2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
blacksiya duyuyon mu kıııız kim birinci oldu diyom:uhm:

gokkuluk talar sizlerde hoş geldiniz ..

:D :D :D :D :D

Bu arada ben 2.5 yıllık evliyim ama öncesinde 5 sene birlıkteydık :D
üniversitede tanıstıkkkkk esım eczacıııııı ben de hastanede calısıyordum şimdilik ara verdim tıbbı sekreterdım kabaca..

hımmmmmmm baska ne soruldu unuttum

ilk bebişimiz Allahın izniyleeee

blacksiya canım seni bulduğuma sevindim.senin bebek odası 1900 tl diya ona uyku setide dahilmi??hatta aksesuarlarında cok güzel.onları nerden aldın?o dolabın üzerindeki çiçekleri senmi yapıştırdın?

neyse ben accuk kızımı mıncıklıyımda uyutayım:tomato:

gokkuluk talar sizlerde hoş geldiniz ..

:D :D :D :D :D

Bu arada ben 2.5 yıllık evliyim ama öncesinde 5 sene birlıkteydık :D
üniversitede tanıstıkkkkk esım eczacıııııı ben de hastanede calısıyordum şimdilik ara verdim tıbbı sekreterdım kabaca..

hımmmmmmm baska ne soruldu unuttum

ilk bebişimiz Allahın izniyleeee

hoşbulduk cnm sende hoşgeldin

hayde 8 kişi dedikodumu yapıcanız şimdi :a015:

blacksiya canım seni bulduğuma sevindim.senin bebek odası 1900 tl diya ona uyku setide dahilmi??hatta aksesuarlarında cok güzel.onları nerden aldın?o dolabın üzerindeki çiçekleri senmi yapıştırdın?

canım ben sana özelden mesaj atmıstım galıba arkadas olarak eklerım bırazdan senı kabul edersen..

uyku seti dahil değil ama o kadar iyi kumasa (kumastan anlarım) ve uygun fiyata nevresımler var ki sakın mobilyacılardan alma 300 tl den aşağıya satmıyorlar ben aynısını 140 tl ye aldım. izmir hello baby&kids'den
oda takımında da çiçekler ve tum dekerasyon dahil hatta ben daha da degışıklık yaptırdım çiçekleri de siz bizim evde kurarken yapıştırın dedim.. OK dediler

oda 22 nisanda gelicek o zaman son halini eklerim

kızlar görüşürüz bayyyyyyyyyyyyyy:a015:

blacksiya duyuyon mu kıııız kim birinci oldu diyom:uhm:

cevap verdım canım kacırdın herhalde en son iki hatun vardı ya sinem hanımla ev yardımcıssı olan onlar birinci oldu ama reklamlardan sonra değiştirdik unuttuk geri acmayı

arkadaşlar benim çıkmam lazım iş yerindeyim ,patron geldi sonra girmeye çalışırm ,kendinize iyi bakın by

benim üçüncü yolda 2 kızım var 10 sene aradan sonra bi bebek daha geliyo annesinin oğluşu geliyo

Back
X