• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bana 6 aylık oldugu gunler hıc gelmıcekmış gıbı gelmıştı ayyy şimdide 1 yaşında olacaklar yakındaaaaaaaaa:1:zaman su gıbı akıp gıdıyor bı bakmışız okuldalar odevlerle ugraşıyoruz

kızlar şu diş patladıgı zaman nasıl oluyor? :)
yani baya baya görünüyor mu? yoksa ucu falan mı? garip oldu soru belkı ama hiç görmedimm...:)

hayirli olsunnn tebriklerrr

bende surekli kesiyorum ama olunca oluyor isteee....
bugun de ishal oldu kizim yaa tam 10 kere kaka yaptııı
15 dakkada 1....
eşim de gürcistana gitti............:84:
iyiki de kardeşim yanimda gece 12de nobetci eczane buldum zar zorrr dr ilaç dedi onu aldım.dışarda da kimse yokkk tırsa tırsa gidip geldim.içirdim ilacını sonra yine kaka yaptı armut verdim,muz da verdim ishale iyi geliyor diyorlar.sonra uyuttum ....
acaba uyurken kaka yapar mıııı??? :44:
diştendir diye duşunuyorum...
Bugun başımıza gelmeyen kalmadııı hayırlısııı :26:

leylacım geçmiş olsun.armut benim bildiğim bağırsakları çalıştırır.oğlum kabız olunca doktor armut ver demişti.

bize 4.aydan beri diş hazırlıgı var dıyor ama tık yok... hergün bekle bekle.. :) hergun bakıyorum zaten zor gösteriyo açmıyo agzını sinir oluyor o da artık :P

gunaydın kızlarrr..
leylacım 7 ayınız hayırlı olsun 7 yaslarıda goruruz ınsallahh

crocusdan dişiniz hayırlı olsun ıncı gıbı bembeyaz saglıklı dıslerı olsun ınsallahhh
bızde ıstıyoruz yaa bananeee

bu aksama arkadasalrım gelcek evım halını bı gorsenız savas mı cıktı burda dersınız
sızce oglum evı toplayıp yemek hazırlamama ızın verır mı

kaynanamı arıyorum dun aksamdan berı ama ev telı acmıyor

ıse yarıycak ya kaybolur ortadan off

benım bı tanıdıgın cocugu 8 aylık daha dişi cıkmadı olabılıyor boyle zaten 1 tane cıktımı arkası gelır kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bazen dişetleri cok sert oluyormuş bebeklerın ondan dışi cıkmakta zorlanıyormuş dişetlerını arada masaj yapın yumuşasın dişlerini kaşıması ıcın elıne bişeyler verin

ay dişini kaşımak için herşeyi ağzına alıyo kumanda oyuncak ne bulursa...sabah kahvaltıda bebek ekmeğini verdim eline kemirdi resmen ya diş etlerini acıtmaz dimi ya baya kıtır ya..

kızlar şu diş patladıgı zaman nasıl oluyor? :)
yani baya baya görünüyor mu? yoksa ucu falan mı? garip oldu soru belkı ama hiç görmedimm...:)

pirinç tanesinin yarısı gibi bir beyazlık dişetinden gözüküyo. ellediğindede eline keskin keskin geliyo. tamamının çıkması ne kadar sürüyü bilmem valla.

benım bı tanıdıgın cocugu 8 aylık daha dişi cıkmadı olabılıyor boyle zaten 1 tane cıktımı arkası gelır kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bazen dişetleri cok sert oluyormuş bebeklerın ondan dışi cıkmakta zorlanıyormuş dişetlerını arada masaj yapın yumuşasın dişlerini kaşıması ıcın elıne bişeyler verin

benim eşimin 15 aylıkken çıkmış ilk dişi. ödüm patladı berkin'de ona çekecek diye.

Son düzenleme:
Back
X