- Konu Sahibi daemon
- #80.561
yesica yı gören var mı nisan doğumlu:roflol::roflol:
sedef senin 2 bebişinde sezeryanlamı doğdu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yesica yı gören var mı nisan doğumlu:roflol::roflol:
yukarıda evet değmiyor ama yinede sızlıyor
ayyy cok teşekkür ederim canım ya umarım adıyla yaşar bebişlerimiz.. Gerci arapcadan aldıgımız bir çok ismin anlamı yanlıs biliyormusuz umarım buda öyle değildir..
bunu benim gibi ilk defa duyanlar acaba yabancı mı manası ne diye hemen sorarlarsempatiksalakcinni
sedef senin 2 bebişinde sezeryanlamı doğdu?
Benim dikislerim asagida hatta simdi belli belirsiz izleri.Hic acimada yapmiyor.
Sizinki yukarda oldugu icinmi aciyo acaba ...
kıslarrrr bn deldimmmm nabıyonusssss ayy pazar ygs sınavına gircem işallah heyacandan oracıkta dogurmam
ne kaynetiyonus bakem
evet acı ama gerçek geçen sayfalarda yazmıştım acı hikayemi:gitme::gitme::gitme::gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
o kotu...bende baya bi azalma oldu...aslinda agdadan cok korkuyordum burda daemon nikli arkadasimiz vardi ki,kendisi terketti burayi :gitme: mafoldumben o beni cesaretlendirdi sagolsunnnn kaydirigubbakcemile5ben de aynı çıkıyo ağda da yapsam jilette olsa türler değişmiyo. ne azalma ne ratma oluyo.
evet,bende oyle biliyordum,hatta bir bitki ismiymis...seni de yordum canim,basinin agriyan zamaninda...afedersin.cok tesekkurler ilgin icin.Canim nilayin anlami bi kaynakta bu sekilde geciyo.
İsim : Nilay
Anlamı : İki nil. Seyhan ve Ceyhan nehirleri. Fırat ve Dicle nehirleri.
Kökeni: Arapça
Bazi isimler varki arapca deyi gecip kötü anlamlilar.Irem de bunlardan biri.Ama nilay ismi ile ilgili bi bilgim olmadigi icin buldugum anlamini yazdim canim...
venusden mi bahsedyorsunuz kizlar?eger oysa bende var venus ayni mi bilmiyorum ama sanirim 4 tane de basligi var. cok guzel temizliyor ama keskin.dikkatli olmak lazim.ben bacaklarım için kullanıyorum. hatta kendinden köpüren bi başlığı var ondan aldım sadece ıslak olması yetiyo kendisi köpürüyo. rahat baya. ama özel bölgede nasıldır bilemiyorum biraz derin kesiyo kılları çünki çok keskin. batık yapmasın o bölgede?
ilk defa duydum adından çok manası güzelmiş ballllllllkaydirigubbakcemile5
dikişlerin tam yerini tarif edemem :kedi: ama silk epil kullandığım zaman ameliyatlı kısma ufacık deyse bile sızlıyo.gerçi kızım 5 yaşında baya oldu ama neden öle bilmiyorumsositososito
kıslarrrr bn deldimmmm nabıyonusssss ayy pazar ygs sınavına gircem işallah heyacandan oracıkta dogurmam
ne kaynetiyonus bakem
ne kaynetiyonus bakem
benimki venüs ama hiç kullsnmadım. arada kullanıyordum zatenem ama venüsü hiç denemedim. ağzından köpük çıkaran modeli değil sanırım
canım belki zor kapanmıştır bende ilk ameliyat olduğumda nerdeyse tamamen iyileşti şimdi ikinci ameliyat bu baya izi gidecek şekilde iyileşiyo 2.si daha yeni 8 ay önceydiolumunekankayizsmile
ne kaynetiyonus bakem
hoşgeldin nereler gittin bakem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet yesica kayboldu ya..
bu arada ygs yatay geçiş mi canım? basarılar şimdiden
:CüvCüv::roflol::roflol: