Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber canimmmm hosgeldin....bayadir goremiyorum seni...oglusun nasil?sinavda basarilar
evet,bende oyle biliyordum,hatta bir bitki ismiymis...seni de yordum canim,basinin agriyan zamaninda...afedersin.cok tesekkurler ilgin icin.
Yok canim ne yorulmasi rica ederim...
sedefcim sen once sezeryan mi oldun canim??? bisey sorucam sezeryan gerekten kabus mu??ben sezeryan olucaam da belkiiiiii
tubicik basarılar canım. sıkma kendini hiç rahat ol :) aman sınav salonunda cam kapatırlarsa açtır. cumartesi açıköğretim sınavında tansiyonum düştü havasızlıktan.
bu arada asel ismi de bal gibiymiş ya çok güzel
sılam senin ilk oğlişin kaç yaşında?
tamam bnm için tedbir olduu saoll tatlım..sınav nasıl gecti
kızlar ben cıkıyorum şimdilik kocam sıkıldı gel dio kaptırdı gene kendını nete dıooooo![]()
kendine iyi bak canim gorusuruz...
uyutayım gelırımmmmmmmm :)))
offf evet yaaa inan cok uzuldum boyle olmasinaaaa....bende de kaburgalarimi tekmeliyor sagolsun :))ozellikle de sag taraf.tesekkürler leylos eskilerden bi sen kalmısın...üzüldüm digerlerinin gidişlerine..napalım oluyor böyle seyler
oglusummmm iyi sadece dönmüyo içimde ters dönmüş düzelmesini bekliyoruz.düzelmedikce kaburgalarıma vuruyor agrısı...
senin kuzunnn nasıl leylos
bir paylaşı sitesinden bunları buldum leylacığım
Nil nehrine isik sacan, ya da Nil nehri uzerindeki ay manzarasi,
Nil=çivit rengi anlamına gelir çivit rengi laciverte çok yakın mavı renkdır.nil in ardından gelen '-ay' ile beraber 'mavi ay' anlamını da kazanıyor nilay ismi
farsçada ise ışıltılı lacivert
güzelin çehresi,yüzü
nil kadar görkemli ay gibi güzel...
ARAPÇADA GÜZEL GÖZLÜ CEYLAN GÖZLÜ ANLAMINA GELİYORMUŞ... HİNTLİLER DE BU İSİM ÇOK KULLANILIRMIŞ... NİL NEHRİNDEKİ AY IŞIĞINA DA DENİRMİŞ
şansnlı ,şansı parlak
peki sedef ikinci ameliyat kesiği ilkinin bir üstündenmi yapılıyo?eyvahedigeldismile
çok tesekkurler canım moralımı düzeltiniz..
tubicik başarılar canım allah kolaylık versin heyecan yapma sakın
iyiydi. çok zorlanmadım yani
zaten ben sosyolojiye girdim bu sene. yeni açıldı bu bölüm. marmara ünide de işletme okuyorum zaten derslerim hep benzer konulardan. çoğu bildiğim şeylerdi![]()
Benim mertim 3 yasindan 4 ay aldi teyzesi.Yani kardesi dogdugunda tam 3 bucuk yasinda olucak insallah ...
Seninkilerin ne kadar var aralarinda ...