2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben biraz erken çıkacağım bugün... Birazdan çıkarımm. Öpüyorum sizi... Şimdiden iyi haftasonları size... Görüşürüz....

ŞenizŞeniz

süper insan normalde zaten erken çıkıyorsun.
bir de gelmiş daha erken çıkacağım diyor sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

off stella benim çok kötü şişti ve kızardı ikincisi inşallah seninde öyle olmaz bende gitmek istiyorum ya eminönüne

ilkinden biraz daha yandı
şimdide biraz ateşim var yüzüm sanki allık sürmüşüm gibi kıpkırmızı
ama pazartesiye bişeyim kalmız inşallah

Güle güle kullansın canım bebişin... Ben de geçen hafta gittim.. Hemen herşeyi o aşağıdaki mağazadan aldık.. Tek yerden alıp çıkmak daha kolay sanırım o yüzden öyle yaptık... Eksiklerimizde bi daha ki aya artık..

sağol canım aynen canım farklı mağzalardan almak hiç mantıklı değil zaten
en alt kattaki mağza en büyük olanı zaten
sağolsın ordaki bayan çok yardımcı oldu,
aynen nakit aldığımız için bizden bu ay bukadar, nisan hesap kesimine kadar bişey almayacam

iş hayatın bıtınce buluşuruk yawrım benı de bılıon mutfak işlerı var tepemde, bi de dersler bu arada yapı fuarı var şuan haftasonu bakıcam şu balkon kapatma işine ne kadar ıstıcekler bakalım

Tamam canım benım.Benım burdakılere kalsa burdan doğuma rapor tamamlayıp gıdıcem ben.Herkes iş beklıyo.Haftasonuda bebek için alışverişe koşturuyom.Delircem sonunda-tatlicadiarzu-

pc formatlandıktan sonra koyarım canım
ama dediğim kimi fiyat listesini aldım, fiyatlarıyla birlikte yazacam

kendinden oturaklı olanlar bana biraz büyük geldi
ama yerim var diyorsanız bence alın benim koycak yer sorunum var
bebek küvetin keyfini 6. aydan sonra çıkarcak, yani 6. aydan sonra oturak kısmını kullanır oyuncaklarıyla suda oynar, ve büyük olduğu için daha uzun kullanır
ama onunda filesi yoktu, kısacası bende emin olamadım

sağol canım,
az çok anladım ama bi ara girip ayrıntılı okuyacam aklinialirimsmile

işte file olayı ıcın sordum bnde acaba onlara göre file varmıı alanlar vardr belkı kısslarrr cevappp

ama pazartesiye bişeyim kalmız inşallah[/B]

aynen nakit aldığımız için bizden bu ay bukadar, nisan hesap kesimine kadar bişey almayacam

stellacım cicilerin hayırlı olsun . ateşin aşıdan dolayı mı var ?? yoksa grip mi oldun ??

bebek arabasının koltuğu tamamen yatıyo di mi stellacım. çünkü ilk aylar oturamadığı için yatırıcaz hep

annammm 5 dozmu tetanoz yahuuu :uhm: :uhm: ben iki doz oldum drum başka olcan demedi alsanaalsanasmile ayda bir oluyosa ikincinin üstünden de bi ay geçmişti halbukiii bilmiyorumkismile

ordaki görevlide öyle dedi sorcam
3. dozu 6 ay sonra
ondan sonraki 1 sene sonramı öyle birşey dedi
topuk kanı testi ve bebeğin aşılarıyla ilgili konuştuk, doğumdan sonra 1. ay bitimine doğru getirin dedi

cnmm çok hoşuma gitti ürün 2010 model araba artısı çok 240 dedi 170 aldım hemde 10 taksitt :))))) ama bir sürü şey aldımm güneşimm bide çok güzel yer yaa yani oraya girdinmi her şeyini alır çıkarsın indirim yapıyorlarrr
kemer altında deılmi bende gıdeyım bakayım bari

ama pazartesiye bişeyim kalmız inşallah[/B]

güle güle kullansın bebişin stellacım..ben de aynı mağazaya gidicem alışverişe önümüzdeki ay içinde bir gün inşallah.neler aldın sen?

