2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Miraba kizlar nasilsiniz?
Bize de teyzemiz birsuru kiyafet alip gondermis,
ama sanki aldigi yazlik kiyafetler bebegimin
kis donemine denk gelicek gibi geldi bana. bilmiyorumkismile

0-3 den büyüklerse evet yazlık kıyafet olmaz..
ama body flnsa bişilerin içine giydirirsin bilmiyorumkismile

ayy süperr
ben de bugün gördüm hep denizci tulumları
şortlu tulumlar fln
erkekler için de cok güsel şeyler vardı..

tamam aklına güzel topik fikri gelen de varsa yazsın arkadaşlar..
bulmalıyız bşi

2010 haziran anişlerin prens ve prenseslerin son hazırlıkları bilmiyorumkismile

Yani gonderdigi yazliklarin hemen hemen hepsi
sanki 6 ayliga gore oda tam kisa denk geliyor.
InsAllah oyle olmaz uzulurum ya gonderdigi birsuru seyi giyemeyecek ozaman.
3/4 tanesi 1 yasina gore gibi bakalim zamanla gorucez artik.

Sende alisverisini bitirmisin canim yeni okudum,
Allahim guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin. Darisi da bizlerin basina. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Ya ben de kararsız kalıyorum, hep 3-6 ay kıyafetler alıyorum. Arkadaşımın bebeği şu an 10 aylık ama kız 18-24 ay kıyafetleri giyiyor. Arkadaşım da ben numarasına bakmadan karış hesabıyla alıyorum giysilerini dedi. İiice kafam karıştı :uhm:

Yani gonderdigi yazliklarin hemen hemen hepsi
sanki 6 ayliga gore oda tam kisa denk geliyor.
InsAllah oyle olmaz uzulurum ya gonderdigi birsuru seyi giyemeyecek ozaman.
3/4 tanesi 1 yasina gore gibi bakalim zamanla gorucez artik.

Sende alisverisini bitirmisin canim yeni okudum, Allahim guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin. Darisi da bizlerin basina. kaydirigubbakcemile3

inşallah ya olsun sen büyük olsa da giydirirsin sempatiksalakcinni
bebek o bişi olmaz sempatiksalakcinni

sağol canım vaalla çok ağırlaşıyorum ben zor olacak gibi
yine karnımın içi çok acıdı bugün
o nedenle bitirdiğim iyi oldu
zaten işe gidip gelmek çok yoruyor
birde hafta sonları yorulmak istemedim daha fazla
inşallah hayırlısıyla kullanır bebikim

yani son hazırlıklar diye açarsak en azından mantıklı olur çünkü başdan bu zamana parça parça şeyler koyduk ama şimdi daha büyük ciddi alışveriş verişlerimizi koyuyoruzz

Ya ben de kararsız kalıyorum, hep 3-6 ay kıyafetler alıyorum. Arkadaşımın bebeği şu an 10 aylık ama kız 18-24 ay kıyafetleri giyiyor. Arkadaşım da ben numarasına bakmadan karış hesabıyla alıyorum giysilerini dedi. İiice kafam karıştı :uhm:

işte çok aşırı bşi almamak lazım o yuzden
sonrada lazım oldukça alırız.. ilk 3 ayı hatta 6 ayı şimdiden toparlayalım da..
sonrası kolay..
ama mutlaka arada kaynayacak olan giyemeyecekleri şeyler olacaktır
kısmet napalım

merhaba annişler
ben bugün çok yoruldum daha yeni kendime geliyorum. akşama kadar ağaç diktik güneşten yüzümde yanmış offf
bakayım geçmişe neler kaynatmışsınız

merhaba annişler
ben bugün çok yoruldum daha yeni kendime geliyorum. akşama kadar ağaç diktik güneşten yüzümde yanmış offf
bakayım geçmişe neler kaynatmışsınız

gördüm resmini sempatiksalakcinni

kızlar ben cıkıyorum film izlicez..

siz yeni topikle ilgili fikirlerinizi yazın olur mu aklınıza geldikçe..

öpüldünüz

merak etme yalnız degılsın, zaten balık ayhan mı nedır o adam hıç sevemem kendısını, üstüne de sureklı yayınlanan aynı reklamlar, parçalıcam valla tvyi.

kızlar bugun evın bır kaç eksıgını alalım dedık anam herşey para. evın tum prizlerı ve fışlerını degıştırelım dedık o bıle 150 tuttu. ev tadılatına canını seven gırmesın. paralar su gıbı saçma sapan şeylere akıyor. ıkeadan kızıma gece lambası aldım, bir de çerçeve,

ustune ceylan bebe den çilek kostumu ayırtmıştım onu aldım. bıldıgın çilek olcak onu gıyınce. bızde yicezzz onu ,koltukaltlarını koklucaz, gıdışını öpucez, ayaklarını yicezzz... offf çok özluyorum kucagımda ıstıyorum bebeğimi.:çok üzgünüm:

canım herşey para maalesef Allah yardım etsin. Bende tadilattan yeni kurtuldum bebişimin odasından bizim yatak odasına bir kapı açtırdık :D Birde benim balkonum yoktu balkon yaptırdık bi odamızdan biraz kırpıp :D

Ama şimdi giriş deseler tadilata cesaret edemem herhalde. aslında bizimde pirizleri vs değiştirmemiz lazım bir kac yerin ya yeni sene artıkmafoldumben

Evet arkadaşlar bende oda takımlarınızı uyku setlerini vs. görmek istiyorummmmmm Ben çok mu abartmısım diye özellikle. Çünkü bebek odasını çiçekli aldım bi de aynı duvar kagıtlarını buldum yani çiçek modelleri falan aynı. sonradan pişman oldum inş. mobilyayı kapatmaz. 22 nisanda gelicek bizim takım off daha çokkk varrrrrrrrrrrr

Merhaba kızlar...
Ben de bi değişiklik yok.. Herşey aynı.. Neler yapmışsınız diye bi bakayım dedim.
Özgeee hadi gözünaydın, alışverişin bitti artık.. darısı başımıza..Güle güle kullansın Yağmur Kız aldıklarını, sağlıklı mutlu günlerde inşallah...
Bu arada ben de çektim fotoları ama eklemedim, size soracakatım topki mi açacağız diye :) siz de konuşmuşsunuz zaten...
Öpüyorum kızlar şimdilik... Yarın kendimi iyi hissedersem gierim gene, olmazsa pazartesi sabah görüşürüz...
İyi geceler...

gördüm resmini sempatiksalakcinni

ne çabuk gördün kızzz
bu arada cicilerin hayırlı olsun yağmur kız güle güle eskitsin
yeni topic açılacaksa bende cicileri oraya ekleyeyim bari

canım herşey para maalesef Allah yardım etsin. Bende tadilattan yeni kurtuldum bebişimin odasından bizim yatak odasına bir kapı açtırdık :D Birde benim balkonum yoktu balkon yaptırdık bi odamızdan biraz kırpıp :D

Ama şimdi giriş deseler tadilata cesaret edemem herhalde. aslında bizimde pirizleri vs değiştirmemiz lazım bir kac yerin ya yeni sene artıkmafoldumben

bana da tadilat denilince cinleniyorum :)) yarın da kızımın odası boyanacak beni dert aldı .

yeni topik mi? ben bilmiyorum ama bilmiyorumkismile

bende şimdi öğrendim sempatiksalakcinni

Back
X