Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ufak tefek şeyleri aldım ama büyükleri almadım henüz, eşimle ayrı şehirlerdeyiz bu nedenle erteliyorum, olmadı doğduktan sonra alırız babası da bişiler yapsın o heyecanı tatsın istiyorum ama malesef fırsat bulamıyoruz :) hayırlısıyla sağlıcakla doğsunlar da eksekler tamamlanır :Saruboceq:
sağol canım, seninde aldığın ciciler hayırlı olsun, güzel günlerde kullansınlar inş.stellacım hayırlı olsun kızının odası...
şimdi bakar bakar, hayal eder eder durursun.. opuyorumnanaktan
hayırlı olsun güle güle sağlıcakla büyüsün odasında
Stella canim senin de odan bitmis, gozun aydin.
Bu arada esinizle alisveris yapmanin tadi nasil ayri
bi bizim herif mi sikiliyor magazalarda, hemen kaytarmaya calisiyor.
Stella canim senin de odan bitmis, gozun aydin.
Bu arada esinizle alisveris yapmanin tadi nasil ayri
bi bizim herif mi sikiliyor magazalarda, hemen kaytarmaya calisiyor.
sağol canım,
genelde eşler uzun alışverişlerden sıkılır zaten, benim eşim bu konuda istisna sanırım
bebekten önce hatta evlenmeden de önce, uzun uzun tüm mağzaları beraber dolaşırdık
sanki bi kız arkadaşımla gitmişim gibi bana beğendiği elbiseleri önerirdi, denerdim, fikrini söylerdi, hiç bigünde sıkıldığına dair bi lafını duymadım,
düşün bide biz aynı yerde çalışıyorduk ve çalıştığımız yerde büyük bir alışveriş merkeziydi
öğle yemeklerinden sonra genelde mağza dolaşırdık
ben eşimle alışveriş yapmaktan büyük keyif alıyorum
ama tabi bide şu var maddi yönden de kafamızın rahat olması lazım
mesela bugünden sonra yapacağım tüm alışverişlerden kaytarmaya çalışabilirsempatiksalakcinni
çünkü bu sıralar limitlerimizi biraz zorladık
Ayyy ne guzel, 1% o huyundan biraz bu tarafa yollasa esin, olma miii. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3