2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim.. inş. dediğin gibi olur
şmidilik ara ara emziriyorum ama doymuyo
artık kaşık maması veriym
esasında sütle bisküvi kabız yapar diyede korkuyordum
ooff oooffff annelik ne zor....:96:

bende vegaferon veriyorum 7 damla çok iğrenç bir ilaç tadıda rengide üstelik üstünü başını mahvediyo bizim kızın elleri her an ağzında olduğu için haliyle batıyo

ay kızlar benim sıpam emmiyo ya zorla vermesem hç yemeyecek 4 saatte bir zorla yiyo ne yapcam başlasammı meyve sularına ya 5. aymıza girdik

tavsiyen için sağol canım. doktorun verdiği ilaç allahtan iyi geldide öksürüğü kesildi.

sütün şimdiye kadar bolduysa tekrar artar yemene içmene dikkat et sitres de çok etkiliyo kafana bişey takmamaya çalış, bebe bisküvisi ben de bugün ilk defa verdim kaşık maması da veriyorum günde bir öğün veriyosan bişey olmaz ben kaşık mamasını da bir öğünden fazla vermemeye çalışıyorum çeşitlendiriyorum meyve suyu verebilirsin ya da meyve püresi ama sütünü artırmaya bak artar tekrar bence...

canım benim.. inş. dediğin gibi olur
şmidilik ara ara emziriyorum ama doymuyo
artık kaşık maması veriym
esasında sütle bisküvi kabız yapar diyede korkuyordum
ooff oooffff annelik ne zor....:96:

sütle mi veriyon bebe bisküvisini suyla hazırla süt bir yaşa kadar önerilmiyo...

zaten benim oğlan hastalanınca mükrem beye gittik. devlet hastanesine hayatta böyle hastalık zamanında götürmem. iki tık tık yapıyo bi poposuna vuruyo tamam bitti. sorun yok bebekte. kilo alımı nasıl, önceki aya göre uzamış mı, gelişimi iyi mi kimin umrunda. valla mükrem bey hızır gibi yetişti. ek gıdaya başlama olayınıda o söyledi. 20 ekimde geceleri ağlayarak kalkıyo diye mükrem beye gitmiştik. o zaman kilosu 7650gr idi. 2 kasımda bu hastalık nedeniyle gittiğimizde 7810 gr tartıldı. mükrem beyde bu artışın az olduğunu söyledi. 1 hafta sonra öksürüğü için kontrole gelmemizi , bu kontroldede kilosuna bakacağını ve ona göre ek gıdaya geçip geçmeyeceğimize karar vereceğimizi söyledi.bakalım haftaya belli olacak artık.yaaaaa işte böyle canım. anne olmak zor. derdi tasası hiç bitmiyo. aklında bin türlü tilki dönüyo. hiç birininde kuyruğu birbirine değmiyo.düşün düşün düşün. araştır araştır araştır.şimdi evdeyim hepsine zaman yetiyo. çalışmaya başlayınca ne olacak bilmem.
benim kadın doğumcum mehmet ali kılçık tı. senin ki? sende mi anadolu hastanesinde doğum yaptın?

ayy benmde azaldı sütüm ya çok üzüldm boldu aslında ama 2 gün içmedi hastaydı kuzum şimdi azaldı inş.olur yine

Anladım canım... Hadi bakalım inşallah alır . Gerçi ek gıdaya da başlasan iyi olur. Yavaş yavaş alışır...

Çocuk büyütmek zor tabi anne olunca anlıyor insan ama bir o kadar da zevkli, dünyanın en güzel şeyi bence.. İnsan hasta olunca ,çaresiz kalınca üzülüyor tabi ama aslında rahat olmamız lazım.. Stres yapınca , tedirgin olunca bebeklerimiz de hissediyor onlar da strese giriyor. Sen de çok kafana takma böyle şeyleri hepsi geliyor geçiyor. Bak 5 aylık oldular bile. Böyle böyle büyüyecekler... Bu zamanların tadını çıkaralım bence bir daha geri gelmeyecek. Rahat ol sıkma canını ...

kızlar bizde şimdi acilden geliyoruz benim kuzu tıkandı resmen nefes alamıyo gibiydi ağladı çok apar topar çıktık evden yolda hatunun burnu akmaya başladı hastaneye gittik pür neşe:) neyseki ciddi bi problem yok burun tıkanıklığından öksürük yapıyomuş peditus kullanıyordum kullanmayın önermiyoruz dediler balgam yapıyomuş aklınızda olsun...

geçmişolsun tatlım yaaa.bende kullanıyordum pedidus,kullanmıyayım bari.

valla ben de kullanıyodum bir de kendi kendime bu çocuğun niye çok balgamı oluyo diyodum.kullanmam artıkk

günaydın annişler

günaydın canım nasılsınnn

evet bizim burda da kaşık mamaları o fiyatta oluyor.
bana onerebileceginiz bir marka var mı?mesela atıyorum milupanın elmalı kaşık maması daha iyi gibi ve s.[/COLOR][/B][/QUOTE]

canım ben de yeni başladım kaşık mamasına biberon maması humana ama kaşık maması aptamil armutlu portakallısı valla şimdilik ii,tam a bişey diyemiorum.bizimki severek yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…