2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hızlı hızlı okudum inşallah kimseyi atlamadım tüm hastalara geçmiş olsun tüm dişi çıkanlara da hayırlı olsun

:55:kızlar oğlumun dişi çıktı bugün teyzemlerdeydim orda kuzenimde vardı o gördü gösterdi minicik bişey :emir_bebek:yanındakide patlıycak dedi kabarmış bugün yarın çıkar dedi 2 tane yan yana dişleri olucak minicik ya ne zaman büyüycekki dişi...bi kaç gündür çok huysuzdu her yere saldırıyodu ağzına herseyi götürüyodu ellerini bile kemiriyodu :81:
maşallah incilerinize
biz de istiyoruz çok ama çekiniyoruz işlte söylenenlerden dolayı . alsak zaten ayberk in çok hoşuna gider... çok hareketli bir bebek çünküü.. peki canım kız erkek bebeklerde fark ediyor mu? doktorun ne dedi tam olarakk?
bizim doktor onermedi.. tavsiye etmiyorum dedi ..:(
canım biz de senle aynı durumayız bi de iki çocuk zaten bizimkiler ufak oluyo ya anca şimdi binerler o da kaç ay binecekler doktor da bahanesi oluyor iki bebeğin yanında evde sığıntı kaldık onların eşyası daha çok
yok cnm ben yeni katıldım aranıza hepinizi dikkatle tanımaya çalışıyorum yeni başlayınca tanışmakta biraz zor oluyo değilmi?keşke baştan beri katılsaymışım diyorum. 34+4 doğdu kızım.solunum probleminden dolayı 1 hafta küvezde oksijen verildi.küvezden çıktığı gün chek-up yapıldı ve böbrekte up darlıkla ile kalça çıkıklığıyla karşılaştık.böbrek çok şükür tedavisiz sadece kontrol aaltında tutarak kendini toparladı.şuanda halen kalça çıkıklığıyla uğraşıyoruz.palvik bandaj kullanıyoruz.inş kızım bununda altından kalkacak.allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin...
canım inşallah bir an önce atlatırsınız bizim kızlar da 36 da doğdular
selam annişler nasılsınzzzz?

cnm mılupanın gece tahılı meyva karısımlı dıye bişi kavanbozda ama kuck deıl bıraz buyk kavanozlarda oalnlrdn dene ıstersn 2 aksmdr delı gıbı yedı ama buaksm sut vercm hergun evrlmzkı o bılmıyorum amaaa baklm
canım kavanoz maması di mi yanlış anlamadım büyük kavanozlardan sanki markette gördüm eee onu sen nasıl yediriyosun uyanınca mı yoksa yatmadan mı ben uykuda yediriyosun sandım bizimkisi uykuda almıyo uykuda yediriyosan biberonla mı yedirdin
kızlar dişimiz ele geliyor artıkkkkk.sanırım 2.side yolda.bide şu hastalıkkkkkkkkkk bi geçse:52:
meşallah sizin de incilerinize
kızlar yaa bugün oturmaya arkadaşa gittik orda bi kadın vardı kızımın kaç aylık olduğunu sordu 8 aya az kaldı dedim
bana ne dedi dersiniz
fazla gelişmemiş bu boyu hiç yok 5 aylık gibi dedi kadını boğasım geldi:47: inanırmısınız yaa sinir oldum şimdide vesvese geliyo acaba doğrumu diye sizce kızımın gelişimi yavaşmı
2 ay önce boyu 62 di
kilosu 7400 dü
ama doğum boyu 41 cm
kilosu 1600 dü bence çk normal nede olsa ikiz eşi anca bu kadar oluyo haksızmıyım:14:
canım benim sen onlara ne bakıyosun bunları hep yaşayacaksın sen 41 cm değil 82 cm lik bebek taşımış gibisin karnında bizimkiler de öyle doğdu 41 ve 42 cm şu an 65-66 cmler maşallah siz iyisiniz kilo olarak da çok iyi boyda kilo da bizimkilere bile bu kiloya nasıl geldi diyo hemşireler falan çok şaşırıyolar seninki de aynen öyle takma kafana
YUPPPİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:nazar::nazar::nazar:bizimde üst dişlerimizzz çıktııı:))sabah baktım annesine ceeeeee yaptılar.çok tatlı ama bi ısırıyorr jilet gigi kesiyor göğsümü:((:nazar::nazar::nazar:
ay maşallah hızlı çıktınız :)))

