2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SILAM burdamısın ? öncelikle isim konusunda sana çok teşekkür ederim.bugün babamla konuştum irem ismiyle ilgili söylediklerini aynen aktardım ve amcam din kültürü öğrt.dir.ikisi bir olup araştırma yapmışlar.evet gerçekten senin dediğin gibi anlamı iyi değil.iremi boşver dediler.gerçekten onlarda isimlerin anlamlarının çok önemli olduğunu söylediler bana.Amcam illaki Kuran da geçecek diye bişey yok önemli olan güzel anlamlı olması kızım dedi.

SILA soledi olemi Iremin anlamini...ben iyi anlamda olmadigini bilmiyordum hatta hosuma da gidiyordu Irem ismi...
yaa SILAAA Nilay ismi nasil?ona da bakabilir misin bi zahmet?

ah canım ya sen de hoşgeldin. eşim izinliydi. şimdi de dırdır edip duruyo. onları benden çok seviyosun diye:sm_cool:

zaten bu kocişler bizi boşicak sonra koca ara o da boşar sonra tekrar niye mi bu kk nınn yüzündendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sıla bu araba harika. bayıldım. güle güle kullansın erenim. ama fiyatı yüksk bu tarz olanların bana göre bütçe çok sarsıldı bizim.

ben biterde okumuştum bu dönemde oradaki lenflerden falan bahsediyordu. kesinlikle önerilmiyordu. ben de jilet kullanmıyorum normalde.

yok canım ya ben jilet yapamam hatta bi ara eşimemi aldırsam diye düşündüm de beceremez o dedim .:D:D:D

yesica geçmişe gittim gilette venüs bayan aldım demişsin.bende düşünüyodum ...sen kullandınmı? nasıl? internettenmi aldın?

blac bunlar çok güzel ya. iyi günlerde kullanın. hele de küvet

SILAM burdamısın ? öncelikle isim konusunda sana çok teşekkür ederim.bugün babamla konuştum irem ismiyle ilgili söylediklerini aynen aktardım ve amcam din kültürü öğrt.dir.ikisi bir olup araştırma yapmışlar.evet gerçekten senin dediğin gibi anlamı iyi değil.iremi boşver dediler.gerçekten onlarda isimlerin anlamlarının çok önemli olduğunu söylediler bana.Amcam illaki Kuran da geçecek diye bişey yok önemli olan güzel anlamlı olması kızım dedi.

Slm canim hosgeldin.
Burdayim ama cok aktif olamicam cunki basim catliyor agridan.
Bencede illaki kuranda gecicek diye bisey yok.Anlami guzel olsun yeter.
Irem isminden vazgecmene sevindim ilerde pisman olmaktansa yolun basindan vazgecmek en guzeli.
Öz turkce isimleri arastir canim mutlaka hosuna gidecek bi isim olucaktir.
Amakuranda gecsin diyosan yigenimin adi nisanur anlami nurlu kadin demek tavsiye ederim bu ismi sana.Istersen sadece nisada koyabilirsin...

ben bunu aldım Gillette Venüs Bayan Makine Yedekli. ağda kesinlikle önerilmiyomuş. epilasyon zaten yapamıyorum. jilette tetanoz riskine karşı önerilmiyomuş. ama benim aşım var. aldığı ürün de güvenilir.
aa neden zararlıymış kiiii ohaoldumsmile
ben 23 senedir bi kere bile jilet yapmadım özel bölgeme. o yüzden çok az çıkıyo benim sir ağdadan azaldı. hamilelikte de az çıkıyo tüyüm zaten. sire devam ediyorum ben. 5 dk bitiyo koskoca bir ay hamilelikte bu iki aya yakın rahat oluyorum valla

ah canım ya sen de hoşgeldin. eşim izinliydi. şimdi de dırdır edip duruyo. onları benden çok seviyosun diye:sm_cool:

bak bana :D benim kocam yine geç gelicek eve ben yanlızım yine dır dır yok başımda sositososito

kızlar kocişlere erkekler kulübü yok mu hade oraya oraya:mymeka:

Slm canim hosgeldin.
Burdayim ama cok aktif olamicam cunki basim catliyor agridan.
Bencede illaki kuranda gecicek diye bisey yok.Anlami guzel olsun yeter.
Irem isminden vazgecmene sevindim ilerde pisman olmaktansa yolun basindan vazgecmek en guzeli.
Öz turkce isimleri arastir canim mutlaka hosuna gidecek bi isim olucaktir.
Amakuranda gecsin diyosan yigenimin adi nisanur anlami nurlu kadin demek tavsiye ederim bu ismi sana.Istersen sadece nisada koyabilirsin...

çok teşekkürler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yesica geçmişe gittim gilette venüs bayan aldım demişsin.bende düşünüyodum ...sen kullandınmı? nasıl? internettenmi aldın?

geçen eşime alıyoduk. bi baktım bu ürün. ne yalan söyleyim almasam eşiminkini kullanacaktım fusion power var ya. marketten aldık. sen orda migrostan falan rahat bulursun. henüz kullanmadım emniyetli ve kullanışlı bişeye benziyor. 20 TL idi sanırım

sıla bu araba harika. bayıldım. güle güle kullansın erenim. ama fiyatı yüksk bu tarz olanların bana göre bütçe çok sarsıldı bizim.

Sagol canim begenmene sevindim.
Evet malesef fiyatlari cok yuksek heleki turkiyede daha cok yuksek.Ama dedigim gibi ilk ogluma 2 tane araba aldim ama bunun gibi 1 tane etmez ikisi.Bu sefer parasina bakmadan kullanisli olsun istedim.

geçen eşime alıyoduk. bi baktım bu ürün. ne yalan söyleyim almasam eşiminkini kullanacaktım fusion power var ya. marketten aldık. sen orda migrostan falan rahat bulursun. henüz kullanmadım emniyetli ve kullanışlı bişeye benziyor. 20 TL idi sanırım

kız çok kalın çıkarsabilmiyorumkismile

SILA-M araba çok güzel çok begendim bende güle güle kullan canımmmmm

Back
X