- Konu Sahibi daemon
- #77.621
geçmiş olsun sevracım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynepcim 42. hafta meselesınde araştırdım dediğim gıbı rapor yazıyomuş doktor ve orda ayrı bı ıznın oluyomuş.Bıde kızlar bu ızınlerı bırleştırıp haftada 1 gun komple kullanmak kanunda yok.İşveren bunu isterse yapabılıyosunuz haberınız olsun.Bide sezaryanla doğum yapanlarla normal doğum yapanların aldıkları sskdan paylar değişiyo haberınız olsun.Felaket tellalı gıbı oluyo ama benim işim bu neyazıkkibilmiyorumkismile
geçmiş olsun canım. neyse sesini duyduk rahatladık. ara ara gel habersiz kalınca merak ediyoruz
zaten yastığı kullanmayacağım 1 yaşına kadar. dediğin gibi pike takımı alırım. annem yün manyağıdır biraz en iyisinin o olduğunu savunur . ama dediğin gibi el kadar bebe ezilir o yünün altında
hee sonra kafamı kırsın demi sempatiksalakcinni
nasıl yani sezaryanla doğum yapanlar daha fazla mı para alıyorlar ??
microfiber sanırım..
yünü ağır diye ve alerji yapabilir diye önermiyorlar
pamugunda içindeki tomurcuklardan kaynaklı alerji ihtimali varmış.
elyaf için bişi diyemiyorum, o da olabilir.
Biz iyiyiz canım klasik homurdanmalar başladı okadar . Ama esas sen nasılsın nezamandır yoksun en son yatman gerekiyordu diye hatırlıyorum şimdi nasılsın??
mikrofiber
annem bebek yastığı yapmış elyaftan. yorganını da yünden yapıyor. ben hazır alırım dedim ama kızdı bana alma diye
özgenin dediği gibi alerji yaparsa yandık
geçmiş olsun sevracım
birleştirip kullanmak yok biliyorum işverenin insiyatifinde bizimkiler izin veriyor şekerim. Esasında bizim şirket birçok konuda esnek hatta 37 . haftadan sonra işe gelirsen seni devlete karşı izinli gösteriyor ama o geldiğin günleri doğum sonrasında kullandırtıyor. Geçen sene bir arkadaş 30 kasıma kadar çalıştı. 1 aralıkta izne ayrılıp 4 aralıkta doğurdu 15 kasımda izne çıktı gösterdiler o 15 günü doğum izninin sonuna eklediler.Bende 15 gün sonra konuşucam GMY ile bakalım nasıl bir çözüm üretecekler benim için. Bana sana uzaktan bağlantı verelim evden çalış diyorlar bazen ama hiç ciddi ciddi konuşmadık
sezaryen mi yapsak bilmiyorumkismile sempatiksalakcinni
aman 50 tl fazla veriyolardır, bunların fazla verdiğinden noolcek
Dün Yataş'ta bir elyaf yorgan vardı: 46 TL, bi de mikrofiber vardı 61 TL.
Ama kadınmı yanlış biliyor bilmem, tek farkı dış yüzeydeki kumaş. ıçleri işlenmiş elyaftır, bunun dışındaki kumaş mikrofiber dedi. ıkisi de anti alerjikmiş ama mikrofiber kumaş ayrıca tozuda itiyomuş. ıyi de o da nevresimle örtülmüyormu? Nerde kaldı bu özelliği o zaman? Kafam karıştı.:uhm:
nasıl yani sezaryanla doğum yapanlar daha fazla mı para alıyorlar ??
kızlar bebeklerini bakıcıya bırakacak olanlara allah sabır wersin biz annemi bıraktık koca kadın yinede içimiz rahat etmedi aklımız evde kaldı hoş annemde memnun kalmadı e yine biz bakmaya devam ediyoruz bakıcıyı bi bahaneyle geri gönderdik o kadar çok sorun çıkıyoki temizlik alışkanlığı hele o çok önemli
annemle uğraşıyorum cnm 18 gün oldu kalp ameliyatı geçirdi her geçen gün biraz daha iyi oluyo allaha şükür edeyim izin kullanıyorum annecime bakıyorum.sizinde iyi olmanıza seindim
yaş o iş yaşşşşşşşş sempatiksalakcinniizmirli hatunlar son kez sölüyorm ha
hani 3 nisanda bluşcaktık bizakannehir
izmirli hatunlar son kez sölüyorm ha
hani 3 nisanda bluşcaktık bizakannehir
yatmam gereken döneme annemin rahatsızlığı denk geldi kendimide bebeğide unuttum şimdi iyi annecim bebişte iyi bi ara tansiyon sorunum oldu ama annemin durumu nedeniyleydi şimdi normale döndü yükselmiyo artık
yaş o iş yaşşşşşşşş sempatiksalakcinni