2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm ya bertuğda hiç sıkıntıya gelemiyo 2 şer kat giydiririyorum ağlıyo uyurkende terliyo bende 1 er kat giydiriyorum bu defada geceleri üzerini açıyo hapşırıyo sonrada öksürüyo gece uyurken görmüyorumda ama gene çok sık uyanıyorum üzerini örtüyorum sıkıntılı oğlum benim anası gibi bende öyleyim kışı bile üzerimi açıyorum e tabi evlerde sıcak ondan

gece üzerini açamıyo yüz üstü yatırıyorum açamıyo sıpam:) ama ev sıcak olunca mızmızlanıyo zaten elektrikli sobayla duruyoruz onuda çok fazla açamıyorum sıcak oluyo diye gündüz güneş oluyo evin içi akşam açıyorum birde geceleri açıyorum çorapla yatırmıyorum ayağımız çıplak olucak üzerimiz ince ancak ööle rahat oluyo..yoksa uyumuyo gece uyanıyo..

gece üzerini açamıyo yüz üstü yatırıyorum açamıyo sıpam:) ama ev sıcak olunca mızmızlanıyo zaten elektrikli sobayla duruyoruz onuda çok fazla açamıyorum sıcak oluyo diye gündüz güneş oluyo evin içi akşam açıyorum birde geceleri açıyorum çorapla yatırmıyorum ayağımız çıplak olucak üzerimiz ince ancak ööle rahat oluyo..yoksa uyumuyo gece uyanıyo..

canım ayagınız cıplakmıııııııı ben daha hıc cıplak yatırmadım doktor ayakalrını sıcak tut ayakları soguk aldımı hasta olur dedı ben yazın bıle corap gıydırdım yınede giydırcem korkuyorum gercı sızın evınız ssıcakmış sen bılırsın canım baksana senın kuzu uyumuyormuş coraplaaaaa:61:

canım ayagınız cıplakmıııııııı ben daha hıc cıplak yatırmadım doktor ayakalrını sıcak tut ayakları soguk aldımı hasta olur dedı ben yazın bıle corap gıydırdım yınede giydırcem korkuyorum gercı sızın evınız ssıcakmış sen bılırsın canım baksana senın kuzu uyumuyormuş coraplaaaaa:61:

Ahh sorma canım ya geceleri çorapla yatırıyorum mızmızlanıp ağlıyo ne yaparsamda susmuyo en son soymaya başlıyorum çorabını çıkarınca gülümsüyo tabi sonrada uyuyodu bende gece yatarken çıkarıyorum bende yatamam asla bana çekmiş :) ay şu lafada uyuz oluyorum çocuk illa birine benzemek zorunda şu huyu ben şu huyu filanca aa aynı gözler baba saçlar bilmem kim bu çocuğun kendine has bişeyi yok sanki illa benzemek zorunda :52:

hmm bide yatarken ayağının altına elma yağı sürüyorum sıcak tutsun üşütmesini alsın diye..

Ahh sorma canım ya geceleri çorapla yatırıyorum mızmızlanıp ağlıyo ne yaparsamda susmuyo en son soymaya başlıyorum çorabını çıkarınca gülümsüyo tabi sonrada uyuyodu bende gece yatarken çıkarıyorum bende yatamam asla bana çekmiş :) ay şu lafada uyuz oluyorum çocuk illa birine benzemek zorunda şu huyu ben şu huyu filanca aa aynı gözler baba saçlar bilmem kim bu çocuğun kendine has bişeyi yok sanki illa benzemek zorunda :52:

evet canım dogru dıyosun:52::52::52: bızkıde sıcaga gelemez ama Allahtan corapla yatıyor bıde ben uyku tulumu gıydırıyorum evımız kalorıferlı degıl malesef bızım üşümesın dıye mecbur boyle yatırıyorum :16:

evet canım dogru dıyosun:52::52::52: bızkıde sıcaga gelemez ama Allahtan corapla yatıyor bıde ben uyku tulumu gıydırıyorum evımız kalorıferlı degıl malesef bızım üşümesın dıye mecbur boyle yatırıyorum :16:

en iyisi üşümez kuzucuk..ben kızımı küçükken pişik olmasın diye hep klimada yatırdım şimdide sıcağı istemiyo hemen bunalıyo hata benim:(

slm kızlarr bugn evdym işğyok ama oglm yuzndn evde tek bır iş bıle yapamdm evı gmörsnz acrsnz bana ddelrdm:(

senaycm e - bebek ten yaptım cıvılımdn yaptm karsk yanı guzl gordgm denk geln bıkac yerdn daha yapmstm:) begendm gelenlerıde hep

nerelerden alışverış yaptın canım

günaydın en güzel anneler ve en şeker bebekler!!!!!!!!!!!!!!!!!herkese iyi haftasonları.