bugün durgun burası dün bu saatlerdee sayfalar havada uçuşuyorduu

delikafaduldendelikafadulden
Bitti işte bu akşam son. Pazartesi değişiyor mesai saatlerle beraber... hadi kaçtım ben...

kemer altında deılmi bende gıdeyım bakayım bari

evet canım ikitane var barış bebe büyük olana git daha ayrıntııı ordaki kız dedi bana 1-2 ay sonra gel gecelikler gelcek dedi onlarıda ordan almayı düşnüyorum ben iççamaşırlarr çok uygundu aldım ben bebettonun aletli emzirme südyeni 12 liraya aldımm düşün

sempatiksalakcinni

sizin bu elenkktrıklerdeee sıktı ama yaaaaaaaaaasempatiksalakcinni

annammm 5 dozmu tetanoz yahuuu :uhm: :uhm: ben iki doz oldum drum başka olcan demedi alsanaalsanasmile ayda bir oluyosa ikincinin üstünden de bi ay geçmişti halbukiii bilmiyorumkismile

:sm_confused:

işte file olayı ıcın sordum bnde acaba onlara göre file varmıı alanlar vardr belkı kısslarrr cevappp

kendinden oturaklı olana uygun file yokmuş canım

stellacım cicilerin hayırlı olsun . ateşin aşıdan dolayı mı var ?? yoksa grip mi oldun ??

sağol canım, hayır şükür grip falan değilim
aşıdan sanırım

güle güle kullansın bebişin stellacım..ben de aynı mağazaya gidicem alışverişe önümüzdeki ay içinde bir gün inşallah.neler aldın sen?

sağol canım, tam listemi alım yazıyordum ama annem aradı gelmiş durağa onu alıp arkadaşıma çocuk görmeğine gideceğiz
kusura bakma, akşam gelince listemi ve fiyatların hepsini yazacam kızlar
görüşürüz

kızlar bu arada grup dısarıya kapalı
korkmayın
gülkurusu çok hassas bu konuda o nedenle sildim
yoksa grup kapalı, bizden biri olduguna emin olmadan almıyoruz gruba kimseyi
yazılanları sadece biz okuyabiliyoruz

yaufff ben uyuyommuu öskeeeeeeeeeeeee yoksam siz beni dışladınısmıııııı

tmm ablaa çok tırsıyorumm zatenn senden harbiden melek değil şam şeytanıymışsınnn eyvahedigeldismile

delü kız Şeniz

Tamam canım benım.Benım burdakılere kalsa burdan doğuma rapor tamamlayıp gıdıcem ben.Herkes iş beklıyo.Haftasonuda bebek için alışverişe koşturuyom.Delircem sonunda-tatlicadiarzu-

bak ben ceylan bebeden bı tane kıyafet aldım tam yemelık, sen de al. çilek kıyafeti, şapakası var bılezıgı var 22 lıra. koruparka bak bı daha o kadar gzel kıyafetler gelmış kı yersın yersın

evet canım ikitane var barış bebe büyük olana git daha ayrıntııı ordaki kız dedi bana 1-2 ay sonra gel gecelikler gelcek dedi onlarıda ordan almayı düşnüyorum ben iççamaşırlarr çok uygundu aldım ben bebettonun aletli emzirme südyeni 12 liraya aldımm düşün

hım benımde bolbol camasıra ıhtıycm var suan hala eksıelrı kullanıyrm ama artkk kulanamamm gıbı gelyr ztn sonrasınada lazım ben bakayım orayaaaada bakalm benm daha herseyım eksık hangısndn baslıcm derken hıcbıseyını halledemıyrz :( eh bnm kocam cok uyus bu konuda önemsemyr nasılsa halledlır dıyor

delikafaduldendelikafadulden
Bitti işte bu akşam son. Pazartesi değişiyor mesai saatlerle beraber... hadi kaçtım ben...
amaannn ne acı ne acıı
sanki çok geç çıkcan ptesi de alsanaalsanasmile
5 te çıkcan alsanaalsanasmile

bugün kimse benim yazdıklarıma cevap vermiyokaydirigubbakcemile3 herneyse... görüşürüz kızlar. opuyorumnanaktan

Back
X