2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
faytonla kordona dolaşıppp topçuda yemek sonraa sahildeki cafeteryalardann birine oturup elmalı nargile içmekk tukuaz yok mu turkuazz ordadaa sahil boyu gezmekk turkuaz cafe mikropu dinlemekkkk aşığımm izmiree

Gızzzz gunah kız bıze.Biz gulkurusuyla takılıyoz Bursa'da.Öyle canımızı çektırme kız gunah valla.Ya izmirde buluşuruz ınş Bıgun kızlar ya çok isterım.Hoş ben daha gulkurusuyla Bursada buluşamadım ama.İşte ıkımızde younuz.Ama aklımdasın hep kurum canım benım.

selam kızlar
sabah tetanoz 2. dozumu vuruldum, eylül sonu 3. doz için çağırdılar toplamda 5 dozmuş akannehir
ordan eminönü havuzlu hana gittik, alışverişimizin hemen hemen hepsini en alt kattaki bebek çeyizi mağzasından yaptık, biçok eksiğimizi aldık, küvet alamadık oturaklı yoktu, irem bebedekide çok büyüktü şimdilik almayalım dedik, onun dışında gecelik sabahlık, beşik yada park yatak, bebek arabası gibi ihtiyaçlarımız kaldı, bu aylık maddi olarak zaten başka harcama yapamayız
birazdan da doğum yapmış bi arkadaşımızı ziyarete gideceğiz
bilgisayarıma format gerektiğinden şimdilik resim yükleyemiyorum foto. makinasını görmüyor
akşama yada uygun bir zamanda fiyatlarıyla birlikte aldıklarımı yazacam

sizde ne var ne yok, geçmişte ekşın var mı sempatiksalakcinni

off stella benim çok kötü şişti ve kızardı ikincisi inşallah seninde öyle olmaz bende gitmek istiyorum ya eminönüne

şimdi gidemeyenlerin yerıne her oglen gıderım yemeyenlerın yerıne her oglen yerm falan dıye ıgrenc bı esprı yapcam dünürüm bana kızacak oyüzden yapmıyorum kıslarrsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

amann haa dikkatttt sempatiksalakcinni

selam kızlar
sabah tetanoz 2. dozumu vuruldum, eylül sonu 3. doz için çağırdılar toplamda 5 dozmuş akannehir
ordan eminönü havuzlu hana gittik, alışverişimizin hemen hemen hepsini en alt kattaki bebek çeyizi mağzasından yaptık, biçok eksiğimizi aldık, küvet alamadık oturaklı yoktu, irem bebedekide çok büyüktü şimdilik almayalım dedik, onun dışında gecelik sabahlık, beşik yada park yatak, bebek arabası gibi ihtiyaçlarımız kaldı, bu aylık maddi olarak zaten başka harcama yapamayız
bilgisayarıma format gerektiğinden şimdilik resim yükleyemiyorum foto. makinasını görmüyor

Güle güle kullansın canım bebişin... Ben de geçen hafta gittim.. Hemen herşeyi o aşağıdaki mağazadan aldık.. Tek yerden alıp çıkmak daha kolay sanırım o yüzden öyle yaptık... Eksiklerimizde bi daha ki aya artık..

Gızzzz gunah kız bıze.Biz gulkurusuyla takılıyoz Bursa'da.Öyle canımızı çektırme kız gunah valla.Ya izmirde buluşuruz ınş Bıgun kızlar ya çok isterım.Hoş ben daha gulkurusuyla Bursada buluşamadım ama.İşte ıkımızde younuz.Ama aklımdasın hep kurum canım benım.

söz konusu izmir oluncaa çoşuyommm paydonn kulkurusu kardeşşşşş olumunekankayizsmile :1no2:

ştella hoşgeldin hayrlı olsun aldıklrn koy fotoarı en ksıa zamnda ama bu arada kuvetı oturaklımı almak mantıklı ben karaszm onerdıgınz bi model varsa netten adres yollyn kıslar belkı buhaftasonu bende alırım kemer altından falan bide giderli falan dıyorsnz hangısı iyi

pc formatlandıktan sonra koyarım canım
ama dediğim kimi fiyat listesini aldım, fiyatlarıyla birlikte yazacam

kendinden oturaklı olanlar bana biraz büyük geldi
ama yerim var diyorsanız bence alın benim koycak yer sorunum var
bebek küvetin keyfini 6. aydan sonra çıkarcak, yani 6. aydan sonra oturak kısmını kullanır oyuncaklarıyla suda oynar, ve büyük olduğu için daha uzun kullanır
ama onunda filesi yoktu, kısacası bende emin olamadım

oo süper
hayırlı olsun cicilerin stella..
geçmişte neler yok nelerr..
ama tıp oynuyoz artık ukla bizi susturdu..
ama öğleden önceyi okumanı tavsiye ederim sempatiksalakcinni
sağol canım,
az çok anladım ama bi ara girip ayrıntılı okuyacam aklinialirimsmile

dayak yemiş gibiyim bugün ben kızlar yaa:(
görümce gelecekmiş bugün kalmaya.... gidiyim yatağını hazırlıyım onun ... sonra da akşam yemeği için hazırlık yaparım artık mafoldumben

off yaaa kizlar sabahtan beri sacma sapan islerle ugrasmaktan bakamiyorum, dunu de okuyamadim, aksam da arkadasim bende kalicak...cok uzuluyorum yaa sanki ben burda kapali kalmisim da hayat akip gidiyo gibi geliyo :a015:

selam kızlar

annammm 5 dozmu tetanoz yahuuu :uhm: :uhm: ben iki doz oldum drum başka olcan demedi alsanaalsanasmile ayda bir oluyosa ikincinin üstünden de bi ay geçmişti halbukiii bilmiyorumkismile

nekdrdı fıyatı cnm

cnmm çok hoşuma gitti ürün 2010 model araba artısı çok 240 dedi 170 aldım hemde 10 taksitt :))))) ama bir sürü şey aldımm güneşimm bide çok güzel yer yaa yani oraya girdinmi her şeyini alır çıkarsın indirim yapıyorlarrr

iş hayatın bıtınce buluşuruk yawrım benı de bılıon mutfak işlerı var tepemde, bi de dersler bu arada yapı fuarı var şuan haftasonu bakıcam şu balkon kapatma işine ne kadar ıstıcekler bakalım

Kızlar ben biraz erken çıkacağım bugün... Birazdan çıkarımm. Öpüyorum sizi... Şimdiden iyi haftasonları size... Görüşürüz....

ŞenizŞeniz

elentriklerimiz kesilmişti şimdi geldi
neyse pek birşey kaçırmamışım. bir tek 5 doz tetanoza takıldım. ben 2. yi zor olurum 5 taneyi düşünemiyorumakannehirakannehir

Back
X