kızlar dün otokoltuğumuzu aldık,maxicosi tobi modelini,birde baston puset aldım diğeri ağır gelmeye başlamıştı,Maclaren Quest Sport Bebek Arabası Black Kiwi/Lime düşünürseniz gayet güzel bir model,hemde çanta gibi çokda hafif.

günaydın canım valla biz de alıcaz oto koltuğu söyledğin ii olduu canım.

slm kızlarr bugn evdym işğyok ama oglm yuzndn evde tek bır iş bıle yapamdm evı gmörsnz acrsnz bana ddelrdm:(

senaycm e - bebek ten yaptım cıvılımdn yaptm karsk yanı guzl gordgm denk geln bıkac yerdn daha yapmstm:) begendm gelenlerıde hep

canım sen benim evi görsen ben kaç gündür hastayım onun öncesinde de çocuk hastaydı inan evimin bakılacak hali kalmadı.:37:neyse bi atlatayım şu hastalığı yaparız herhalde.:27:

günaydın canım valla biz de alıcaz oto koltuğu söyledğin ii olduu canım.

canım sen benim evi görsen ben kaç gündür hastayım onun öncesinde de çocuk hastaydı inan evimin bakılacak hali kalmadı.:37:neyse bi atlatayım şu hastalığı yaparız herhalde.:27:

gecmş olsn cnm valla hepmz aynı durmdyz snrmmm allhkolylk vrsn bizeee::(

hmm bide yatarken ayağının altına elma yağı sürüyorum sıcak tutsun üşütmesini alsın diye..

gerçekten sıcak tutuyormu ? ya benim kızım dört dönüyo yatakta. :S:S:s üstünmü açıyo bide sürekli kapatayım diye uykusuz kalıyorum. birde ayağında çorap kalmıyo :)
bu akşam bende deneyeyim. saol canım

canummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :69:

teşekkür ederiz teyzoşşşş:)

hadi yaaa,üzüldümm:(ya azen benimkindede oluyor öyle yese bilke bi hıçkırıkla hepsini çıkarıyor,midesi almıyor demekki o an üzlme.öylede olsa büyücek böylede olsa diye,öyle düşün ben öyle düşününce rahatlıyorum,yoksa üzüntüden kahroluyorum.

herkese iyigeceler,bebilerede anneleriyle tatlı rüyalar.:76:

üzülmecnm benim bebişte kusuyo dün yedirdim üzerine değişitiryim dedim malum mama içn de kalıyo bizim yatağa yatırdım yatağımıza kustu sıpa bugünde yere battaniye düşeltiyorum onun üzerinde besledim sonra kustu allahtan battaniye koymuşum yoksa halı batıcaktı hemen makinaya attım midelesi bulanıyo benimkinin sende değişik tat verciksen az besle ben artık öyle yapıyorum aslada zorlamıyorum artık...her bebek kusar hangi bebek kusmadan büyümüş ki.........

bu kusma herzamankiler gibi degildi ki...benim kziim dogdugundan bu yana hep kusar sagolsun ))))))dun selale gibi midesinde birtek bile kirinti birakmadan hepsini bosaltti.
neyse ki bugun az kustu.artik korka korka veriyorum yemekleri.agzindan cikardimi vermiyorum,yedigi midesinde kalsin hic olmazsa diye.
Kizlarr yumurta sarisini hergun mu veriyorsunuz?gunasiri mi?ne kadar siklikta?

günaydın en güzel anneler ve en şeker bebekler!!!!!!!!!!!!!!!!!herkese iyi haftasonları.

kızlar dün otokoltuğumuzu aldık,maxicosi tobi modelini,birde baston puset aldım diğeri ağır gelmeye başlamıştı,Maclaren Quest Sport Bebek Arabası Black Kiwi/Lime düşünürseniz gayet güzel bir model,hemde çanta gibi çokda hafif.
Ben de bu model almayi dusunuyorum.Markasi Maclaren olmasini isterim ama o marka bir tek mothercare-de var.ordada cok pahalilar.temmuzun 1den 20% indirim oluyor arabalara ama o zamana kadar almam lazim.sen kaca aldin canim?

yurutec kullanan var mi?
Nilay yurutec hastasi resmen.evi 4 dolaniyor onla.bende fazla koymak istemiyorum sıkılınca gezer diye almıştım ama çok zaman geçiriyoruz yurutecde.hem de Nilay yaramaz oldugu icin açıkçası yurutec benim de işime geliyor,işlerimi yapabiliyorum.
ama yurutecte dolaşan bebekler geç yururlermiş.
Dr-a sordum o da birsey olmaz dedi.Geç yurur dogru dedi ama zarar gelmezmiş.
Yerde oyuncaklariyla cok az zaman gecirir.en fazla yarım saat oynar hemen sıkılır.
Dogru duzgun emeklemiyor yurutec yuzunden....
Napayım ben??

