- Konu Sahibi daemon
- #80.381
erkek benim :) seninki kız galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek benim :) seninki kız galiba
blacksiya yazdığım linke tıklayıp baktınmı?
blacksiyacım ben izmitteyim 10 günlüğüne.burda bebek odası sordum seninkine cok benziyo ama öyle aksesuarların yok.1100tl dedi.ama izmire nasıl götürürüm alırsam bilmiyorum.canım sen bebek arabası falan aldınmı??ben bugün bakmayı düşünüyorum.mağazadan mağazaya fiyatlar çok değişiyo.aynı markada bile...daha hiçbişey almadım.sen neler aldın?
ay canım benim yaaa bi an önce doğsalar da sevsek![]()
ben de korkuyorum yasizin çatı muayneleriniz oldu mu hiç? benim doktorum son hafta bakarız diyo. ben de korkuyorum ya erken doğarsa diye
Slm kislar ben geldim.Off ya hic bisey yapasim yok keyfimde yok hic.Havalarda serin bide buranin bayrami heryer kapali malesef boshayallersmile
Yarin sabah doktor randevum var oglusumu görucem insallah cok merak ediyorum kac kilo olmus durumu nasil diye.En son 1100 gr demisti doktor 28 haftaliktik o zaman.
insallah guzel haberler alirim yarina
Bu arada bende tam 15 kilo almis bulunmaktayim.57 kiloyla basladigim hamilelik seruvenimde 31+3 72 kiloyu buldum :kedi:
yok olmadı daha hiç bişeyde demedi zaten bna , gerç, ben en son 27 haftalıkken gittim şimdi nidsan 17 sinde gidecem
ben 70 kiloydum . eşim öyle diyo. ben 68 hatırlıyorum ama....
ben de 80 kilo oldum ohaoldumsmile
inşallah normal doğum olur ben çok korkuyorum sezeryandan
bende 11 kilo aldım kızlarrrrrrrrrrrr 28 haftada
dun burda baska bir topikte gördüm bayanın biri 28 haftada 4 kg almıs eyvah çok aldım diyordu sinir oldum