cnm 4.aydn sonra rotarix ı onermıyorlar dıye bılıyorummmonu arastrmadan yaptrma sakın
zamannda yaptrmazsn zaten sornlr cıkıyormus
bi de çocuk felci aşısı. o ağızdan veriyor. bizde rot aşısı yaptırmadık.
ya varya benmkınıde her alt degstrmede acıyrm ama buaralar sankı omurunde kapanmıs gıbı ıns sorn yoktr yrn doktora sorcm bendee
canım verdiğin isimde baktım bisürü kişi var.eski nickimide atıcam sana özelden şimdi,sen beniekle istersen yazıcam ismimi.hımmmm.bende takılıyordum ilk hamile olduğumda beri,nickimi değiştirdim,pek yazmasamda okuyordum:))
Eski nick'in neydi canım?
vatozum sor dr a haber ver banada
bız rotayı yaptırmıycaz zaten canım
cocuk felcı asısı yapılmıyor canım bıze
sız 3 lu karmamı yaptırıyosunuz
artık karmalar 5 lı oldu hib ve cocuk felı asısda ona aeklndı asıya gıdınce bı sor sende egerkı 3 luyse ve cocuk felcı asısı sonradan yapıyolarsa sıze hib asısını yaopmmıyolarmı yanı
ok onemlı o
allah kımsenın basına vermesınde menenjıt mıkrobu o
basıjıza gedı maalesef ve odum kopuyor
kızlar yok oğlum meyve yemiyor.herşeyi denedim bi kitliyor ağzını açabilene aşkolsun.
canım benim ki de arada bir almıyor. ben de içine bir tane cici bebe atıyorum afiyetle yiyor. bir dene istersen. doktorada sordum. meyvenin vitamini ölmüyormuş. zararıda yokmuş.
Selammm ! size bir soru; bu kaşık mamasını günde kaç gr veriyorsunuz ve ek gıdalara geçtikten sonra bir gün içinde bebişler öğün öğün ne yiyorlar?? bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim....
sabah mama ıcne bebe bıskuvısı
peynır
ve gun asırı pekmez
ara ogun meyce suyu
oglen yogurt
ara ogun meyve yada suyu
aksam ustu corba
aksam muhallebı
gece mama
sabah mama ıcne bebe bıskuvısı
peynır
ve gun asırı pekmez
ara ogun meyce suyu
oglen yogurt
ara ogun meyve yada suyu
aksam ustu corba
aksam muhallebı
gece mama
merhaba shyqueen biz gecen haftalarda sabah anne sütü sabah ve ögle arası meyve suyu ögle sebze püresi veya corbası ikindi yogurt aksam kasık maması seklinde besleenioduk ama simdi hiç bisy yemio.
kızlar gecmişe baktım sanırım herkesin bebegi bi dönem aynı bizim gibi yememe sorunu yaşamış nasıl cözüm buldunuz ne anne sütü ne de ek besin cıldırıjam artık hiç bişey yemio acil yardımm
tamam sana istek gönderdim canım. Kızın da çok tatlıymış Allah bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?