2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mafoldumben

oh oh yaşasınolumunekankayizsmile

rukiye di baaa şaziment diaklinialirimsmile

bencede kemeraltı olsun
bebik mağazası çok orda
hem iskender yices
dibek kahvesi içcez

ansuruhlualsanaalsanasmile

efet efet bulusalım negatıf enerjı vererek buluşmamızı önlemeye calsıyorlar elh ona göreee

Biz fii tarhinde evlendiğimizden o zamanlar sanırım pek su bazlı kullanılmıyordu, boyacı hiç sormamıştı bile su bazlı mı olsun tiner bazlı mı diye.

biz geçen sene taşındığımız için yeni boyatmıştık o yüzden yağlıboya değil

bu arada kızımın odasına ip perde almayı düşünüyorum. ip perde kullanana var mı aranızda?? memnun musunuz???

ayh evet ya bende sızınır oldum ezelın yenı bÖlÜmÜ yok hep bÖle yapıyorlar baktılar dızı tutyorrr 1 hafta var 1 hafta yok ıŞlerını bılıyorlar

yawrımm görmedım yazını, delü kız Şeniz

kızlar başıma çok kötu bişey geldı, dışarı kadar çıkmıştım yağmur hızlandı, önumde ki araç takla atmaya başladı uzerıme geldı. çok korktum bodosloma kaldırıma çıktım. ALLAHtan bana ve araca bişey olmadı, ama adam kanlar içinde aracın içinde sıkışmıştı gördum, polısler ıfademı aldı, herkes ucuz kurtulmuşsun dedı. nasıl oldu anlamadım anlık bır şekılde öluyordum az kalsın. bebegım ıyı tekme atıyo korkmadım aslında o kadar ALLAH yardım etti. bi fakıre bışeyler versem fena olmayacak

gecmısı okumadım gecmıs olsun canım bu ruyamı gercek bi kazamı atlattın

kızlar başıma çok kötu bişey geldı, dışarı kadar çıkmıştım yağmur hızlandı, önumde ki araç takla atmaya başladı uzerıme geldı. çok korktum bodosloma kaldırıma çıktım. ALLAHtan bana ve araca bişey olmadı, ama adam kanlar içinde aracın içinde sıkışmıştı gördum, polısler ıfademı aldı, herkes ucuz kurtulmuşsun dedı. nasıl oldu anlamadım anlık bır şekılde öluyordum az kalsın. bebegım ıyı tekme atıyo korkmadım aslında o kadar ALLAH yardım etti. bi fakıre bışeyler versem fena olmayacak

geçmiş olsun canım.çokmu hızlı gidiyodu yoksa ani fren mi yaptı ??nedeni neydi?bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ansuruhlualsanaalsanasmile
nan atmosfere salan ben miyim?

artık anladımkı votka bıra rakı hepsı yalanmıs
tınerı tek gecerım..
melosla takılcaz bundan sonrasempatiksalakcinni
oglumda galıba sarhos oldu dunden berı kıpır kıpr bı saga devrılıyo bı sola

gel ablana bakiim sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:
ahh canım ne kaaa üzüldüm ezel yok diye
dae ile meloşun çocukları tinerci olacak doğuştan sempatiksalakcinni
:dilcikar:

aynen valla
ohhh kayınpederımde ıyı dedı
camlar kapılar acık odanın altına da buldugum herseyı tıktım soguk gelmesın dıye dunden berı havalanıyo ama mutfaga mecbur gırıp cıkıyoz
daha bugunde devam edılcek mutfaga doguma kadar ayılırım ınsallah

benımkıne ayrı bı enerjı geldı valla

valla dogrusun canım yorgunlugum bı yana basım agrıyo sanırım kokudan

Dae biz tek duvarı boyadık, cam da açıktı, nerdeyse 1 ay oldu ama hala koku var

yosma da diyebilir miyim bilmiyorumkismile

o da olarsempatiksalakcinni
efet efet bulusalım negatıf enerjı vererek buluşmamızı önlemeye calsıyorlar elh ona göreee

fesat kızım bunnar
kenafir gözlü karılar nolcek:umursamaz:

bu arada kızımın odasına ip perde almayı düşünüyorum. ip perde kullanana var mı aranızda?? memnun musunuz???

