• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

almılacım nbrrrr paşam cok tatlı olmuşşşş toparlanmış iyiceeee:52:

iyidir canım senden?valla resim büyük gösterse de baya iyi şimdi eskiye göre.enazından eskisi gibi kusmuyo ve ishal değil.dün sağlık ocağında ölçtüler eksik mi bilmiorum ama 7600 geldi bakalım doktora kontrole gidince ne diyecek.resim yükleyemiodum resim küçültme programı yükledim o da baya iri gösterio bizim paşayıı:))):1:ahh biir de saçlarımız olsa

iyidir canım senden?valla resim büyük gösterse de baya iyi şimdi eskiye göre.enazından eskisi gibi kusmuyo ve ishal değil.dün sağlık ocağında ölçtüler eksik mi bilmiorum ama 7600 geldi bakalım doktora kontrole gidince ne diyecek.resim yükleyemiodum resim küçültme programı yükledim o da baya iri gösterio bizim paşayıı:))):1:ahh biir de saçlarımız olsa

yok cnm bıızım paşa artık ırıleşıyorda sana oyle gelıyor annesı kılosu ıyı olmuş valla saglık ocagı daha eksık olcuyor bız saglık ocagında 8700 cıktık doktorda 8900 daha tam 6 ayımız dolmamıştı ama şimdi bılmıyorum kac oldu yanı oyle saglık ocakları daha eksık gosterıyo albume ekledın mı hıc foto

kızlaar ben size bizim günlük menümüzü sayayım bakalım yanlış yada eksik yaptığım bişey var mı

saat:8-9 anne sütü
saat:11-12 kahvaltı(mamasının içine pekmez yumurta peynir ve 3bebe bisküvisi)
saat:13-13.30 ara öğün(meyve suyu-püresi)
saat:14-15 anne sütü
saat 17-18 ara öğün(meyveli yoğurt-sebze çorbası)
saat 20-21 muhallebi yada kaşık maması
saat 23 anne sütü yada devam sütü
gece 2 kez anne sütü

nasıl?

yok cnm bıızım paşa artık ırıleşıyorda sana oyle gelıyor annesı kılosu ıyı olmuş valla saglık ocagı daha eksık olcuyor bız saglık ocagında 8700 cıktık doktorda 8900 daha tam 6 ayımız dolmamıştı ama şimdi bılmıyorum kac oldu yanı oyle saglık ocakları daha eksık gosterıyo albume ekledın mı hıc foto

maşallah senin de oğluşuna:nazar::nazar: foto eklemedim daha fırsat bulabilirsem sıpacık'tan eklerim:34:

kızlaar ben size bizim günlük menümüzü sayayım bakalım yanlış yada eksik yaptığım bişey var mı

gece 2 kez anne sütü

nasıl?

ben begendıııım cnmmm

canım aptamil kullanıyorum.valla kilo aldırıyo falan diolaf ama biz baştan beri kullandık aptamil hiç de kilo aldırmıyoo:37:

canım aptamil kullanıyorum.valla kilo aldırıyo falan diolaf ama biz baştan beri kullandık aptamil hiç de kilo aldırmıyoo:37:

aldırıyor cnm yaaaaaaaa aptamılı begenıyorum ama kılo almasın dıye degiştım bıde aptamılın tadını sevmıyor türker bebelacı seviyor o daha tatlımsııı

kızlar oğlum sünnet oldu.çok şükür atlattık.ilk 40 dk ameliyattan çıkınca çok ağladı açlıktanmı ağrıdan mı bilemiyecem.iki saat aç kalması gerekti narkoz aldığı için.kuzum mememe saldırıp yırtıyodu ortalığı.zor dayandım.çok zormuş gerçektende ama olması gerekiyordu.büyüyünce bize çok teşekkür edecek. ek gıdaya da bugün itabariyle tam başladım.yumurta ,sarısı pekmez ,sıcak su içine 2 büskivi,ekmek birkaç çintik çok seviyor ekmeği. sonra anne sütü verdim uyudu ,uyanınca tavuk küçük bir parça havuç ,karnıbahar,patates,yoğurt ezdim iice verdim yedi :nazar: sonra yine anne sütü verdim meyve yemedi bende zorlamadım.benim oğlan muhallebi yemiyor :25: mamada :25:

aldırıyor cnm yaaaaaaaa aptamılı begenıyorum ama kılo almasın dıye degiştım bıde aptamılın tadını sevmıyor türker bebelacı seviyor o daha tatlımsııı

