• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Hayırlı olan herkese 🥰

Biraz geç kalmış olabilirim ama beni de listeye ekler misin @Prettywomaan :)

İlk çocuk
SAT: 6 eylül
Kese: 5+2
Kalp atışı: 7+2
Tahmini doğum tarihi: 13 Haziran 2026

İnşallah beğeniniz size sımsıkı tutunur kendinizi hiç yormayın lavabo dışında kalkmayın.Benimde bebeğin bi tanesinin eşi çok aşağıda denildi halada öyle ileri haftalarda yukarıya çıkar deniliyor.Cuma günü kalbinizden nasıl geçiyorsa rabbim kabul etsin yardımcınız olsun
Amin inşallah teşekkürederim. Bugün bakti diger yukardaki keseye yaklaşmış. Ikisi ayni anda zor görünüyordu. bu sefer göründü ama 3 farkli yerde kanama alanı varmış malesef. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Amin inşallah teşekkürederim. Bugün bakti diger yukardaki keseye yaklaşmış. Ikisi ayni anda zor görünüyordu. bu sefer göründü ama 3 farkli yerde kanama alanı varmış malesef. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Onlardan hiç korkmayın inanın banada aynıları söylendi kendi doktorum uzakta diye yakında bi acile gittim bebeğin birini kaybedebilirsiniz dahi denildi
Ama yalan çıktı.Progestan iğne verdiler mi onu yaptırın kanamalarınızı kesecektir,ben günde 100 mg üst üste üç gün yaptırdım
Daha sonra iki günde 50 mg 3-4 günde bir 50 mg derken bıraktım.kan sulandırıcı kesinde zaten hiç ihtiyaç duymadım.Bunları Detaylı yazıyorum ki bilginiz olsun ne oldu ne olacak paniklemeyin diye ben çok elim ayağıma dolaşmıştı çünkü 🫣

Onlardan hiç korkmayın inanın banada aynıları söylendi kendi doktorum uzakta diye yakında bi acile gittim bebeğin birini kaybedebilirsiniz dahi denildi
Ama yalan çıktı.Progestan iğne verdiler mi onu yaptırın kanamalarınızı kesecektir,ben günde 100 mg üst üste üç gün yaptırdım
Daha sonra iki günde 50 mg 3-4 günde bir 50 mg derken bıraktım.kan sulandırıcı kesinde zaten hiç ihtiyaç duymadım.Bunları Detaylı yazıyorum ki bilginiz olsun ne oldu ne olacak paniklemeyin diye ben çok elim ayağıma dolaşmıştı çünkü 🫣
Cok teşekkür ederim 🌸Banada ilk kanamamda kalçadan igne olarak verdi. 100 vuruluyorum fitilide 2 den 3 e çıkarttı. Hersey düzeliyor gibiydi dünde nerdeyse hic gelmemişti. Ama gece malesef cok korkunç bir rüya gördüm kendimi cok sıkmışım ve ağlayarak uyandım. Bir baktık çok kötü kanama gelmis. Sürekli serum veriyorlar igneyide yaptilar ama fayda etmedi. Düşük önleyici diye turuncu bir hap verdiler 15 dk da bir 1 tane olcak şekilde 4 tane toplam. Ne dedilerse yapiyorum inşallah dediğiniz gibi bende atlatırım sağ sağlim 🤲

Doktorunuz bulanti icin ilac vermedi mi ? Bana kuvvetli bi ilac verdi en azindan kusmuyorum artik ama midem cok yaniyor benimde. 3 saatte bir sanki bisi yemek zorundayim gibi
İlk prilam mi ne verdi başlangıç sonra ilerleyince sabah aç karnına hap var bir de evet gaviscon var.gavisconu bir haftadır falan yeni kullanıyorum sanırım onu da önce az kullandım bir tatlı kaşığı kadar.yorumlari okuyunca attırdım .ben 12 haftadayim.iki gün önceye kadar hep hastane Serum yatakdi halim.iki gündür kusmadim bir ilk maşallah diyeyim ama reflum devam

Çok zor inşallah bir an önce geçer bu reflü kusmalarınız🫠 benim de midem rahatsız ama hiçbişey reflü ve kusma kadar kötü olamaz sanırım biliyorum🙏🏻 benim de sat 28 ağustos, fetal dna yaptırmıştım bugün sonuçlandı erkekmiş cinsiyeti☺️ umarım istediğiniz gibi olur sizin de her şey
Hayırlısı olsun tebrik ederim benim de 4 buçuk yaşında bir oğlum var.bu arada temenniniz icin teşekkür ederim.fetal DNA bende düşündüm rakamlar çok fahiş geldi.bir de sistem artık o kadar para üzerine ki.emin olamadım.detayli ultrason için iyi bir hekime giderim dedim.tabi aynı sekilde ya da yakin ise işlemler

Back
X