Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yogun bı oazar gununden herkeslere merhabaa...
bugun boyaya basladık aslında dun gece basladık..
bende mutfakta son kalan ıslerı yapıyorum cok yoruldum.
aksaustu uklayla yuruyuse gıtces.
umarım halım kalır
yada ısım bıtmesede kacıcam bananee
selam
dıger topıkte cıcılerınıze baktım bıde buaraya geleyım dedim cıkmadanaklinialirimsmile
hepsı cok sekerler ıyı gunşlerde kullansınlarbayanssulusmile
arcmınım resımlerın super canımcım.
asya hanıma maasallah..
sanada tabıkıdeopuyorumnanaktan![]()
Selam kızlar size soracağım bişey var. Bende 50 grlık test sonucu 177 çıktı ve doktor bir diet verdi ve tekrar 50 grlık olarak ölçelim dedi.
Bu ciddi bir durum mu ?? aranızda da böyle yüksek çıkanlar oldu mu??
teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile
burada da bazı arkadaşların yüksek çıktı. doktor diyet vermeden önce 100 gr lık şeker yüklemesi yaptırdı onun sonucuna göre diyet verdi
ama yurtdışında yaşıyormuşsun uygulama farklı olabilir canım o yüzden birşey diyemeyeceğim
Teşekkürler canım cevabın için.. burada 3 aylıkken ilk ölçüm yapıyorlar o zaman 136 çıkmıştı ve şimdi ölçüm yapılmadan 1 hafta önce ben sürekli çikolata falan yiyordum bebek daha çok hareket ediyor diye sanırım doktor test sonucunu bu çok tatlı yememin etkilediğini düşünüyor onun için..acaba ben de beklemeden 100 lük test yaptırıp emin mi olsam acaba??
selam kızlar cumadan beri ne var neyok okuyamadım
dün biz gittik kızımızın odasını aldık yani siparişi verdik
24 nisanda teslim ediyorlar öğlen park yatağımız geldi
ama salak herifler büyük göndermişler gelip değiştirecekler off deli oldumm
dün çok yorulduk dün odayı aldıktan sonra eşimle bahausa felan gittik ordan koçtaşa
oda kapılarımız değişecek canımız çıktı ağrıdan öldüm valla ....
şimdi yemek yapıyorum daeyle yürüycez güya ama sanırım yağmur yağıyo şuanbilmiyorumkismile