2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzelim bilemezsinki bebişin nekadar geç geleceğini sonuna kadar çalışsan bile hafta tespitin 32. haftanda yapılıyor devlet tarafından onaylanıyor zaten. ben ce öncesinde doğan bebekten çok 42. haftasını doldurup doğan bebişlerin anneleri için daha zor bir durum

Evet canım.Ama istisnai bı durum rapor fılan olur sanırım ya ozamn.Ama zeynep şimdi iznin 32. haftada aldın çalışabılır raporu mesela 37. haftaya kadar diyelim.Kaldı 3 haftan.Bebiş geldi 39. haftada bu durumda 1 hafta kayıbın olur mesela.bende genelde 1 hafta onceden doğumlara şahıt olduğum için.Ve burdakı uylamalardakı sonuçlardan yola çıkarak anca celin gıbı yapılsa ve erken gelse dıye boyle bişe dedım.Ama 42. haftada gelırse evet bı çelışkı var ama oda rapora fılan gırer sanırım.çocuk doğmadı çünkü doğduktan sonrakı ıznı başlatsınlar.O yasal olarak da saçma.Ama ben burda bı araştırıyım guzel soru bence.Bakalım onlarınkı ne oluyo.Fikrim bu ama kesın oğrenıp yazarım onuda kızlar.

40. haftama kadar doğmazsa doktora yalvarırım herhalde doğurt beni diye.
42. haftalık hamilelik mi olurakannehir .
niye, elhamra da 52 haftalık hamile ya sempatiksalakcinni

Bunların niyeti kadınlar 3 çocuk doğursun, çalışamasın, erkekler çalışsın, kadınlar erkeklere evde hizmet etsin.
heh işten aynen bu
çok yazık
tek maaşla nası bakacaksak acaba 3 çocuga

günaydın herkeslereeeeeeee, çok uyuyorum derken 4 te bir kalktım bir daha uyuyamadım hiç, ayakta sallanıyorum şimdi...

Valla canım 9 Martta günü dolan bir arkadaşım 19 Martta doğurdu bu ay. bebişin durumu iyiyidi anneninde durumu iyiyidi normal doğum istedikleri için beklediler. Aynı şekilde 21 inde günü dolan bir arkadaşımdanda mesaj geldi gün gece yarısı doğurmuş.

erken doğsa dert geç doğsa dert. bu bebeklere akıl sır ermiyor.
bende süt iznimi cumartesi gelmeyerek kullanmak isterim ama bizim öğle tatilimiz bile yok gibi birşey
bakalım bana nasıl izin verecekler.

Valla canım 9 Martta günü dolan bir arkadaşım 19 Martta doğurdu bu ay. bebişin durumu iyiyidi anneninde durumu iyiyidi normal doğum istedikleri için beklediler. Aynı şekilde 21 inde günü dolan bir arkadaşımdanda mesaj geldi gün gece yarısı doğurmuş.

akannehir

ben de öyle yapacam insallah..
şu cumartesi toplantıları uzun zamandır yapılmıyor..
Tamamen iptal olursa cumartesileri hiç gelmem diye düşünüyorum.
Ya da hafta içi ptesileri fln gelmem

aksam erken cıkarakda kullanabılıyoruz dimi

günaydın herkeslereeeeeeee, çok uyuyorum derken 4 te bir kalktım bir daha uyuyamadım hiç, ayakta sallanıyorum şimdi...

bende her gece kurulmuş gibi 4,30 da kalkıyorum 1 saat debelenip uyuyorum yada kitap okuyorum.
bacaklarım uyuşuyor rahat uyuyamıyorum

ben doğurduktan sonra ctesileri çalışmak istemiyorum yaa 3 saat için işe geliyorz sinir oluyorum ama bana ayrıcalık tanıycaklarınıda zannetmiyorum bakalım ne olucak

Bunların niyeti kadınlar 3 çocuk doğursun, çalışamasın, erkekler çalışsın, kadınlar erkeklere evde hizmet etsin.

tabi şekerin aynen bu yüzden 3 çocuk yapın diye bas bas bağırıyorlar. Hem ev hanımı olmak işsizlik kategorisinde sayılmadığı için kadınlar oturup erkekler çalışınca ülkdeki işsiszlik oranıda kağıt üzerinde düşmüş oluyor ya işin özü bu.

herkese günaydın kızlar uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım bi sorun yoktur

bal kavanozu sen ne ıŞ yapıyordun?

Ben çarşamba günleri gelmeyerek kullanıcam. Biz cumartesileri olağan üstü bir durum olmadığı sürece çalışmıyoruz zaten. Cuma yada pazartesi kullanmama şirket izin vermiyor bu nedenle en mantıklı gün çarşamba oluyor süt izni için

tabi şekerin aynen bu yüzden 3 çocuk yapın diye bas bas bağırıyorlar. Hem ev hanımı olmak işsizlik kategorisinde sayılmadığı için kadınlar oturup erkekler çalışınca ülkdeki işsiszlik oranıda kağıt üzerinde düşmüş oluyor ya işin özü bu.

ohh ne güzel valla. çalışan kadına resmen ceza veriyorlar. işyerinde ezil evde ezil bir de gelsin kanunlar ezsin seni.
mükafata bak

herkese günaydın kızlar uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım bi sorun yoktur

bizi iyiyiz de sen nerelerdesin ?? bir sorun yoktur umarım ??

Ben bır cumartesı çalışıp 1e kadar 1 cumartesı çalışmıyorum ama nısanın ortasında konuşup artık cumartesılerı gelmek ıstemedığımı soylıcem ki süt izni harıcı olsun dıye.Bıde butun hazırlıkları kendım yapmaya çalışıyom eşimle.Yanımda bı Allahın kulu yok kızlar bazen okadar zoruma gıdıyokı.annemde anca mayısda gelce.O da yaşlı sonuçta bebişe baksa yeter.daha ne istıcek ınsan ya

size bir soru:
bebek yorganı, yastığı olarak ne tür bir ürün almalı?
pamukmu, yünmü, elyafmı, bi de mikrofiber diye bir ürün var.

size bir soru:
bebek yorganı, yastığı olarak ne tür bir ürün almalı?
pamukmu, yünmü, elyafmı, bi de mikrofiber diye bir ürün var.
microfiber sanırım..
yünü ağır diye ve alerji yapabilir diye önermiyorlar
pamugunda içindeki tomurcuklardan kaynaklı alerji ihtimali varmış.
elyaf için bişi diyemiyorum, o da olabilir.

Back
X