• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah izmirli hamişler topiğinde gördüm ben seni hatta dedim haziran annesi olcakmış bizim topiğe çağırayım diye. Ben çağırmadan sen gelmişsin nasıl bi frekans yolladıysam artıkın :1hug:

Heee ne biliyim haftasonu izmire felan gelcen sandım

:roflol:YOK KISSSSS BU GÖBİŞLE ARTIK GELEMEM BENNNNNNN AĞUSTOSAAA ARTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:gitme:

Lovefun aslında ben daha önce de 2 defa slm yazdım da cevap gelmedi ben de yüzsüzlük yapayım bi daha atayım slm dedim :lepi:

İyi yapmışsın arada slm lar günaydınlar falan kaynar bu topikte. Sen direk dal muhabbete yabancılık hissetmezsin. Bu arada bizim doktorumuz aynı bilin miiii :lepi:

bu kum beji çok koyu bi renk değil dimi kızlar ya bende 15 gün sonra boya yaptırıcam ya salonu o renk istiyorum koltuklarım krem rengi ne renk yaptırsam sizce

yok hayatım koyu dııl ben butun evımı öle yaptrdm bebekodasını bıle dusnyrm gusl duruyr

Bana da neden hep mayista dogum yapacakmisim gibi bi his var icimde
sanirim bebegim surekli cok assagida yattigi icin haziran'i beklemeyecek gibi geliyor.

Ama Allahim buyuk hakikaten nezaman tesrif eder orasi bilinmez.

Lovefun aslında ben daha önce de 2 defa slm yazdım da cevap gelmedi ben de yüzsüzlük yapayım bi daha atayım slm dedim :lepi:

ii yaptn burası kalabalık sohbt hızlı ılerlıyor kusp gıtmcn alınganlıkda yapmıcan sureklı slm yazcn pes etmeyen kazanırrr;) arada cunku muhabbetler kaynayabılyr kişiye özel deıl bu baştan soluyoruz bakD:

benimde doğum tarihim 25 haziran görünüyor ama 2 hafta öncesinden tetikte olmak lazım

canım bi tane en küçükten aldım
bir de en küçüğün bir büyüğünden

ben 1 tane aldımcanım acık pembe kalmamıştı koyu pembe renk aldım en küçüğün bir büyüğü ay ne komik bir ölçü oldu bu da ama öyle işte..

bu arada ben bişey mi kaçırdım netten alışveriş yaparken zengin zengin kaydirigubbakcemile3

'Kalbinde zerre kadar kibir bulunan kimse, Cennete giremez.' (hadis)

koltukların kremse kum beji yakışmaz. kum beji çok açık bir renk
bak yeni çıkan karamel rengi var onu deneyebilirsin

http://www.keyshowroom.com/default.aspx?id=renkler_iccephe

bak burada güzel renkler var

kız benim koltukta kum beji duvarda kum beji ama koltuğumun iskeleti venge gayette uyuyor. Yada bizim bahsettiğimiz kum bejleri aynı değil anlamadım ben .

Bide ben kumbeji salonda bir duvara kesekağıdı rengi yapıyorlar ya onuda seviyorum

ii yaptn burası kalabalık sohbt hızlı ılerlıyor kusp gıtmcn alınganlıkda yapmıcan sureklı slm yazcn pes etmeyen kazanırrr;) arada cunku muhabbetler kaynayabılyr kişiye özel deıl bu baştan soluyoruz bakD:

haha yok canım zaten merkez olma gibi bi iddam yok :))) ben arada bir konusur slm der bakarım sizlere.

'bağğğzı' kişiler hava atmaya çalışmaktan hatalarını düzeltmeye fırsat bulamazlar canım..
hata düzeltmek önemli değildir zaten onlar için..
geçmiş olsun

bencede bağğğzııı kişilerrre geçmiş olsunn olgunlaşamamak böle bişi sanırım nasılsa suan mısafr olarrk okuyordur bizi:)

benimde doğum tarihim 25 haziran görünüyor ama 2 hafta öncesinden tetikte olmak lazım
benim de en son 18 haziran görünüyordu..
ama benim de içime haziran başında pırtlatacakmışım gibi doğuyor bilmiyorumkismile

Back
X