bebelac da iyidir canım.biz denemedik ama eğer kilo aldırıyorsa gerçekten de bizimki de alsınnnn

kızlar oğlum sünnet oldu.çok şükür atlattık.ilk 40 dk ameliyattan çıkınca çok ağladı açlıktanmı ağrıdan mı bilemiyecem.iki saat aç kalması gerekti narkoz aldığı için.kuzum mememe saldırıp yırtıyodu ortalığı.zor dayandım.çok zormuş gerçektende ama olması gerekiyordu.büyüyünce bize çok teşekkür edecek. ek gıdaya da bugün itabariyle tam başladım.yumurta ,sarısı pekmez ,sıcak su içine 2 büskivi,ekmek birkaç çintik çok seviyor ekmeği. sonra anne sütü verdim uyudu ,uyanınca tavuk küçük bir parça havuç ,karnıbahar,patates,yoğurt ezdim iice verdim yedi :nazar: sonra yine anne sütü verdim meyve yemedi bende zorlamadım.benim oğlan muhallebi yemiyor :25: mamada :25:

çok geçmiş olsun canım ben de düşünüyorum canım ama babası kıyamıyoo:44:ben de tam olarak başladım canım ama bizimki de yoğurt sevmio sebze çorbasıyla da arası pek iyi sayılmaz..ama herseferinde yedircem die diretiomm:27:

haydi bakalımmmmm kocaman 1 yaşında kız olmaya son 5 ay. :71::71::71::71:

leylacım yaşınıda görürüz inş canım

hayirli olsunnn tebriklerrr

tesekkurler kizlar

çok geçmiş olsun...

canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda gcer ınsallah..

bu arada maşallah bak boyu uzamış tatlım.. çok ıyı bence... kilosuna da boyuna da kocaman :nazar::nazar::nazar:

cok saolun
evet canim boyu toparlamis biraz cok sukur....

hadi hayırlı olsun... yaşını da kutlayacağız inşaah burada.... :emir_bebek:
tsklerrrrr
günaydınnnnn!!

maşşallahhhh cnm 7 yaşlarınıda gösterir allah bize inşallah.
aminnn
leylacım geçmiş olsun.armut benim bildiğim bağırsakları çalıştırır.oğlum kabız olunca doktor armut ver demişti.

bana elma bagirsaklari calistirir diyorlar bi veriyorum kabiz oluyoruzzzz
armut ama iyi geldi.ben ishalde verilir diye biliyorum :53:

kızlar şu diş patladıgı zaman nasıl oluyor? :)
yani baya baya görünüyor mu? yoksa ucu falan mı? garip oldu soru belkı ama hiç görmedimm...:)

evet canim parmaginla kontrol et eline degicektir pirinc kadar cikiyor kucucuk )))

bence leylacım patetes haşla yedir
yedirdim canim,pirinc de verdim haslayippp
gunaydın kızlarrr..
leylacım 7 ayınız hayırlı olsun 7 yaslarıda goruruz ınsallahh

crocusdan dişiniz hayırlı olsun ıncı gıbı bembeyaz saglıklı dıslerı olsun ınsallahhh
bızde ıstıyoruz yaa bananeee

bu aksama arkadasalrım gelcek evım halını bı gorsenız savas mı cıktı burda dersınız
sızce oglum evı toplayıp yemek hazırlamama ızın verır mı

kaynanamı arıyorum dun aksamdan berı ama ev telı acmıyor

ıse yarıycak ya kaybolur ortadan off

tesekkurler canim...
benimki de ortalarda yok oglu yok burda o da kayboldu hic aramadi da...neyse yaa ben iyiyim boyle aramasin amannn benle isi olmasin daaa

kızlar bu arada ben evde sebzedır meyvedır herşeyı hazırlıyorum bıkere numune gelmıştı dedım meyve kavanozda tadı kotuydu kavanoz kokuyordu sankı hemen atmıştım bıde sebzelısını deneyeyım dedm mılupann organık tavuklu karışık sebzelı kavanozunu aldırdım eşime şuanda dolu dolu emzırdım bıde kavanoz mamayı vereyım dedım şapur şapur yedi evde yaptıgımdan daha iyi yedi bendeeee evde yapma taraftarıyım ama arada boyle yemekten bişeycik olmaz ben ozellıkle gezmeye gıderken alıcam

ben cok az verdim ama disardayken veririim nolucak ki,evde de arada bir degisiklikn olur )))

bebelac da iyidir canım.biz denemedik ama eğer kilo aldırıyorsa gerçekten de bizimki de alsınnnn

