• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çıktımm öptümmm güzellerimmm ve meleklerimi

kıs delüüü asfaaammm
ben msn kullanmayrum ki
gmailden sohbet kısmından şeederis diye ekle dediydim ben sana:sinifsinif:

aç bakem gmailini

zeynebim yokmu koşu bandın fazla kiloları hallet orda ahaha:roflol:

ne gmaili nannnnnnnnnnnnnnnnnn

Bir adamın salak bir oğlu varmış. Hiç bir iş elinden gelmiyormuş.
Adam çocuğun aylak aylak gezmesinden, salaklığından bıkmış usanmış...
Kalkmış oğluna bi iş kurmuş sosis fabrikası açmış.
Oğlunuda almış gitmiş makinaların başına oğluna işi öğretmeye.
"Bak oğlum öküzü burdan koyuyorsun diğer taraftan sosis olarak çıkıyor".
çocukta tamam baba demiş. Sonra salak babasına bakıp
"Peki baba sosisi koysak öküz olarak çıkarmı?"demiş.
Adamın cevabı da şu :"hayır oğlum o teknoloji bir tek ananda var.

kıs delüüü asfaaammm
ben msn kullanmayrum ki
gmailden sohbet kısmından şeederis diye ekle dediydim ben sana:sinifsinif:

aç bakem gmailini

zeynebim yokmu koşu bandın fazla kiloları hallet orda ahaha:roflol:

yok işte biz daha moderen olsun diye eliptik bisiklet aldık doktor yasakladı hamişken tehlikeliymiş cahillik işte bilemedik doğru şeyi almayı ben özenti fakirim ya bilmiyorumkismile

Ama ama ama ozaman bende isterum. bilmiyorumkismile
sens ösele bak yıurum

yok işte biz daha moderen olsun diye eliptik bisiklet aldık doktor yasakladı hamişken tehlikeliymiş cahillik işte bilemedik doğru şeyi almayı ben özenti fakirim ya bilmiyorumkismile

yaf keşke daha onceden kk yı keşfetseydik
görgümüz artardı ayol dimi ahaha

iyi akşamlar kızlar ben geliyom herkes gidiyo ama bi merhaba diyim dedim belki sesime ses veren olur:ecrin_bebek:

canım asıl önemli olan senin ve bebeğin sağlığı
yoksa 1 hafta geriden gelmesi falan hiç önemli değil
bak burda başkalarıda var geriden gelen doktorları önemli değil demiş
boşver sende takma kafana

takmamaya çalışıyorum canım

geçmiş olsun cakacım üzülme bebişine toparlar yakında kendini.benim kızım da hep 10 gün geriden geliyor

teşekkür ederim canım benim iyiki siz varsınız

Ben de yaptırdım 100 lük umarım sorun çıkmaz canım.
Geriden gelmesine doktorun ne dedi peki geç döllenme falansa sorun yoktur ama zaten bebekler bundan sonra gelişiyor esas. Üzme canım kendini

yok canım geç döllenme değil minyon tipli olacak bu yaramaz dedi

Canım geçmiş olsun sonuçların nezaman çıkıcak. Umarım iyi çıkar neden direk 100 lük istedi anlamadım . Takma kafana şekerim.
Bak bugün geyik günümüzdeyiz dal muhabbete kafan dağılsın
yarın çıkıcak canım inşallah çıkmaz bişey bu kadar çektiğim sıkıntıya değer bilmiyorum ailende varmı dedi annemde bi ara .ıkmıştı dedim oda 100 lük verdi

Canım neden bu kadar taktın ki... Geriden gitmesi falan çok önemli değil ki, bi dahaki kontrolde bi bakarsın 1 hafta öne geçmiş... Olabiliyo böyle durumlar... Üzme kendini... Önemli olan sağlığını yerinde olsun... Şeker olayı zorlamıştır tabi de diğerini kafana takıp da kendini de bebişini de üzme canım...a.s.
saol canım benim hastane zaten beni çok geriyo birazda o yüzdendir yarıa bişeyim kalmaz inşallah

Canim yaa inan kendini harap ediyorsun boyle.
Bende 26inci haftamda gittigimde kilosu seninki ile ayniydi ya canim.
Saglikli sihatli ya sonucta ne fark eder ya sabit birsey degil ki sonucta degisek birsey.
Simdi boyle diye herzaman mi boyle kalacak.
canım ben 27 inci hafatı tam doldurdum bugün ya bakalım hayırlısı olsun ne diyeyim

üzülme valla, benimkide 28+4 de 1000 gr, 38 cm çıktı. boy iyi ama zayıf işte. ben üzülünce bi de azar işittim dr dan. zaten daha kilosu diil boyu önemliymiş.