archi sen kumaş boyasıyla boya odayısempatiksalakcinni

yawrımm görmedım yazını, delü kız şeniz

kızlar başıma çok kötu bişey geldı, dışarı kadar çıkmıştım yağmur hızlandı, önumde ki araç takla atmaya başladı uzerıme geldı. çok korktum bodosloma kaldırıma çıktım. Allahtan bana ve araca bişey olmadı, ama adam kanlar içinde aracın içinde sıkışmıştı gördum, polısler ıfademı aldı, herkes ucuz kurtulmuşsun dedı. Nasıl oldu anlamadım anlık bır şekılde öluyordum az kalsın. Bebegım ıyı tekme atıyo korkmadım aslında o kadar allah yardım etti. Bi fakıre bışeyler versem fena olmayacak

allah korumus cnm cok gecmiş olsun bencede bişi ver birinee sen şimdi mutfak falan yaptrdn bılmem ne valla nazar degmıstır kızz mılltın gozu göz deılkı

akannehirakannehirakannehir
ayy allah korumuş gül kurusu. valla fakir, çocuk sevindir birilerini.

bu arada kızımın odasına ip perde almayı düşünüyorum. Ip perde kullanana var mı aranızda?? Memnun musunuz???

ben mutfagımda kullanıyorum gayette memnunum odada daha kullanışlı olur guselde olur yıkarken elde yıkıyorsun tek sorun o onuda yaaprsın sen şeekrim:)

allah korumus cnm cok gecmiş olsun bencede bişi ver birinee sen şimdi mutfak falan yaptrdn bılmem ne valla nazar degmıstır kızz mılltın gozu göz deılkı

:roflol::roflol:
güneş nasıl da olayı bağladın helal olsun valla. benim hiç aklıma gelmemişti.
ama doğru nazar değimiş de olabilir

ben kullandım archim
kullanırkende sorun yok yıkarkende...
zaten özel delikli bi poşet verirler sana
onun içinde yıkıyosun

nan atmosfere salan ben miyim?

gel ablana bakiim sempatiksalakcinni

:dilcikar:

Dae biz tek duvarı boyadık, cam da açıktı, nerdeyse 1 ay oldu ama hala koku var
hadi ya
korkutma nan göz müü..

apla bana tıner al bally alsempatiksalakcinni

nan tiner bazlıyla boyayanlar
kokudan bayıltacaksınız nan cocukları alsanaalsanasmile

zaten sinirliyim ezel yok alsanaalsanasmile

ay sonu malum anlatmıştım daha önce neden pahalı dizilerin arada bir yayınlanmadığını ay sonu yada ay başlarında birde bazen stok yoksa yapımcının elinde mola ister kanaldan ama bu çok düşük bir ihtimaldir herzaman. Haftaya seyredersin bebeğem

valla dogrusun canım yorgunlugum bı yana basım agrıyo sanırım kokudan

dae kolay gelsin ama senin böyle bir ortamda olmaman gerekiyor geçtim tinerin zararını sen hastalıktan yeni kalkmadınmı daha öksürüğünde nüks edecek.O koku bir iki günde çıkmaz evden çıkıp uzun süre gelmediğin zaman gelir gelmez almaya başlıcan kokuyu evin içindeyken çok anlaşılmıyor ama maalesef haftalarca sürüyor boya kokusu (yada ben çok hassasım bir ay sonra bile maalesef alırım o kokuyu) dikkat et canım kendine

ben mutfagımda kullanıyorum gayette memnunum odada daha kullanışlı olur guselde olur yıkarken elde yıkıyorsun tek sorun o onuda yaaprsın sen şeekrim:)

yıkarken düğüm atıp yıkıyorlarmış sen niye elde yıkıyorsun ki ??
bende pembe yapıp aralarına kelebek süsleri koymak istiyorum. bakalım olacak mı ??

sağol cnm
merhabalarrrrrr..
sevracım anneciğine geçmiş olsun canım..
tşk edrm cnm
aman canım çok dikkat et kendinede bebişede . anneciğinede tekrar geçmiş olsun şekerim allah beterinden saklasın. Şimdi hem annenin iyileşmeye başlamasına hemde senin tansiyonunun düzelmesine çok sevindim
çok sağol cnm

çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakan varmış

gecmısı okumadım gecmıs olsun canım bu ruyamı gercek bi kazamı atlattın

geçmiş olsun canım.çokmu hızlı gidiyodu yoksa ani fren yaptı ??nedeni neydi?bilmiyorumkismile

kız ruya falan degıl 1 saat önce oldu. ya anlamadım nasıl oldu hızlı gıtmıyordu araç bir anda kendını kaybettı ve dönmeye başladı cip. duşundukçe buyuk bır olay atlattıgımın farkına varıyorum

Back
X