2010 haziran anneleri çatı muayenesi ne zaman?

semami

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
358
17
643
İzmir
slm kızlar. önümüzdeki hafta 37+2 de çatı muayenesi olucam.
sizler kaçıncı haftada oldunuz ya da olacaksınız?
çatı muayenesinin doğumu erken başlatma gibi bir riski yoktur değil mi?

Selam ben 38+3 teyim bugün kontrole gittim doktorum çatı muayenesini haftaya yapacağını söyledi benim için son 10 gün.Bazı doktorlar doğum başlayınca bakıyomuş bildiğim kadarıyla bir riski yok bu muayenenin

canım bende 37+0 da yaşadım bu olayı,çok canım yandı.bebek çok yukardaymış kafası sanırım buyüzden oldu,bide önümüzdeki hafta yapıcakmış,yani 40. haftamada.

sezeryan oluncaklarada catı muayenesi yapıyorlar mı?

Bende çok merak ediyordum.Benim drum doğum anında bakıyormuş.Ya çatım darsa niye normal doğum sancısı çekeyim eyvahedigeldismile ınşallah çatım müsait olurda normal doğururum hihoyyyt

bende son kontrolümde soracaktım ne zaman yapıcaksınız diye ama bende yine tansiyon sıkıntısı duhul ettiğinden unutuverdimmm. 36. haftamızda yine görüşeceğizzz bu sefer unutmam umarımmm.

Bende çok merak ediyordum.Benim drum doğum anında bakıyormuş.Ya çatım darsa niye normal doğum sancısı çekeyim eyvahedigeldismile İnşallah çatım müsait olurda normal doğururum hihoyyyt

çok saçma ya doğum anında bakılması.. ona göre davranır insan..

Banada çok saçma geldi canım ama drların bir kısmmı öyle yapıyor.Bende yapım müsait değilse boşuna sancı çekmek istemiyorum.

e yani.. sor bence doktoruna ne zaman yapıcaksınız? ben böle böle düşünüorum diye konuş. yazık günah boşuna ne bebeğin yıpranır ne sen..

en uygunu yine de 38-39.haftalar bence de. umarım doğumu tetikleme gibi bişey olmaz...ne kadar orda kalsalar iyidir...

kızlar 38-39 . haftalar çatı muayenesi için geç değilmi ?benım 2. cocgum ona rağmen dr um 33. haftada başladı ölçmeye.garantisi varmı 38 de dogurmayacagımızın.hem sezeryana alacak dr bence cok geçe bırakır bu işi

bende 36 haftada bakıcam dedi 38 39 bencede çok geçç ozmaana dogurmayacagın ne malum zaten 36 dan sonra bekleniyo her an dogum

ben 40+1 im hala bakmadı doğumumda bakıcak heralde

Canım sanırım küçükköy bilgede doğum yapacaktın.Bende oraya gidiyorum.Normal doğumda hangi dr nöbetçise doğuma o giriyormuş.Arkadaşımda oraya gidiyor onun çatı muayenesini ebe yapmış.Doğum yapınca lütfen deneyimlerini paylaşır mısın?Benimde normal şu anda.Umarım doğumumuz çok kolay olur.

normalde bugün çatı muayenesi olucaktım.37+2
annem haftaya yanımda olucak, eşim de yanımda değil şu an. doktora doğumu tetikler mi; eşim de annem de yanımda değil dedim. doğumu tetikleyebilir, haftaya yapalım dedi.. 38+2de bakıcak inşallah.

Back
X