çok geçmiş olsun canım ben de düşünüyorum canım ama babası kıyamıyoo:44:ben de tam olarak başladım canım ama bizimki de yoğurt sevmio sebze çorbasıyla da arası pek iyi sayılmaz..ama herseferinde yedircem die diretiomm:27:

sağol cnm.bizdede ben kıyamıyordum.ama şarttı bizim ucu dardı.enfeksiyon kapma riski fazlaydı.inan düşününce iyiki yaptırmışız diyorum.bir haftayıda atlatırsak dahada rahat edecez.ben,mkide yoğurdu yemedi hazır yoğurt ver dedi doktor onu yiyor.zıpırlar çok uğraştıracak bizi ,yılmıyacaz ama ne verirsek ona alışırlarmış

sağol cnm.bizdede ben kıyamıyordum.ama şarttı bizim ucu dardı.enfeksiyon kapma riski fazlaydı.inan düşününce iyiki yaptırmışız diyorum.bir haftayıda atlatırsak dahada rahat edecez.ben,mkide yoğurdu yemedi hazır yoğurt ver dedi doktor onu yiyor.zıpırlar çok uğraştıracak bizi ,yılmıyacaz ama ne verirsek ona alışırlarmış

cnm ben baby mix verıyorum gayet iyi hem bebekler ıcın yapılmış

bu arada kızlar ogluma sulu kofte yaptım biraz yedi fazla zorlamadım cunku ılk defa kıyma verdım valla muhallebı yemesı bebeklerın bı yandan ıyı oluyor sutum olmazsa yemek yapcak vaktımde yoksa arada muhallebı verıyorum devam sutu verıyorum ama doktor anne sutu yıne ılk planda 1 yasına kadar dedı sutunun yetmedıgı zamanda ek gıda ver dedi eee malum artık sutumuz yetmemeye başladııııı

hayırlı olsun cnm.

gece 2 kez anne sütü

nasıl?
guzel
canım hediyen çok güzel çok beğendim tam benim istediğim tarzda ve giydirdim çok yakıştı üzerine tam oldu öyle tatlı olduki resmini çekip yollarım tekrar teşekkür ediyorum canım:16::16:

hallettim kızlar:52:

canım önce dişeti bezaylıo ben gelio diş die her gün dişetini yokladım.veeeee bi baktım keskin minnnacık bişey var ama ağzını açtığında dokunmadan görünmüyoo.anaa o da ne 2 gün sonra 2.si patladı:):) bizim alttakiler bitti.üsttekiler ne zaman çıkar bilmiorum.ama sakın dişler çıkacak dertler bitecek sanmayın bizim hala aynı huzursuzluk devam edio:( geceleri değil 3 defa her 15dk bir kalkıyorum.çoooooooooooooooooookkkkkk özledimm deliksiz uyuduğum günlerii.annelik çok zormuş be yawww:69::69:

inşallah canım o günleri de görürüz daha dün gibi karnımı tekmelediği günler şimdi evde terör estiriyo.dün akşam ben biraz ders çalışayım die babasının yanına koymuştum o da telefonla görüşüyorum diye bakmamış çocuğa odaya bi girdim bizimmki onu koyduğum yerden döne döne evin bi başından b başına gitmiş tv sehpasının orda..babası da ayakta arkasını dönmüş telefonla konuşuyooo:52::52:yakında emeklerse hiç şaşmam.şimdiden arkasında koşturmaya başladııı:1::1:
kızlar bugün çokkk yorgunum gece hiç uyumadım akşam da ders çalışayım die geç kalkmıştım sabah da erkenden ayaktaydık..bir de gün boyu fırsat buldukça evi temizledim hertarfım ağrıyoo:111:

canim ne okuyorsun sen?

canım hadi geçmiş olsun bakalım. darısı başımıza. sünnet sonrası neler yaşadın tabi öncesi nasıldı genel anestezi ile mi yaptılar. kısacası biraz ayrıntılı yaz desem senden çok şey mi istemiş olurum. bizde yaptırmayı düşünüyoruz. ama ben çok korkuyorum:(

kızzzzlllllaaaarrrr kıyafete cok para harcıyoruz cok cabuk buyuyorlar ozellıkle cıtcıtlı badıler bır ay gıyınıyor oglum okadar alıyorum sankı hıcbişeyi yokmuş gibi oglumun kıyafetlerde cok pahalı alıyoruzzz cok kısa bır sure gıyınıyor sızzz ne yapıyorsunuz gerciii bundan sonra yavaş buyuyecekler ama benım kıyafet sorunum var yanııııııı

Back
X