canım zaman zaman olabilir,beslenmene dikkat etmemişsindir,bende sadece emziriyorum amayetersizkalırsa mama veya kaşık maması veririm,bence bisküvi verme,kavrulmuşolduğu içindaha erken.yine emzirirsin canım,azalsada takviye yapıp yine yaşına kadar emzirirsin,üzülme.
canım geçmiş olsun öncelikle...benim kızımda 2 gündür hasta ben hastayım benden geçti öksürüyordu dün gece öksürmekten uyuyamadı kuzum dr aradım öksürük şurubu verdi dün yatmadan önce içirdim ama kesmemişti...nette gezerken bebeklerde öksürük diye bal ile karabiberi okudum az miktar karıştırıp göğsüne sürdük annemle üzerinede temiz bi bez koyduk bulaşmasın diye geceden beri maşşallah tık yok denemek istersen diye yazdım sen bilirsin ben hamileyken de öksürüğümü kesmişti bu karışım..
kızlar sütüm azaldı yaa bebeğim dünden beri doymuyor bende akşam bebe bisküvisi yapıp verdim bugünde verdim acaba bir zararı olurmu
aslında kaşık maması almayı düşünüyorum ama
acaba alıymı yoksa bisküviye devammı etsem....
oysa ben 1 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyordum sütüm inanılmaz boldu nolduysa birden bire kesildi çok üzgünüm...
canım benim.. inş. dediğin gibi olur
şmidilik ara ara emziriyorum ama doymuyo
artık kaşık maması veriym
esasında sütle bisküvi kabız yapar diyede korkuyordum
ooff oooffff annelik ne zor....:96:
Canım ben de sana onu soracaktım kime gittiniz diye? Bak Mükrem Bey'e gidin bence o kadar önemsemeyecek. Çünkü son kontrolde bana artık günde 15 g a kadar düşer dedi kilo alımı. Seninki de normal o zaman. Benimki de geçen ay öyle almıştı.Naci Bey az demişti hemen mama takviyesi verdi ve ek gıdaya başlattı. Mükrem Bey gerek yokmuş dedi. Ben de Mükrem Bey den çok memnunum artık ona gidiyorum. İlaç sevmeyen bir doktor. Bizim de öksürüğümüz ve hafif burun akıntımız vardı hemen antibiyotiğe başlamak istemiyorum dedi.Diş çıkardığı için bu semptomlar normal dedi.Ki öyle de oldu. Geçti çok şükür.. Mükrem Bey hastaneye yeni geldiği için henüz çok hastası yok öbür taraftayken epey vardı. Naci Bey ise burda tekti herkes mecbur ona gidiyordu. Sen bir götür bakalım Mükrem Bey ne diyecek?
Bu arada senin kadın doğum doktorun kimdi?
kızlar face deki gruba kimse girmiyormu?üyelik için başvurdum hala cevap gelmedi...
zaten benim oğlan hastalanınca mükrem beye gittik. devlet hastanesine hayatta böyle hastalık zamanında götürmem. iki tık tık yapıyo bi poposuna vuruyo tamam bitti. sorun yok bebekte. kilo alımı nasıl, önceki aya göre uzamış mı, gelişimi iyi mi kimin umrunda. valla mükrem bey hızır gibi yetişti. ek gıdaya başlama olayınıda o söyledi. 20 ekimde geceleri ağlayarak kalkıyo diye mükrem beye gitmiştik. o zaman kilosu 7650gr idi. 2 kasımda bu hastalık nedeniyle gittiğimizde 7810 gr tartıldı. mükrem beyde bu artışın az olduğunu söyledi. 1 hafta sonra öksürüğü için kontrole gelmemizi , bu kontroldede kilosuna bakacağını ve ona göre ek gıda ya geçip geçmeyeceğimize karar vereceğimizi söyledi.bakalım haftaya belli olacak artık.yaaaaa işte böyle canım. anne olmak zor. derdi tasası hiç bitmiyo. aklında bin türlü tilki dönüyo. hiç birininde kuyruğu birbirine değmiyo.düşün düşün düşün. araştır araştır araştır.şimdi evdeyim hepsine zaman yetiyo. çalışmaya başlayınca ne olacak bilmem.
benim kadın doğumcum mehmet ali kılçık tı. senin ki? sende mi anadolu hastanesinde doğum yaptın?
Ben Bakü-deyim canım.Canım sen nerdeydin? Çok fena valla. Allah korusun bir dahakilerden.....
evet bizim burda da kaşık mamaları o fiyatta oluyor.6-7 lira civarı çok pahalı değil...
kızlar bizde şimdi acilden geliyoruz benim kuzu tıkandı resmen nefes alamıyo gibiydi ağladı çok apar topar çıktık evden yolda hatunun burnu akmaya başladı hastaneye gittik pür neşe:) neyseki ciddi bi problem yok burun tıkanıklığından öksürük yapıyomuş peditus kullanıyordum kullanmayın önermiyoruz dediler balgam yapıyomuş aklınızda olsun...
kızlar bizde şimdi acilden geliyoruz benim kuzu tıkandı resmen nefes alamıyo gibiydi ağladı çok apar topar çıktık evden yolda hatunun burnu akmaya başladı hastaneye gittik pür neşe:) neyseki ciddi bi problem yok burun tıkanıklığından öksürük yapıyomuş peditus kullanıyordum kullanmayın önermiyoruz dediler balgam yapıyomuş aklınızda olsun...
günaydın annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?