• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bende de hep agri var malesef. Önceden tatlı tatlı hafif ağrı olurdu. Şimdi kramp gibi saplanıyor inşallah rahim büyümesidir. Arkaya doğru tutununca derinde kalıyormuş o yüzden görünmeye biliyormuş. Sizinde hersey yolunda gider inşallah kucağınıza alırsınız sağ salim 🤲🌸
Merhaba o kramp gibi bıçak saplanmış gibi ağrıların bir çoğu gaz sancısı oluyor.ben tam 9.haftalara kadardı sanırım o ağrıyı çektim.Hatta bazen üzülüp böyle bebek mi büyür bunlara birsey oluyor diye eşime doktorumuza ağlardım 😊 hem canım yandığı için hemde korktuğum için.
Birde kanamadan şikayet etmişiniz kan sulandırıcı kullanıyorsanız muhtemelen o yapıyor olabilir.Bende pıhtılaşma yok ama tedbir amaçlı doktorum vermişti aşırı su gibi bi kanama yaşadım daha sonra sürekli lekelenmeler gördüm(çamur gibi)Ama 10.haftaya girince kan sulandırıcıyı bıraktığım an diğer gün hiç lekelenmelerim olmadı

Malasef çok istedim ama olmadı,meğer gecen hafta durmuş kalbi😔 kürtaj oldum yaklaşık 3-4 saat önce... ameliyathaneden çıkarken zangir zangir titreyip ayılırken o daha çok küçüktü nolur koparmayin beni ondan diye ağlayarak çıktığımı hatırlıyorum,şu saat oldu hâlâ sicim gibi gözyaşlarım akıyor...dayanabilmesi çok zormuş Allah'ım, güç ver yarabbim..😔😭

Back
X