2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
efet öncelri izmiri kabullenemyrdm ama sanrm yavs yavas alısyrum gibii

ama çok güzel bir şehir bir kere kış nedir pek bilmeyiz gerçi bu yıl biraz hissettik ama ulaşım güzel havadarr valla ben izmire aşığımmmmm

ama çok güzel bir şehir bir kere kış nedir pek bilmeyiz gerçi bu yıl biraz hissettik ama ulaşım güzel havadarr valla ben izmire aşığımmmmm

efet izmirliler izmirsiz yapamazlar doruuu :) kızz yolda falan akrsılasırsak tanrsn artk beni dimi:)

selam kızlar
sabah tetanoz 2. dozumu vuruldum, eylül sonu 3. doz için çağırdılar toplamda 5 dozmuş akannehir
ordan eminönü havuzlu hana gittik, alışverişimizin hemen hemen hepsini en alt kattaki bebek çeyizi mağzasından yaptık, biçok eksiğimizi aldık, küvet alamadık oturaklı yoktu, irem bebedekide çok büyüktü şimdilik almayalım dedik, onun dışında gecelik sabahlık, beşik yada park yatak, bebek arabası gibi ihtiyaçlarımız kaldı, bu aylık maddi olarak zaten başka harcama yapamayız
birazdan da doğum yapmış bi arkadaşımızı ziyarete gideceğiz
bilgisayarıma format gerektiğinden şimdilik resim yükleyemiyorum foto. makinasını görmüyor
akşama yada uygun bir zamanda fiyatlarıyla birlikte aldıklarımı yazacam

sizde ne var ne yok, geçmişte ekşın var mı sempatiksalakcinni

ben deeee kaydirigubbakcemile5

Bende aşığım ama kocama daha fazla aşık olup Bursaya geldım.Konak pierde oturmak lazım şimdi denıze karşı.Canlı müzikle içmek güneşin batışını izlemek lazım.Ama nerde....

selam kızlar
sabah tetanoz 2. dozumu vuruldum, eylül sonu 3. doz için çağırdılar toplamda 5 dozmuş akannehir
ordan eminönü havuzlu hana gittik, alışverişimizin hemen hemen hepsini en alt kattaki bebek çeyizi mağzasından yaptık, biçok eksiğimizi aldık, küvet alamadık oturaklı yoktu, irem bebedekide çok büyüktü şimdilik almayalım dedik, onun dışında gecelik sabahlık, beşik yada park yatak, bebek arabası gibi ihtiyaçlarımız kaldı, bu aylık maddi olarak zaten başka harcama yapamayız
bilgisayarıma format gerektiğinden şimdilik resim yükleyemiyorum foto. makinasını görmüyor

ştella hoşgeldin hayrlı olsun aldıklrn koy fotoarı en ksıa zamnda ama bu arada kuvetı oturaklımı almak mantıklı ben karaszm onerdıgınz bi model varsa netten adres yollyn kıslar belkı buhaftasonu bende alırım kemer altından falan bide giderli falan dıyorsnz hangısı iyi

selam kızlar

oo süper
hayırlı olsun cicilerin stella..
geçmişte neler yok nelerr..
ama tıp oynuyoz artık ukla bizi susturdu..
ama öğleden önceyi okumanı tavsiye ederim sempatiksalakcinni

Bende aşığım ama kocama daha fazla aşık olup Bursaya geldım.Konak pierde oturmak lazım şimdi denıze karşı.Canlı müzikle içmek güneşin batışını izlemek lazım.Ama nerde....

faytonla kordona dolaşıppp topçuda yemek sonraa sahildeki cafeteryalardann birine oturup elmalı nargile içmekk tukuaz yok mu turkuazz ordadaa sahil boyu gezmekk turkuaz cafe mikropu dinlemekkkk aşığımm izmiree

faytonla kordona dolaşıppp topçuda yemek sonraa sahildeki cafeteryalardann birine oturup elmalı nargile içmekk tukuaz yok mu turkuazz ordadaa sahil boyu gezmekk turkuaz cafe mikropu dinlemekkkk aşığımm izmiree

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

şimdi gidemeyenlerin yerıne her oglen gıderım yemeyenlerın yerıne her oglen yerm falan dıye ıgrenc bı esprı yapcam dünürüm bana kızacak oyüzden yapmıyorum kıslarrsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Back
X