öylemi bak onu bilmiyordum

caka cnm valla uzulme benmkıde 1 hafta gerıden gelıyormus 2 muayendr doktor soluyor cok uzldum ama normalmiş her bebek aynı hızda gelısmez dedı gec dollenme de olabılır dedı eger haftalr acılsaydı problem olurmuş gelişim geriliği falan 1 haftayı takma benceeee duzelır yedıkleırne ıctıklerınede dıkkat et bakalm ben vıtamnlerı ıcmyrdum doktr kızdı iç dedi
ben sürekli i.iyorum vitaminlerimi aksatmadan ama çok yemiyorum işte iştahım yok

Bir adamın salak bir oğlu varmış. Hiç bir iş elinden gelmiyormuş.
Adam çocuğun aylak aylak gezmesinden, salaklığından bıkmış usanmış...
Kalkmış oğluna bi iş kurmuş sosis fabrikası açmış.
Oğlunuda almış gitmiş makinaların başına oğluna işi öğretmeye.
"Bak oğlum öküzü burdan koyuyorsun diğer taraftan sosis olarak çıkıyor".
çocukta tamam baba demiş. Sonra salak babasına bakıp
"Peki baba sosisi koysak öküz olarak çıkarmı?"demiş.
Adamın cevabı da şu :"hayır oğlum o teknoloji bir tek ananda var.
[/QUO

bak bu iyi geldi tatlım

ne ediyonuz kızlar,ögrencım vardı yazamadım. off kafam patladı, koca da geç gelcek

kızlar ben kaçtım öpüldünüz

caka bence hiç takma kafana birkere söyle söyleyeyim şekerin olsaydı bebeğin daha iri olurdu boşu boşuna 100 lük yaptırdın mutemelen onu sonucu iyi çıkacak görürsün. ıkinciside bebeğin gelişiminin bir hafta önde yada geride olması bir sorun değildir makas açılırsa sorun olur ama bu gibi durumlar daha önceki haftalarda olur. Zaten 20 li haftaların sonunda artık sapmalar daha fazla olabilir. Doktorların takip ettikleri ortalama değerler birebir türk ırkı için geçerli değil 20 li haftalarda ırksal özellikler ve genetik özellikler ön plana çıkıyor. Onlarıda göz önünde bulundurmak lazım. benimkide 15 gün önde gidiyor mesela üstelik emin ol çok daha tehlikeli bir durum bu ama doktorum bunun tamamen yapısal olduğunu söyledi bide baştan beri aynı benim bebeğim hep ortalama 10 gün önde gitti. Zaten sağlıklı doğmuş bebein belli bir kriteri yokki hepsinin doğum kilosu farklı çıkıyor

caka bence hiç takma kafana birkere söyle söyleyeyim şekerin olsaydı bebeğin daha iri olurdu boşu boşuna 100 lük yaptırdın mutemelen onu sonucu iyi çıkacak görürsün. İkinciside bebeğin gelişiminin bir hafta önde yada geride olması bir sorun değildir makas açılırsa sorun olur ama bu gibi durumlar daha önceki haftalarda olur. Zaten 20 li haftaların sonunda artık sapmalar daha fazla olabilir. Doktorların takip ettikleri ortalama değerler birebir türk ırkı için geçerli değil 20 li haftalarda ırksal özellikler ve genetik özellikler ön plana çıkıyor. Onlarıda göz önünde bulundurmak lazım. benimkide 15 gün önde gidiyor mesela üstelik emin ol çok daha tehlikeli bir durum bu ama doktorum bunun tamamen yapısal olduğunu söyledi bide baştan beri aynı benim bebeğim hep ortalama 10 gün önde gitti. Zaten sağlıklı doğmuş bebein belli bir kriteri yokki hepsinin doğum kilosu farklı çıkıyor

Agzina saglik arkadasim umarim anlar, cok soyluyoruz ama cok kafaya takiyor.

isimlerden konuşmuşsunuz kaçırdım, benım de teyzemın kızları, perdelerını odasını kırmızı yaptım dıye, kırmızı nazar çeker senın bebegın hastalıktan kurtulmucak senın yuzunden dedıler, kıskançlıklarından ne dıyeceklerını şaşırdı mıllet artık

isimlerden konuşmuşsunuz kaçırdım, benım de teyzemın kızları, perdelerını odasını kırmızı yaptım dıye, kırmızı nazar çeker senın bebegın hastalıktan kurtulmucak senın yuzunden dedıler, kıskançlıklarından ne dıyeceklerını şaşırdı mıllet artık

yuh daha neler sabah bebegine ayetel kürsi oku fatiha ihlas bi güzel sıvazla yüzünü hiç bişeycik olmaz ALLAHIN izniyle

Back
X