Son düzenleme:
aynen canım ya hergun faklı bişeyler soylemeye calışıyooo benı taklıt edıyooor ben baba dıyorum oda dıyor:52:eşim hadi baba dedırtsene dıyorrrr gerci herzaman dıyorrr ama babamızın cok hoşuna gıdıyor
maşallah size de evet babalar çok seviyo bizimki de öne baba dedi bazen dalga geçiyorum besle büyüt anne değil baba desinler diye
kızlar kızım 7 aylık oldu bir türlü sebze corbası yediremedim yeni yeni yemeye basladı havuc patates irmik katarak pirinç katarak corba yaptım yogurtlu corba yaptım baska neler yapabilirim tarif yazabilirmisiniz birde emziriyorum ama devam sütüde vereyimmi veriyomusunuz cevremdekiler ver diyo
tarhana da verebilirsin anım bi de sebzelerden kereviz kabak , tatlı kabağı da katabilirsin

canim ilk sitede dinledim ama ikincinde bisey dinleyemedimmm nasil yapiyorsun onu?

Mutlaka ver canim hergun 500ml almasi gerek

Kizlar bugun oglen çorba yapmıştim
Tavuk suyunda pataes,sogan,kabak,havuç ve mercimek sonda icine dereotu da attım
Bitince icine birkac bebek ekmegi koydum besleyici ve doyurucu olsun diye.
onu yediriyordum guzel de yedi.
bitti ve bir baktim yuz ifadesi degisti ve kustu.biraz kustu tamam kızım geçti gecti diyordum ki yine aynı suratt şelalee gibiii hepsini çıkardı hepsini hatta cıkardıklarında yumurta sarısı da vardııı kahvaltıya kadar çıkardı hepsini :43: bogazına mı takıldı diye dusunuyorum ama bilmiyorum ki...bu corbayi blendirdan gecirdim besleyicidir zorlanmadan yutsun diye oysa.puturlu yedigi seyleri hiç çıkarmaz.birkere de başımıza geldi boyle kusma...offf cok uzuldum yaaa...Allahım sonuncu olsun lutfennnnnnnnnn:75:
canım bizimkilerde de var o kimse mesela beğenmediklerinde zorla kendilerini kusturuyolar yada sevdiyse dozunu kaçırmış da olabilir bir seçenek daha var gazı oluyosa yemek arasında gazını çıkar devam et bu da işe yarıyor

ayaklı tulumlarıda mı sevmiyo
yurutec kullanan var mi?
Nilay yurutec hastasi resmen.evi 4 dolaniyor onla.bende fazla koymak istemiyorum sıkılınca gezer diye almıştım ama çok zaman geçiriyoruz yurutecde.hem de Nilay yaramaz oldugu icin açıkçası yurutec benim de işime geliyor,işlerimi yapabiliyorum.
Yerde oyuncaklariyla cok az zaman gecirir.en fazla yarım saat oynar hemen sıkılır.
Napayım ben??
anım ben yürüteç kullanmıyorum malum doktorların dediklerinden dolayı aslında kullanıp az az bindirsen de bişey olmaz diye düşünüyorum ama iki bebek iki yürüteç evde herşey iki iki oluna yer kalmıyor biraz da sebep bu nasıl olsa karşılar deyip almadım bende ama bigün deniycem yakınlarda birinde varsa ne tepki vericekler merak ediyorum

bu kusma herzamankiler gibi degildi ki...benim kziim dogdugundan bu yana hep kusar sagolsun ))))))dun selale gibi midesinde birtek bile kirinti birakmadan hepsini bosaltti.
neyse ki bugun az kustu.artik korka korka veriyorum yemekleri.agzindan cikardimi vermiyorum,yedigi midesinde kalsin hic olmazsa diye.
Kizlarr yumurta sarisini hergun mu veriyorsunuz?gunasiri mi?ne kadar siklikta?
tatlım o o güne özgü bilşeymiş demekki,hasta olabilir kızın dün,onların dilinden anlalamız gerek.ben hergün 1 yumurta sarıısı veriyorum.

