de teyzemın kızları, perdelerını odasını kırmızı yaptım dıye, kırmızı nazar çeker senın bebegın hastalıktan kurtulmucak senın yuzunden dedıler, kıskançlıklarından ne dıyeceklerını şaşırdı mıllet artık