2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay sensi
resimlerine baktım da :roflol:
kocan birsürü resimde arkadan 2 kulak yapmış sana :roflol:

face de mi.?? bende sensinin o kadar resmine baktım hiçbirini göremedimakannehirakannehir
sensicim senin suratın bana sempatik muzur kız çocuklarını anımsatıyor nedense

yok benimki beni yemek yerken sakınleştırmeye calısıyor valla abartısız cok hızlı yemek yerım ben doymakda bılmem:( hele sımdı hıc doymuyorum ona dıyorum durdur benı durdurmaya kalkarsada kusuyorum;)

allahım sana şükürler olsun güneş harfleri yutmadan yazı yazdı.:Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 Benmki hep göbek ve mideye çalışıyo
Demekki seninki yan pozisyon yatiyo canimkaydirigubbakcemile3

ay o bende oluyo felket sekılde ayagı cıkcak dıye korkuyorum valla asagıdan

benim kız direkt mesaneye çalışıyor.
bazende o kadar aşağıdan vuruyor ki bende dışarı çıkacak zannediyorum . belli değil ne yaptıkları

Kislar bizim bebislerin kafalari yukarda bacaklariasagida.Doktor gecen sefer bana tam ters pozisyon duruyo demisti zati.Kafasinin oldugu yeride gösterdi.Ayni bu sekilde ama kafa asagida ayak yukarda olucak yavas yavas dedi.Sanirim en gec 1 aya kadar döner bebklerimiz bu seferde tam tepeden tekmeler sallicaklar hazirlaninn sempatiksalakcinni

face de mi.?? bende sensinin o kadar resmine baktım hiçbirini göremedimakannehirakannehir

sensinin adı ne baş harf verin bana merak ettimbilmiyorumkismilearcii benim suratımda ne ifadesi var yorumla bakiiiiiiiiimmsempatiksalakcinni

evt evet yeni eklemiş herhalde bugün eklemiş sanırım bilmiyorumkismile
gelin resimleri fln da var
ben de az önce gördüm
ay çok güldüm yaa..
evet ben de hastayım sensinn suratına,
hatta bir resmine de yorum yaptım birkaç dk. önce sempatiksalakcinni

Kislar bizim bebislerin kafalari yukarda bacaklariasagida.Doktor gecen sefer bana tam ters pozisyon duruyo demisti zati.Kafasinin oldugu yeride gösterdi.Ayni bu sekilde ama kafa asagida ayak yukarda olucak yavas yavas dedi.Sanirim en gec 1 aya kadar döner bebklerimiz bu seferde tam tepeden tekmeler sallicaklar hazirlaninn sempatiksalakcinni
evet canım kafsı tam gogus kafesımın orda bzen bır gerıyo kendını kafası yusyuvarlak cıkıyo ordan nefes aldırmıyo bana resmen cok fena ıtıyo bazen kendını yukarıyo

benimkisi tam tersi kafa aşağıda ayaklar yukarıda. mesaneme eliyle vuruyor kerata
ayaklar da sol boşluğumda fıldır fıldır dönüyor.

sensinin adı ne baş harf verin bana merak ettimbilmiyorumkismilearcii benim suratımda ne ifadesi var yorumla bakiiiiiiiiimmsempatiksalakcinni

sende bir meymenetsizlik mi ne var tam çözemedim sempatiksalakcinni şaka şaka
sende resim çektirmeyi seven cool bir hava var şekerim.

sensinin adının baş harfi E de soyadını hatırlamıyorum bilmiyorumkismile

ay sensi
resimlerine baktım da :roflol:
kocan birsürü resimde arkadan 2 kulak yapmış sana :roflol:

Kiz hakkatten onun hayati benimle ugrasmakla geciyor. Cok aradim
hic dogru durust resim yok, ya boynuz takmis bana ya suratini sekil yapmis bana karsi.
Ya elinde bisi var saldirir gibi bi hal almis. Ah ah ne ediceksem bu inatci herufle. alsanaalsanasmile

benimkisi tam tersi kafa aşağıda ayaklar yukarıda. mesaneme eliyle vuruyor kerata
ayaklar da sol boşluğumda fıldır fıldır dönüyor.

Oyy canim desene erkenden dogum pozisyonuna girmis senin bebis.Aman dikkat et agir kaldirma sakin yavas yavas cik merdivenlerifalan cunki asagiya iyice iner her hareketinde.
Doktorun ne dedi bu konuda benim ilk oglum son aya kadar dönmemisti sempatiksalakcinni

benide yorumla bananeee yaaa:( bak harfleride yutmuyorummmsempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni

sensin len meymenetsiiizz sempatiksalakcinni
evt bu arada şaka bir yana severim foto çekmeyi ve çekilmeyi..ayrıca da cok coolumdur sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni allahın fakir bir kulu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kiz hakkatten onun hayati benimle ugrasmakla geciyor. Cok aradim
hic dogru durust resim yok, ya boynuz takmis bana ya suratini sekil yapmis bana karsi.
Ya elinde bisi var saldirir gibi bi hal almis. Ah ah ne ediceksem bu inatci herufle. alsanaalsanasmile

sensi e .. soyadın ne ?ben facebook.u acamıyorum burda arkadaslar eve gidince bakıcam merak ettim cok sempatiksalakcinni öğle tatilinde girdim birazcık sadece

Back
X