2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr acil cevap kaşık maması veren var mı aranızda?varsa hangisini veriyosunuz?benim sütüm az olduğu için günde 1 defa da kaşık maması vereyim diyorum.tavsiyelerinizi bekliorumm

merhaba canım bende kasık maması veriyorum milupanın sütlü pirinçli muhallebisini veriyorum içine armut elma rendeleyerek yine milupanın kavanozdaki meyve pürelerini veriyorum bazende yogurt yapıp veriyorum

merhaba canım bende kasık maması veriyorum milupanın sütlü pirinçli muhallebisini veriyorum içine armut elma rendeleyerek yine milupanın kavanozdaki meyve pürelerini veriyorum bazende yogurt yapıp veriyorum

sağol canım bugün eşim almış milupa nın armutlu portakallı muhallebisini,günde 1 defa vereyim diyorum.zaten günde 3 defa falan mama içiyo gece ve sabahın ilk saatleri emziriyorum.haftada 1 elma püresi yine haftada 1 armut püresi vermeye başladım.kızını öp benim yerime.maviş napıo bakiim?

canım mavişim iyi şükür Allahım hiçbirimizi evladıyla sınamasın.. ben belli bir düzen oturtturamadım daha belli olmuyor bende günde bir veya 2 veriyorum hero baby nın organik kavanoz mamasıda veriyorum canım unutmusum yazmayı.. Sizler nasılsınız öptummm kocaman

Kızlar mama sandalyesi araştırdınızmı ?ben bugün gezindim Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi Sea Dreams çok beğendim ama pahalıydı sizce değermi okadar para vermeye gerçi 3yaşına kadar kullanabiliyor ve yatıp uyuyadabiliyor siz nediyorsunuz?

biz aldık canım Chicco Polly Magic Mama Sandalyesi meyveli olanından aldık,gayettte güzel,bence değer,hatta kullanıcaksan az bile.mama sandalyesi çok önemli,gerçi daha oturtup bişey edirmedimde,bizi izliyor yemek yerken:)

kızlar bugün doktorumuz muayne sırasında kızımın vajinasında yapışıklık gördü,geçen sefer yoktu dedi,bende hiç farketmedim,gerçi belli olmuyorkii halaa.çok dikkat ediyorum ıslak mendili bile şampuanıyla yıkayıp durulayıp kullanıyorum,neden oldu dedim,nedeni yok dedi,olabilirmiş,ama endişeliyim.krem erdi,sabah akşam sürün o bölgeye 10 gün dedi,geçer dedi,geçmezse çok ilerlemiş boyutları cerrahi müdahale bile gerektirebilirmiş(varmı aranızda böyle sorun yaşayan.4. ayında yoktu yeni çıktı ortaya..sonradan olmuş dedi,çok dikkat eder ve not alır her zaman doktorumuz.

Geçmiş olsun canım... Benimki de çok öksürüyordu ama geçti çok şükür....Kilo alımı da bu aylarda azalıyor.. Seninki 10 günde ne kadar almış? Bu bebişlere hiç belli olmuyor ki zaten . :) Hiç üzme kendini ben de çok üzülüyordum az almış diye ama sonraki hafta bir bakıyoruz normal almış. Ayrıca önemli olan sağlıklı, hareketli ve aktif olmaları ki bizimkiler Allah'a şükür zaten öyleler.. Kilo olayını takma sakın kafana .. O bebeklerin bünyesine bağlı birşey. Allah korusun hastalık olmasın da ... Ek gıdaya geçersiniz sizde yavaş yavaş.Zaten şurda ne kaldı ki 6 ayını doldurmasına...

çokmuş o kadar hayatta yemez benimki

Evet canım ... Artık bilemiyorum valla ama iste yoğurdu ve meyve suyunu içemese bile kahvaltısını ve sebzesini o kadar yemek zorunda. (Ama yemiyolar tabi ki). Sonuçta meyve suyu ve yoğurt kuşluk vakti olarak geçiyor ya. Öyle biliyorum....

Geçmiş olsun canım .. İnşallah düzelir en kısa zamanda...

hiç bir şey olmaz allahın izniyle kızıma leylacığım
kocamaaaaan bir MAŞALLAH
amin canimmm
Kızlaaaarrr!!! Burda deprem oldu çok sallandık, çok korktuk. Sabah saat 5'den beri ayaktayız.... :S

gecmissss olsunnnnn burda da olmusdu ben 12 yasindaydim o zamnnnn 7.7 siddetindee arka arkaya 3 kere toplam 45 saniye.hic bir bina cokmedi cok dayanikli binalar yapiliyor cok sukur ama hafif catlaklar olmusdu bir daha olsa kaldirmaz binaaalar valla Allah korusun.

merhaba güzel bayanlar ben de sizler gibi haziran annesiyim 30 haziran 2010 da dünyaya geldi minişim sizleri bulmak güzel...

10 günde 150 gr almış canım ya. doktor bunun az olduğunu belirtti. halbuki günde 6-7 bez değiştiriyorum. bunlar hep çişli kakalı bezler oluyo.e aç olan çocuk ağlar aktif olmaz benimkinde o da yoktu. e emdide. ama niye kilo almadı. tabi bu sorular doktorun yanından çıktıktan sonra aklıma gelito. haftaya mükrem beye soruucam bakalım. bu arada mükrem beyden gün geçtikçe daha memnnun kalmaya başladım. ama nedense sanki hastası yok gibi geldi. çünkü biz dün akşam saat gece 12 de oğlumu doktora götürmeye karar verdik aradık ve sabah ilk randevuyu aldık. herhalde çoğu kişi naci beyi tercih ediyo.

kızlarr acil cevap kaşık maması veren var mı aranızda?varsa hangisini veriyosunuz?benim sütüm az olduğu için günde 1 defa da kaşık maması vereyim diyorum.tavsiyelerinizi bekliorumm

canim ben nestle veriyorum bifidumbakteriler de var icinde bağışıklığı destekleyen.ben karabuğdaylı olanını tercih ediyorum demirle zengin diye.
ayrıca humana ve hipp de aldım onlar da iyi.
ama milupa,aptamil yok mesela burda bilmiyorum belki de var ama çoook pahalı oldukları kesindir.
eşim onumuzdeki hafta istanbula gidecek acaba milupa ve aptamilin kaşık mamalarinin fiyatlarını yazabilir misiniz ona gore söyleyim alsın,onları da denemek istiyorum.

kızlar ben işe gıdınce sutu sagıp bırakıyorum bır ogun ben yokken sagdıgım dutu ıcıyor eger bıberon tutmak ıstemezse sutlu pirinclı kaşık mamasını babası verıyor ama ben bazen suyla yaptırıyorum mamayı bazende kendı sutumle sutlu pirinclı mamayı yaptırıyorum acaba kndı sutumle yaptırınca bişey olurmu ???????????

6-7 lira civarı çok pahalı değil...

hiç bi şey olmaz daha besleyici olur, bi de milupanın sitesindeki tariflere baktım bugün, kahvaltı ve çorbalara da kaşık maması ekliyolar meyve suları ve pürelerine de...

kızlar çok yoruldum bugün artık yedircek bişey gelmiyo aklıma saat başı bişeyler yedirdim tabi uyanıksa yemiyo bizim danacık bir öğünü yarım saatte yediriyom canım çıktı iştahı açılmazmı çok zor ya iştahsız bebek dr bu kontrolde kilosuyla ilgili kesin konuştu, oğluşumun keyfine bıraksak lokma koymaz ağzına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…