- 7 Mart 2010
- 5.659
- 1.002
- 698
- Konu Sahibi daemon
- #80.341
ya sedef bugün çok belim ağrıyor nedense
aman bele dikkat et bebek kilo alıyo galiba CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sedef bugün çok belim ağrıyor nedense
ben geldim kızlar ya bişey sorucam size girp olmuşum burnum bi,r nevi çeşme misali akıp duruyor eleviti bırakmıştım ama içsem vitamin olurmu acaba destek bağabında ne dersiniz
kız sonsuz hayal sana diyom mesajımı aldın mıkafamçokkarıştı
ne mesajı kıs??guclubacismile
geçmiş olsun canım....tabiki destek olur bende elevit kullanıyorum günlük alıyorum
saol canım bende alıyorum hergün folik asit yazıdğından beri doktor azalt dedi eleviti bende çok az içiyorudm hatta bir aydır hiç içmiyorum desem yeri hasta olunca aklım ageldi öle içsemmi diye :kedi: bu hamileliğimde geçirdiğim ikinci gribim ve çok ağır geçiyor ilk günü gribimin ama şimdiden burnum kıprmızı oldu kızlar napıcam bilmem krem süreyim dedim cayır cayır yandı
pamik nane limon iç bol bol ıhlamur pek ilaca baş vurma sıcak kalmaya üşütmemeye çalış![]()
nane limoj içememde midem almaz ama ıhlamur içiyorum canımm çok iyi geliyor ama bitki çayı pe iyi değil diyorlar hamileler için ay ne içeçeğimizi ne yiyeceğimizi şaşırdım ya onu içme bunu içme zaten ilaç alamıyoruz hepten dökülcez :dilcikar:
ayyyyyy canım çok geçmiş olsun:1rolleyes:
meaj geldimi sonsuzhayal:uhm:
anaaam okul müdürleri evi bastı acil çıkıyom
benden 2 gün önde gidiyosun...ya bugün benim belim çok ağrıyo nedense.Neyseki iş yerinde işler yoğun değil
ever canım hatta biraz önce hesapladım 28+2 değil 1 sadece 1 gun var aramızda bugun p.tesi benım aklım salı sandı![]()
ne güzel çalışıyorsunuz ben işimi çoooooooooooookkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmm