kızlar hızlı hızlı okudum inşallah kimseyi atlamadım tüm hastalara geçmiş olsun tüm dişi çıkanlara da hayırlı olsun
maşallah incilerinizekızlar oğlumun dişi çıktı bugün teyzemlerdeydim orda kuzenimde vardı o gördü gösterdi minicik bişey
yanındakide patlıycak dedi kabarmış bugün yarın çıkar dedi 2 tane yan yana dişleri olucak minicik ya ne zaman büyüycekki dişi...bi kaç gündür çok huysuzdu her yere saldırıyodu ağzına herseyi götürüyodu ellerini bile kemiriyodu :81:
canım biz de senle aynı durumayız bi de iki çocuk zaten bizimkiler ufak oluyo ya anca şimdi binerler o da kaç ay binecekler doktor da bahanesi oluyor iki bebeğin yanında evde sığıntı kaldık onların eşyası daha çokbiz de istiyoruz çok ama çekiniyoruz işlte söylenenlerden dolayı . alsak zaten ayberk in çok hoşuna gider... çok hareketli bir bebek çünküü.. peki canım kız erkek bebeklerde fark ediyor mu? doktorun ne dedi tam olarakk?
bizim doktor onermedi.. tavsiye etmiyorum dedi ..![]()
canım inşallah bir an önce atlatırsınız bizim kızlar da 36 da doğdularyok cnm ben yeni katıldım aranıza hepinizi dikkatle tanımaya çalışıyorum yeni başlayınca tanışmakta biraz zor oluyo değilmi?keşke baştan beri katılsaymışım diyorum. 34+4 doğdu kızım.solunum probleminden dolayı 1 hafta küvezde oksijen verildi.küvezden çıktığı gün chek-up yapıldı ve böbrekte up darlıkla ile kalça çıkıklığıyla karşılaştık.böbrek çok şükür tedavisiz sadece kontrol aaltında tutarak kendini toparladı.şuanda halen kalça çıkıklığıyla uğraşıyoruz.palvik bandaj kullanıyoruz.inş kızım bununda altından kalkacak.allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin...
canım kavanoz maması di mi yanlış anlamadım büyük kavanozlardan sanki markette gördüm eee onu sen nasıl yediriyosun uyanınca mı yoksa yatmadan mı ben uykuda yediriyosun sandım bizimkisi uykuda almıyo uykuda yediriyosan biberonla mı yedirdinselam annişler nasılsınzzzz?
cnm mılupanın gece tahılı meyva karısımlı dıye bişi kavanbozda ama kuck deıl bıraz buyk kavanozlarda oalnlrdn dene ıstersn 2 aksmdr delı gıbı yedı ama buaksm sut vercm hergun evrlmzkı o bılmıyorum amaaa baklm
meşallah sizin de incilerinizekızlar dişimiz ele geliyor artıkkkkk.sanırım 2.side yolda.bide şu hastalıkkkkkkkkkk bi geçse![]()
canım benim sen onlara ne bakıyosun bunları hep yaşayacaksın sen 41 cm değil 82 cm lik bebek taşımış gibisin karnında bizimkiler de öyle doğdu 41 ve 42 cm şu an 65-66 cmler maşallah siz iyisiniz kilo olarak da çok iyi boyda kilo da bizimkilere bile bu kiloya nasıl geldi diyo hemşireler falan çok şaşırıyolar seninki de aynen öyle takma kafanakızlar yaa bugün oturmaya arkadaşa gittik orda bi kadın vardı kızımın kaç aylık olduğunu sordu 8 aya az kaldı dedim
bana ne dedi dersiniz
fazla gelişmemiş bu boyu hiç yok 5 aylık gibi dedi kadını boğasım geldiinanırmısınız yaa sinir oldum şimdide vesvese geliyo acaba doğrumu diye sizce kızımın gelişimi yavaşmı
2 ay önce boyu 62 di
kilosu 7400 dü
ama doğum boyu 41 cm
kilosu 1600 dü bence çk normal nede olsa ikiz eşi anca bu kadar oluyo haksızmıyım![]()
ay maşallah hızlı çıktınız :)))YUPPPİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bizimde üst dişlerimizzz çıktııı:))sabah baktım annesine ceeeeee yaptılar.çok tatlı ama bi ısırıyorr jilet gigi kesiyor göğsümü
nazar:
![]()