2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o son hali değilmiydi canım...gayet tastamam duruyodu.e çiçekleri yapıştırmışlarya dahadamı yapıştırcaklar?istediğinde o çiçekleri çıkarabiliyomusun??yani o bebek odasının üzerinde alldiğnda yokmuydu?hatta pembe ajanda var,,mine yazıyo o kim??onlar falan hep dahilmi??

o son hali değilmiydi canım...gayet tastamam duruyodu.e çiçekleri yapıştırmışlarya dahadamı yapıştırcaklar?istediğinde o çiçekleri çıkarabiliyomusun??yani o bebek odasının üzerinde alldiğnda yokmuydu?hatta pembe ajanda var,,mine yazıyo o kim??onlar falan hep dahilmi??

canım orası mobilyacıydı teşhir malıydı o :D

çiçeklerden tut kulplara kadar onlar hep el boyaması ve senın isteğine göre yapıyorlar. yok çiçekleri çıkaramıyorsun sadece bir defa yapıstırılıyor. ben çiçekleri kendi zevkime göre yapıstırmak istedim hani şu şuraya olsun diyeyım diye gelin bende en son yapıştıralım dedim.

sen hangi şehirdesin?:uhm:

hadi ya canım o senin odan sandım ben.diyorumki kızının adı arsel olcak ne diye mine yazıyo diyodum.o boyamalarıda kulpları falanda getirceklermi??ben izmirin ilçesindeyim.çok beğendim odanı gerçektenn....peki tahtası neymiş??mdf mi ne??

hadi ya canım o senin odan sandım ben.diyorumki kızının adı arsel olcak ne diye mine yazıyo diyodum.o boyamalarıda kulpları falanda getirceklermi??ben izmirin ilçesindeyim.çok beğendim odanı gerçektenn....peki tahtası neymiş??mdf mi ne??

canım tahtası mdf ile birşey var ya ondan karışık hayır eğer begendiysen en azından senin için ben bir kez daha konusabilirim en azından nakliyesini sorarım cunku adamlar siparış alıp 1 ay sonra getiriyorlar en az 15 günde pencereler acık mobilyanın havalanması gerkiyormus

bu arada cekmeceleri falan hep kilitli sistem hanı bebiş buyudugunde veya sen tek elle acıp kapatmak istediğinde carpıp kolay deforme olmuyor.. istersen ben sana onların telini alıp veryım konusursun

tamam canım sen bana onların telfnunu ver ben bi arayayım bakalım.peki o boyama dedigin kulplar gibi aksesuarlarda dahilmi fiyata

şimdi onunla uğrasıyordum çççççoooooooooookkkkkkkkk teşekkür ederimmmmmmm sanırım olduuu

tatatatata gebiş bir hatunu çok mutlu ettin saol canım :teytey:a.s.

önemli değil hayatım.ticker doğru dimi? şuan 28 hafta 2 günlük hamilesin?

tamam canım sen bana onların telfnunu ver ben bi arayayım bakalım.peki o boyama dedigin kulplar gibi aksesuarlarda dahilmi fiyata

evet canım herşey dahil.. kartlarını almıstım umarım atmamısımdır zaten oraya mutlaka git izmirdeki aklına geleccek markalı markasız her mobilyacıyı her buyuk kucuk magazayı gezdim en güzelllerini orada gördüm..

Bu arada illa o olsun die takma kafana daha çok guzel odalar vardı orada da ben hatta bir tane daha beğendim ama bizim kesemızı asıyordu :(

ben internette bulamadım sitesini.peki beşik büyüyen yatakmı???ve daha sonra çocuk odası olabiliyomuşmu??hani bilgisayar masası oluyo.beşik kaldırılıp üzerine yatak konulanlardanmı??canım ya sanada cok soru sordum ama kusura bakma artık

Selam hamişkolar.

ırem ismiyle ilgili yorumlarınızı okuyup yazma gereği duydum. Kızımın adı ırem. Bize de çok tepki gösterdiler bu ismi koyacağımız için.
Şöyle ki ben o zamanlar hocaya sormuştum.
Bana aynen şöyle anlattı
"Zamanında Allah'a Peygambere (haşaa) karşı çıkan bir kavim varmış. Bunlar kendilerine bir şehir inşa etmek istemiş. Ve demişler ki Cennet kadar güzel bir şehir inşa edeceğiz. Elbette Cennet gibi bir şehir inşa etmeleri mümkün değil ama çok güzel bir şehir inşa edilmiş adı da ırem koyulmuş. Cennet gibi anlamına geldiği için. Yüce Rabbim de daha sonra o şehri ve o kavmi yerle bir etmiş."

Yani anlayacağınız ırem isminin anlamı yine Cennet gibi güzel, Cennet bahçesi.

Ayrıca isim konusuna bu kadar takılmayın derim. Beğendiyseniz koyun bebişkolarınıza. Düşünün ki bir insanın ismi Allahın sevmediği bir isim. Ama o kişi dünyada tüm iyiliklerle yaşamış, insanlara yardımcı ve tüm emirlere uymuş. Rabbim ismi kötüdür diye cezalandıracak mı?

Bebeklerinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun işallah.

Back
X