Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzzzlllllaaaarrrr kıyafete cok para harcıyoruz cok cabuk buyuyorlar ozellıkle cıtcıtlı badıler bır ay gıyınıyor oglum okadar alıyorum sankı hıcbişeyi yokmuş gibi oglumun kıyafetlerde cok pahalı alıyoruzzz cok kısa bır sure gıyınıyor sızzz ne yapıyorsunuz gerciii bundan sonra yavaş buyuyecekler ama benım kıyafet sorunum var yanııııııı
hiç acımadan alıyorum şenay'cım,sonuçta ilk bebeğim ve kızz,herşey çok çok güzel.
canım ben kıyafet yönünden şanslıyım benim görümcemin en küççük oğlu bizimkinden 1 yaş büyük o da onun küçük gelenlerini almanyadan göndermiş nerdeyse 1 bavul vardı.bir de annem almışş doğumdan sonra büyüklü küçüklü o da bi bavul vardı hemen hemen.hala onları kullanıyoruzz sağolsunlar...mevlütte de akrabalar komşular bisürü hediye getirmişler.giyecek yönünden hiç sıkıntım olmaadı şükür.ama gerçekten öyle çok pahalılar
almılacım goruşuruz ıyı geceler murat kaanı op benım yerıme
kızlar kültür sonucu geldi.beta diye bi bakteri varmış boğazında.bu aralar salgınmış.kesin sağlıkocağında kaptı.hemşire sağolsun öpüp durduğu için.çok sinir oldum.antibiyotik kullanmaya başladık.hiç istemiyodum bukadar küçükken ilaç vermek ama yapacak bişey yok.pinky sen naptın ata nasıl oldu?
çok geçmiş olsun canıım yaa... inşallah en kısa sürede iyileşir.. sağlık ocakları çok kötü ya. ben de hiç gitmek istemiyorum zaten 1 yaşına kadar aşı yok çok sükür.. benimki de geçen 4. ay aşılarında hasta olmutşu ordan gelince . canım pek yı belitrtileri neler ? sen ateş yok demiştin degil mi? dr bogazına bakınca anlamıştı pekı bakılmasaydı? sonucta aylık kontrolde bellı omustu degılmı? onun dısında senın farkettıgın bir belırtı olmusmuydu? biz de dikkat edelim...
![]()
kızlaaarrrrr dişimiz çıktıııı sonunda!!! çok tatlı ya..çok sevindim.. darısı çıkmayanların başına inşallah...
dün gece hiç uyumadık ya kalktık bir güzel oynadık.. sonra dişetlerine jelle masaj yaptım uyudu sonra anca...meger dişimiz gelmiş....:)![]()
![]()
![]()
kızlaaarrrrr dişimiz çıktıııı sonunda!!! çok tatlı ya..çok sevindim.. darısı çıkmayanların başına inşallah...
dün gece hiç uyumadık ya kalktık bir güzel oynadık.. sonra dişetlerine jelle masaj yaptım uyudu sonra anca...meger dişimiz gelmiş....:)![]()
![]()
valla cnm arasıra öksürüp hapşırıyordu.huysuzdu ve yemek yerken öğürüyordu ağlıyordu.bende diş herhalde yada kapris yapıyor demiştim.hasta gibi değildi.doktor kontrolde anladı.çok metanetli nasıl duruyor böyle boğazları çok kötü dedi.ama ateş falan olmadı cnm ya.iyiki kontrole gitmişim.
![]()
![]()
kızzzzlllllaaaarrrr kıyafete cok para harcıyoruz cok cabuk buyuyorlar ozellıkle cıtcıtlı badıler bır ay gıyınıyor oglum okadar alıyorum sankı hıcbişeyi yokmuş gibi oglumun kıyafetlerde cok pahalı alıyoruzzz cok kısa bır sure gıyınıyor sızzz ne yapıyorsunuz gerciii bundan sonra yavaş buyuyecekler ama benım kıyafet sorunum var yanııııııı
boncuk 1985 cnm begendıgıne sevndım aceleyle ancak begendım işten fırsat olmuyor ogle arası alelacele begeniverdımmm eger olmazsa degstrme kartıda koymuslrdı. resmini çekince koy bakımmm fıstıgımaa:)
buarada hedıye konusnda cok zevklı degulumdurrr zannumca ehehehe=)
tebrik ederim cnm![]()
MAŞALLAH
![]()
haydi gözün aydııııııııııııııııııııııııın. darısı diğer dişlerin başına artık.
tebriklerrr.
ecubukcu disınız hayırlı olsun
darısı bızım basımıza ben hıc bakmıyorum
baskası gorsun :))