2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kizlar bebek arabasi arastirmasimi yapiyonuz.Ben 1 ay önce ucuncu cocuk arabami aldim.Ilk oglumun 2 tane vardi ama yeni modeller öyle guzel ve kullanisliki dayanamadim yeni bi araba daha aldim.Bulabilirsem resmini atarim size.
Bu arada acayip basim agriyo :bbo:

selam hoşgeldinopuyorumnanaktan

Slm kizlar bebek arabasi arastirmasimi yapiyonuz.Ben 1 ay önce ucuncu cocuk arabami aldim.Ilk oglumun 2 tane vardi ama yeni modeller öyle guzel ve kullanisliki dayanamadim yeni bi araba daha aldim.Bulabilirsem resmini atarim size.

canım basın agrıyorsa sana hemen bir koca karı ilacı vereyim :D :D :D

bir patatesi al kes bi güzel yuvarlak yuvarlak yat yatağa koy onları alnına sar bi tülbentle bende cok işe yarıyor

ben gidiom ayda bir sir yaptırıyorum kızlar ne zararı olcakki az cıktımıda evde makine ile ben alıyorum iyi kötü braunun silk epili var bende cokda azalttı..

ben biterde okumuştum bu dönemde oradaki lenflerden falan bahsediyordu. kesinlikle önerilmiyordu. ben de jilet kullanmıyorum normalde.

ne vardı şunları bi krem sürerek halletseydikde bi daha gelmeseler:dilcikar:

canım çok geçmiş olsun. minoset al eğer çoksa ağrın. bebek arabanın markası ne biliyomusun? ya da buralarda var mıdır

kııız hamilelikte nasıl epilasyon yapıcanız:1shok:

ben agda yaptiriyorum canim,hem de sanirim 4. ayimdayken basladim agdaya.bugun yine yaptirdim,yeni birini buldum,artik eve geliyor benimki.agdadan sonra cok rahatliyorum ben yaaaa acayip bi sekilde hem de.bende acimiyor cok fazla bir tek ince oldugu icin alt tarafi yaparken biraz aciyor.nesi zararli ki agdanin...hatta ben gecen ay karnimi da yaptirmistim...bebe yagindan acayip tuylenmisti.utaniyordum dr.a giderken.

blac canım çok güzellermiş ikisi de. hayırlı olsun. bu takımdan kaç tane aldın

minoset önerir doktorlar varsa kullansana kullanmazsan şöyle saçlarını dağıt ve firçalar gibi tara kan akışı olsun çok yap ki geçsin :kahve:

SILAM burdamısın ? öncelikle isim konusunda sana çok teşekkür ederim.bugün babamla konuştum irem ismiyle ilgili söylediklerini aynen aktardım ve amcam din kültürü öğrt.dir.ikisi bir olup araştırma yapmışlar.evet gerçekten senin dediğin gibi anlamı iyi değil.iremi boşver dediler.gerçekten onlarda isimlerin anlamlarının çok önemli olduğunu söylediler bana.Amcam illaki Kuran da geçecek diye bişey yok önemli olan güzel anlamlı olması kızım dedi.

bu arada kıslar herkese merhabaaa...!sedef merhaba.... Yesica hoşgeldin ama baya bi geç geldin yaa neler yaptın??

ben agda yaptiriyorum canim,hem de sanirim 4. ayimdayken basladim agdaya.bugun yine yaptirdim,yeni birini buldum,artik eve geliyor benimki.agdadan sonra cok rahatliyorum ben yaaaa acayip bi sekilde hem de.bende acimiyor cok fazla bir tek ince oldugu icin alt tarafi yaparken biraz aciyor.nesi zararli ki agdanin...hatta ben gecen ay karnimi da yaptirmistim...bebe yagindan acayip tuylenmisti.utaniyordum dr.a giderken.

valla bilmiyorum ki zaralımı canınızı çok yakmayın da bebişler rahatsız olmasın:olmaz:opuyorumnanaktan ben epilasyon yaparken biraz acıyodu ama sonra alışıyo bi kere ilk alırken ağda yapmıştım aboooooooooooooooooo kılları söktü aldı ama mosmor etti:1shok:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafadulden

canım çok geçmiş olsun. minoset al eğer çoksa ağrın. bebek arabanın markası ne biliyomusun? ya da buralarda var mıdır

Sagol canim hap kullanmaya korkuyorum ya daha hamile kalali 1 kere agri kesici aldim ondada artik catlama noktasina gelmistim.Suanda öyle cok bas agrim var ama korkuyorum yine son aylardayim oglusuma zarar falan verir diye.
Arabanin markasi gelmedi canim aklima bende onu hatirlamaya calisyodum boshayallersmile

off ya benim cildim normalde de çok hassas zaten. bi de bu dönemde daha da acıyor. zararı da hamilelik döneminde oradaki hassaslaşan lenflerle ilgili bi durummuş. doktor kesinlikle önermiyoruz yazmıştı. ben onun yalancısıyım.

Sagol canim hap kullanmaya korkuyorum ya daha hamile kalali 1 kere agri kesici aldim ondada artik catlama noktasina gelmistim.Suanda öyle cok bas agrim var ama korkuyorum yine son aylardayim oglusuma zarar falan verir diye.
Arabanin markasi gelmedi canim aklima bende onu hatirlamaya calisyodum boshayallersmile

hamileliğim süresince a tane minoset aldım. o da zaten sorunsuz bi ilaç. tabi ilk günler hamile olduğumu bilmezken aldığım antibiyotikleri saymıyorum. inşallah bebeğe zarar vermemiştir. 1000 mg dı hemm

anaaaaaaaam elime koca çikolata geçti bakalım benden kurtulacak mıdelikafaduldendelikafadulden

Back
X