sabah mama ıcne bebe bıskuvısı
peynır
ve gun asırı pekmez
ara ogun meyce suyu
oglen yogurt
ara ogun meyve yada suyu
aksam ustu corba
aksam muhallebı
gece mama
ya şu öğünler güzel hoşta benim oğlan saat 11 gibi kalkıyor. eee ben sabah kahvaltısı çoktan vermiş ve meyve suyuna geçmiş olmam gerekiyo. sonrada öğle yemeği. bizim öğünler baya bir kayacak galiba. şimdilik idare ediyordum. ama işin içine kahvaltı girince ne olcak bakalım
selam kızlar biz de dün kontrole gittik oğlum yine herzamanki gibi az kilo almış dr aynı şeyleri söyleyip duruyo yok çeşitlendir yok az almış yok bilmem ne ben de biliyorum az almış yemiyo işte yavf sinir oluyom artık bu adama sanki ben yemek vermiyom çocuğa ya da ihmal ediyomuşum gibi konuşuyo çocuk çok iştahsız ne yapayım bir hafta açılıyo iştahı oh diyorum sonra birden kapanıyo lokma koymuyo ağzına zorlarsam da kusmasını getiriyo hazırki midesindekinden de oluyorum şu an 6800 olmuş boyu da 66 cm çinkoya başlattı dr bir de balık yağına sizlerden başlayan varmı acaba??? kafama takmak istemiyorum kilosunu ama yine de takıyorum işte....
kızlar kimseden cvp gelmedi çinkoya ve balık yağına başlattı dr bizi, sizlerden başlayan varmı acaba???
biz başlamadık canım
doktorun verdiği beslenme listesi ilginç geldi. genelde öğle öğünü sebze çorbası, ikindi öğünüde yoğurttur.birde pekmezin gün aşırı olması. işte her doktor farklı.
bebeğim zayıf diyemi başlattı diye merak ediyorum son dk muayene etti dr çıkıyodu çok fazla soru soramadım bu nedenle başlayan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum...
cnm bızde ılk sadece yogurt ve uzum suyuyla basladık bır ay boyuncahmm benim fıstık hayatta yemez herhalde bu kadar :84:
bizde bir iştahsızlıktır gidiyor.. süt içmiyo bari ek gıdaya başlıyım dedim ama sanırım daha çoooooooooookkkkkkkk bocalycağız
bebe bisküvisini bizim dr. şimdilik verme dedi. içinde şeker olduğu için. diğerlerini de kızım da yiyo da bisküvi vermiyorum şimdilik.
canım kendın neden yapmyosunkıbugün bebeğime bebelacın tahıllı armutlu muzlu mamasından verdim hiç sevmedi yemedi
sebze çorbasındanda aldım bakalım onu yicekmi
yarın öğlende vericem
eğer yemezse kendim sebze çorbası yapıcam artık
kereviz havuç patates karışımı yapıcam
kızlar dışarı çıktığınızda şu ek gıdalarla nasıl organize oluyosunuz.biyere çıkamaz oldum ben oğlumu yediricem diye
kızlar kimseden cvp gelmedi çinkoya ve balık yağına başlattı dr bizi, sizlerden başlayan varmı acaba???
cnm bizede gecen ay doktor verdi balık yağı bende veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?