Ben de bu model almayi dusunuyorum.Markasi Maclaren olmasini isterim ama o marka bir tek mothercare-de var.ordada cok pahalilar.temmuzun 1den 20% indirim oluyor arabalara ama o zamana kadar almam lazim.sen kaca aldin canim?
anladım cnm,ben 550liraya aldım,gayet iyi,diğer arabamızı 1500liraya almıştık,boşunaymış,toplamda en fazla 20defa binmiştir,taş gibi duruyor,ama ağır oluyor,bastonlaren iyisi.sen netten alsan gelmezmiacaba?istersen bi bak e-bebek'den.araştır gelsin.

yurutec kullanan var mi?
Napayım ben??
bende evde var ama hiç kullanmadım,kullansakda sakıncalı olucağını düşünmüyorum,tabi uzun süre durmaması kaydı ile.

kızlar evet bende bastonlu almıştım cok arastırdım arkadasım bana kesınlıkle baston al dedı coook mumnunun yıkıde oburunden almamışım dıyorum hem hafıf hem kullanışlı leylaaaaaaaaacııııııııımmm chicconunkını al bence hem guzel hem kullanışlı hem uyguuun

ayyyyy kızzzlaaaaaaaaaarrr delırmek uzereyım:53:oglum bişey yemıyor tek emıyor acaba emzırmeseydım sutum olmasaydı ne olcaktııı acccc accc durcaktı sanırım cok uzuluyorum yaaaa oakdar yemekler yapıyorum ennn fazlaaa 7 kaşık yıyor devamlı mızmız saglık ocagında doktor baktı diş belırtısı yok dedı 3 gun once. Nıye boyle bılmıyorum kabız ondan mı acaba dıyorum kayısı haşlayıp 3 tane yedırdım zeytınyagı verdım banamısın demıyorrr ancak kulak cubugunu zeytınyaglarsam o şekılde yaptırıyorum ne yapcam bılmıyooorrrummmm gitgide kılo verecek halsız duşecek hasta olacak dıye korkuyorummmm:59:

ayyyyy kızzzlaaaaaaaaaarrr delırmek uzereyım:53:oglum bişey yemıyor tek emıyor acaba emzırmeseydım sutum olmasaydı ne olcaktııı acccc accc durcaktı sanırım cok uzuluyorum yaaaa oakdar yemekler yapıyorum ennn fazlaaa 7 kaşık yıyor devamlı mızmız saglık ocagında doktor baktı diş belırtısı yok dedı 3 gun once. Nıye boyle bılmıyorum kabız ondan mı acaba dıyorum kayısı haşlayıp 3 tane yedırdım zeytınyagı verdım banamısın demıyorrr ancak kulak cubugunu zeytınyaglarsam o şekılde yaptırıyorum ne yapcam bılmıyooorrrummmm gitgide kılo verecek halsız duşecek hasta olacak dıye korkuyorummmm:59:

canım badem yağını denedin mi içirmeyi ben de bebekken çok çektim zeytinyağı bile işe yaramıyordu doktor dedi denedim yapmaya başladılar bene pes etme bir iki kaşık olsun yedir benimkiler de pek iştahlı değil ne yazık ki zorla oyunla öyle böyle yediriyorum hatta bazen kusuyolar bile halimi görsen bi de o kusmuklu elbiseleri bekletemiyosun da mecbur elde yıka sanki çok vaktim varmış gibi hep kusmadan önce verdiğim kaşık için pişman oluyorum:52:

canım badem yağını denedin mi içirmeyi ben de bebekken çok çektim zeytinyağı bile işe yaramıyordu doktor dedi denedim yapmaya başladılar bene pes etme bir iki kaşık olsun yedir benimkiler de pek iştahlı değil ne yazık ki zorla oyunla öyle böyle yediriyorum hatta bazen kusuyolar bile halimi görsen bi de o kusmuklu elbiseleri bekletemiyosun da mecbur elde yıka sanki çok vaktim varmış gibi hep kusmadan önce verdiğim kaşık için pişman oluyorum:52:

canım agzını bı kılıtlıyooo acman mumkun degıl onceden boyle degıldı ıkı gunden berı oyle allahtan emıyor emmese yanmıştık badem yagını deneyecegım offf offfff zayıflayıp hasta duşcegındn korkuyorummmm zaten salgın var ortada

Back
X