2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hıh buldum bi tarif makineye atam da gelem cokacimcoook

Selam hamişkolar.

ırem ismiyle ilgili yorumlarınızı okuyup yazma gereği duydum. Kızımın adı ırem. Bize de çok tepki gösterdiler bu ismi koyacağımız için.
Şöyle ki ben o zamanlar hocaya sormuştum.
Bana aynen şöyle anlattı
"Zamanında Allah'a Peygambere (haşaa) karşı çıkan bir kavim varmış. Bunlar kendilerine bir şehir inşa etmek istemiş. Ve demişler ki Cennet kadar güzel bir şehir inşa edeceğiz. Elbette Cennet gibi bir şehir inşa etmeleri mümkün değil ama çok güzel bir şehir inşa edilmiş adı da ırem koyulmuş. Cennet gibi anlamına geldiği için. Yüce Rabbim de daha sonra o şehri ve o kavmi yerle bir etmiş."

Yani anlayacağınız ırem isminin anlamı yine Cennet gibi güzel, Cennet bahçesi.

Ayrıca isim konusuna bu kadar takılmayın derim. Beğendiyseniz koyun bebişkolarınıza. Düşünün ki bir insanın ismi Allahın sevmediği bir isim. Ama o kişi dünyada tüm iyiliklerle yaşamış, insanlara yardımcı ve tüm emirlere uymuş. Rabbim ismi kötüdür diye cezalandıracak mı?

Bebeklerinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun işallah.

evet ben irem düşünüyorum demiştim.değişik anlamları var ama bilmiyorum yaaaaa o kadar isim saydık ben sadece bu isime ısındım

Son düzenleme:
sonsuz hayal sende benim gibi 9 ay düşün sonra kocan kara versin:roflol::roflol:

kız yesica niye gelmedi acaba doğurdumu:uhm::dance:

evet ben irem düşünüyorum demiştim.değişik anlamları var ama bilmiyorum yaaaaa o kadar isim saydık ben sadece bu isime ısındım

Bizimde ikinci tercihimizdi İrem. İlk İpek düşündük ama sonra İrem dedik ve tüm itirazlara rağmen koyduk :)
Sen içini dinle canım. Önemli olan niyetin. Sen sağlıkla kavuş bebeğine önce.

kimse yok mu ya sonsuz hayal nerdesin bakem beni sordun sanki:uhm:

geldim de niye kimse yok ya sonsuzhayal:1no2:

Back
X