2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar bişe soracam facede nereye üye oldunuz?nasıl olunuyo herkes kendi adıylamı oldu yoksa burdaki nicklerlemi ?
bebişi hasta olanlara geçmiş olsun.bizimde daha dişimiz çıkmadı 28 haziran doğumlu oğlum ,acelemizde yok hala emiyo beni ısırıyo arada :52: ne kadar geç çıkarsa iyidir sanırım.

valla canım bende bilmiyorum. bilen birileri cevaplasa da bizde katılı versek.

selam kızlarrrrr :( boğazım çok fena şişti.. napcam bilmiyorum
evde parol vardı ondan içtim yarmna kadr devam ederse doktora gidicem
her akşam böyle sabaha kadar. gündüz hiçbişiim yok..
şu havadaki mikrop bi kırılsada kurtulsak :(

geçmiş olsun sıcak bişeyler iç canım rahatlatır ..

kızlaarrr benım oglum cıplak durmaya bayılıyor:9::9::9:bi yaz gelsede cıplak cıplak dursa yazın ne guzel bi cıtcıtlı badiyle duruyorduuuu:16:
benim kizim daaaaaaa gulucukler saciyor her tarafa ciplakkennnn yaz gelse de kurtulsak bu soguklardan.........
gecmis olsun seydacim...
allerjik mi ki aksamlari oluyor yalnizca?

selam kızlar nasılsınız bakimm kuzucuklar nasıl benmki hala mızmız vve aslında benm kızım arsızın önde gideni zillim :52: gece 4te yandı 8 ekadar ayaktaydı düşünn :53: uzanmazda çok şükür artık dayanamadım oturttum yastıklarla yatagınortasına yanına uzandım saçlarımla oynuyodu biraz geçti kafamda bi ağırlık kuzum kafasını kafama dayamış gözler kapalı uyuyo :9:
bi sorum var kızlar ben uzun zamandır giremiyorum nete kızım 7. ayına girdi ek gıda olarak sadece çok az yoğurt bide meyve suyu sıkıp veriyorum kilosu güzel maşallah 10 kg şuan ek gıda önerileriniz nedir neler yapabilirim nette çok tarif var ama denediklerinizden yazarsanız sevinirim hepinizi öptüm
canım sebze çorbaları mevsiminde olan tümsebzelerden olabilir tarhana çorbası içine kıyma yada kemik suyu koyabilirsin meyveyi püre olarak da verebilirsin mevsimindeki meyvelerben bunları veriyorum

ay tüh görseydim keşke yazını hemen pekmez ye diycektim olur olmaz yersem iyi gelir bana genelde de

:55:kızlar oğlumun dişi çıktı bugün teyzemlerdeydim orda kuzenimde vardı o gördü gösterdi minicik bişey :emir_bebek:yanındakide patlıycak dedi kabarmış bugün yarın çıkar dedi 2 tane yan yana dişleri olucak minicik ya ne zaman büyüycekki dişi...bi kaç gündür çok huysuzdu her yere saldırıyodu ağzına herseyi götürüyodu ellerini bile kemiriyodu :81:

:55:kızlar oğlumun dişi çıktı bugün teyzemlerdeydim orda kuzenimde vardı o gördü gösterdi minicik bişey :emir_bebek:yanındakide patlıycak dedi kabarmış bugün yarın çıkar dedi 2 tane yan yana dişleri olucak minicik ya ne zaman büyüycekki dişi...bi kaç gündür çok huysuzdu her yere saldırıyodu ağzına herseyi götürüyodu ellerini bile kemiriyodu :81:

:nazar::nazar::nazar:maşallah:nazar::nazar::nazar:

iyi akşamlar kızlar bişe soracam facede nereye üye oldunuz?nasıl olunuyo herkes kendi adıylamı oldu yoksa burdaki nicklerlemi ?
bebişi hasta olanlara geçmiş olsun.bizimde daha dişimiz çıkmadı 28 haziran doğumlu oğlum ,acelemizde yok hala emiyo beni ısırıyo arada :52: ne kadar geç çıkarsa iyidir sanırım.

ben de katılım mesajı gönderdim.kim onaylayacaksa bir an önce onaylasın.teşekkürler.

günaydınnnnnnnnnnnnnn!!!
canım bizim hiç dişimiz yok, hiçbir belirti de yok.. genetikmiş dişler doktorumuz öyle dedi.. benim erken çıkmış dişlerim, sanırım eşimin geç çıkmış ya da bizim böceğin bütün aldığı kalsiyum boya gidiyor :1: 9-12 aylık kıyafetler giyiyoruz şuan, e tabi hepsi bol geliyor o ayrı.....
maşşallah güzelime annessi,gelişim tamaman genetik valla,boyunuz uzun galiba,odauzun olucak.

maşşallahhhhh,2,haftayı bulur tam olarak görünmesi,2sininde.
ben de katılım mesajı gönderdim.kim onaylayacaksa bir an önce onaylasın.teşekkürler.
hadi görelimsenin kızlarınıda:)kırmızı taçlı kız benim kızım:3:

haydi hayırlı olsun canım.

:55:kızlar oğlumun dişi çıktı bugün teyzemlerdeydim orda kuzenimde vardı o gördü gösterdi minicik bişey :emir_bebek:yanındakide patlıycak dedi kabarmış bugün yarın çıkar dedi 2 tane yan yana dişleri olucak minicik ya ne zaman büyüycekki dişi...bi kaç gündür çok huysuzdu her yere saldırıyodu ağzına herseyi götürüyodu ellerini bile kemiriyodu :81:[/quote]

hayırlı olsun inciniz :46: :46:

günaydın kızlar..
face grubunun katılım isteklerini ben onaylıyorum ama buradaki kişi sayısından çok talep geliyor:27:
buraya tek kelime yazmamış ama uzaktan takip edenler bile çıkıyor söyleyeyim:52:
talep yollarken nickinizi yazarsanız, gerçekten bizden olanları ayırt etmiş oluruz;)
gruba üye olanlar fotoğraf yüklerken nick yazınca süper oluyor..
hatta tartışma panosuna başlık açıyorum,herkes nickini yazarsa sevinirim..

sonuçta özelimizi paylaştığımız bir alan,biz bize olmayı tercih ederiz değil mi?

kızlar cuma günü iş başı yapıyorum yaaaaaaa:((((((((((((((( offffffffffff offffffffffffff.annemler geldi. 2 gündür benim yanımda staj yapıyor. 15 tatile kadar onlar bakacak. sonra 15 gün yine tatil ve arkasından yaz tatiline kadar kocaaaaaaaaaa bir ayrılık dönemi daha. o zamanda kayınvalidem bakacak. yabancı birine teslim etmeyeceğim için mutluyum ama bebeişim annesinden bende ondan ayrı kalıcam. offffffffffff ki ne offfffffffffffffff.

çalışan anneler olarak hem bebekler için hem bizler için çok zor allah yardımcımız olsun:)) alışılıyor hiç sıkıntı yapma ...

Back
X