2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sabah mama ıcne bebe bıskuvısı
peynır
ve gun asırı pekmez
ara ogun meyce suyu
oglen yogurt
ara ogun meyve yada suyu
aksam ustu corba
aksam muhallebı
gece mama

doktorun verdiği beslenme listesi ilginç geldi. genelde öğle öğünü sebze çorbası, ikindi öğünüde yoğurttur.birde pekmezin gün aşırı olması. işte her doktor farklı.

canım ben kaşık maması veriyorum ama çorba yapamadığım yada gezmeye gidersem yani acil durumlarda diyeyim

bide meyve pürelerinden veriyorum arada kızım çok sevdi

geçmi uyuyo canım senin oğlan

kızlar kimseden cvp gelmedi çinkoya ve balık yağına başlattı dr bizi, sizlerden başlayan varmı acaba???

doktorun verdiği beslenme listesi ilginç geldi. genelde öğle öğünü sebze çorbası, ikindi öğünüde yoğurttur.birde pekmezin gün aşırı olması. işte her doktor farklı.

canım dr onu bana bıraktı
ıster oglen yogurt yedır ıster ıkındı dedı
bende oglene yogurdu aldım

bebeğim zayıf diyemi başlattı diye merak ediyorum son dk muayene etti dr çıkıyodu çok fazla soru soramadım bu nedenle başlayan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum...

canım cınko hem mıneral takvıyesı hemde ıstah acmak amacıyla başlatılmış.kullanılınca ıstah arttırıyor balık yagıda kemık kuvvetlenmesı takvıye ıcın.

Son düzenleme:
hmm benim fıstık hayatta yemez herhalde bu kadar :84:
bizde bir iştahsızlıktır gidiyor.. süt içmiyo bari ek gıdaya başlıyım dedim ama sanırım daha çoooooooooookkkkkkkk bocalycağız
cnm bızde ılk sadece yogurt ve uzum suyuyla basladık bır ay boyunca
ıkıncı ay muhallebı ve sebze corbası sımdıdıe hepsı ıste

bebe bisküvisini bizim dr. şimdilik verme dedi. içinde şeker olduğu için. diğerlerini de kızım da yiyo da bisküvi vermiyorum şimdilik.

ay anlamıyorumkı herkes farklı konusuyo
bende aslında kendım yapayım dıyorum nette tarıfler var ya

ya simnilciğim ben bebe bisküvisini 5. ayından beri veriyorum üstelik mamayla karıştırarak çok ta seviyo sadece 60 cc suyla yapıyorum yetiyo

bugün bebeğime bebelacın tahıllı armutlu muzlu mamasından verdim hiç sevmedi yemedi
sebze çorbasındanda aldım bakalım onu yicekmi
yarın öğlende vericem
eğer yemezse kendim sebze çorbası yapıcam artık
kereviz havuç patates karışımı yapıcam

canım kendın neden yapmyosunkı
acıl durumlarda ıyı oluyoda kavanozlar
sureklı kullanım ıcın cok saglıklı gelmıyo bana

kızlar dışarı çıktığınızda şu ek gıdalarla nasıl organize oluyosunuz.biyere çıkamaz oldum ben oğlumu yediricem diye

kızlar dışarı çıktığınızda şu ek gıdalarla nasıl organize oluyosunuz.biyere çıkamaz oldum ben oğlumu yediricem diye

canım ben pek çıkamıyorum ama çıktığım zaman da kavanozlardan alıyorum meyve ve sebzeyi öyle veriyorum kaşık mamasını da sıcak su küçük termosa koyuyorum yapıyorum

kızlar bende bebelacın sütlü yulaflı buğdaylısını aldım ilk defa oğlum bunu severek yedi sizde deneyin bebişlerinize tadıda çok hafif süt gibi birde kahvaltıını ara sıra ya devam sütünün içine bebe bisküvisi,peynir.pekmez,çok az yumurta sarısı,çok az tereyağ bunları püre yapıp veriyorum ama çok sık değil 7. ayda hergün vericem genelde sabahları kasık maması veriyorum aptamilin 5 meyvelisinden aldım ondan veriyorum gündüzleri emmiyo geceleri 2 defa uyanıp emerdi dün gece hiç emmedi uyandı ama emmedi bugünde emmedi göğüslerim ağrıyo sütler kaldı emmediği için ağrı yapıyo napıcam emzirmek için hiç bilmiyorum

haa birde bir kaç gündür elma ve muzu püre yapıyorum içine bi tatlı kaşığı harnup pekmezi koyuyorum ve bunuda sevdi ve yedi inanamıyorum hiç birsey yemiyodu çok mutlu oluyorummecbur yemek zorunda çünkü emmiyo birde biberonu tutsa insallah onada alıştırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…