- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
- #76.841
bebek arabası alan kimler var ya özge bi seni biliyorum başka alan oldumu ?
bende alalı 1 ay oldu cnmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten çekınecek bırşey yazmıyoruz burada ama ne gerek var, zaten pek meraklı bızım kı, okuyup durmasın.
efet öncelri izmiri kabullenemyrdm ama sanrm yavs yavas alısyrum gibii
kızz o papyonluyu yırım ben yırım pek bi datluuuu
ama çok güzel bir şehir bir kere kış nedir pek bilmeyiz gerçi bu yıl biraz hissettik ama ulaşım güzel havadarr valla ben izmire aşığımmmmm
ama çok güzel bir şehir bir kere kış nedir pek bilmeyiz gerçi bu yıl biraz hissettik ama ulaşım güzel havadarr valla ben izmire aşığımmmmm
efet izmirliler izmirsiz yapamazlar doruuu :) kızz yolda falan akrsılasırsak tanrsn artk beni dimi:)
ben deeee kaydirigubbakcemile5
onları daha grup kapalı hale gelmeden önce üye olmuslar.. silsek mi ki
ben deeee kaydirigubbakcemile5
selam kızlar
sabah tetanoz 2. dozumu vuruldum, eylül sonu 3. doz için çağırdılar toplamda 5 dozmuş akannehir
ordan eminönü havuzlu hana gittik, alışverişimizin hemen hemen hepsini en alt kattaki bebek çeyizi mağzasından yaptık, biçok eksiğimizi aldık, küvet alamadık oturaklı yoktu, irem bebedekide çok büyüktü şimdilik almayalım dedik, onun dışında gecelik sabahlık, beşik yada park yatak, bebek arabası gibi ihtiyaçlarımız kaldı, bu aylık maddi olarak zaten başka harcama yapamayız
birazdan da doğum yapmış bi arkadaşımızı ziyarete gideceğiz
bilgisayarıma format gerektiğinden şimdilik resim yükleyemiyorum foto. makinasını görmüyor
akşama yada uygun bir zamanda fiyatlarıyla birlikte aldıklarımı yazacam
sizde ne var ne yok, geçmişte ekşın var mı sempatiksalakcinni
selam kızlar
sabah tetanoz 2. dozumu vuruldum, eylül sonu 3. doz için çağırdılar toplamda 5 dozmuş akannehir
ordan eminönü havuzlu hana gittik, alışverişimizin hemen hemen hepsini en alt kattaki bebek çeyizi mağzasından yaptık, biçok eksiğimizi aldık, küvet alamadık oturaklı yoktu, irem bebedekide çok büyüktü şimdilik almayalım dedik, onun dışında gecelik sabahlık, beşik yada park yatak, bebek arabası gibi ihtiyaçlarımız kaldı, bu aylık maddi olarak zaten başka harcama yapamayız
birazdan da doğum yapmış bi arkadaşımızı ziyarete gideceğiz
bilgisayarıma format gerektiğinden şimdilik resim yükleyemiyorum foto. makinasını görmüyor
akşama yada uygun bir zamanda fiyatlarıyla birlikte aldıklarımı yazacam
sizde ne var ne yok, geçmişte ekşın var mı sempatiksalakcinni
Bende aşığım ama kocama daha fazla aşık olup Bursaya geldım.Konak pierde oturmak lazım şimdi denıze karşı.Canlı müzikle içmek güneşin batışını izlemek lazım.Ama nerde....
ayıpsınnnnnn tanımam mıı
sil bence tanımadığın kişileri önce araştır tabi.bişey sorucam o kişi o grupta varmıydı ben onu sildim de face.den
faytonla kordona dolaşıppp topçuda yemek sonraa sahildeki cafeteryalardann birine oturup elmalı nargile içmekk tukuaz yok mu turkuazz ordadaa sahil boyu gezmekk turkuaz cafe mikropu dinlemekkkk aşığımm izmiree
faytonla kordona dolaşıppp topçuda yemek sonraa sahildeki cafeteryalardann birine oturup elmalı nargile içmekk tukuaz yok mu turkuazz ordadaa sahil boyu gezmekk turkuaz cafe mikropu dinlemekkkk aşığımm izmiree
bende alalı 1 ay oldu cnmm