kızlar birlikte karar vermemiz gereken bir şey var;

face grubumuza topiğimize yazmayan sadece ziyaretçi olarak takip eden arkadaşlar da katılmak istiyor ve kim olduklarını bilmediğim için kabul ediyorum ama nickleri yazdıkça tanımadığımız arkadaşlar çıkıyor ortaya..
şimdi bu durumda ne yapalım..grup üyeliklerini sonlandıralım mı?

sayfaya bakarsanız bir arkadaş duvara yazmış en son..

esracığım bana sorarsan eğer bu sayfa yalnızca bize ait olsun derim
fakat bu sayfayı büyütürsek eğer başka haziran anneleride katılmak ister katılırlarsada güzel olur bilgi ve paylaşım amaçlı süper olur (aman birbirimizi kaybetmeyelim de nede olsa tam 2 yıldır yazışıyoruz şurda diymi :D

selam anneler bebişler nasıl bız pazardan beri kızımla hastayız malum salgın var suan.gece kızımın ateşe38.5du şurupla düşüremedik fitil koyduk mecburen.anca düştü.ben de uykusuzum.işten geldim az önce.şenay size de geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.bizim iştahımız da gitti.hiçbişey yemiyo sıvı seyler dısında.katıları hemen öğürüyor.bizim dişler de çıkmadı daha.diş bugdayı yapanlar var ohh neguzel. gözünüz aydın diyelim.
geçmiş olsunn :(:( bizimde dişimiz yok zaten .. çıkamadı bi türlü ..

kızlarrr hepınız saolun oglum dune oranla bugun daha iyi uyurken ınlıyorrr doktorumuzu aradık ılac aldırdı bize verıyorum bakalım eger yıne aynı olursa yarın hastaneye goturucem ama doktorumuz buyuk bı ıhtımal gececektır dedi
çok geçmiş olsun sanada. inş tez zamanda iyileşir. dökülüyoruz resmen yaa :(

kızlarrr hepınız saolun oglum dune oranla bugun daha iyi uyurken ınlıyorrr doktorumuzu aradık ılac aldırdı bize verıyorum bakalım eger yıne aynı olursa yarın hastaneye goturucem ama doktorumuz buyuk bı ıhtımal gececektır dedi
senaycim gecmis olsun,aman onlara birsey olmasin olacaksa,gelecekse bize gelsin.meleklerimizi Rabbim korusun

iyigeceler berrak pek muhabbet edemedik ama saglik olsun.benim cikmam lazim.bu saatte bibek dedigin uyur demi:50:,benim bibek uyandi:emir_bebek:gece 3 de tekrar uyur falan bu böyle gidiyor:37:.bir ara düzene girmisti ama tekrar bozuldu.onunla biraz ilgilenmem lazim iyigeceler canim.

iyigeceler berrak pek muhabbet edemedik ama saglik olsun.benim cikmam lazim.bu saatte bibek dedigin uyur demi:50:,benim bibek uyandi:emir_bebek:gece 3 de tekrar uyur falan bu böyle gidiyor:37:.bir ara düzene girmisti ama tekrar bozuldu.onunla biraz ilgilenmem lazim iyigeceler canim.

iyi geceler benimki de uyanmıstı.yanındaydım.sana da iyi geceler

günaydın kızlar:16: kızımla kahvaltı yaptık geldik ben artık kahbaltıyı bulamaç gibi vermekten sıkıldım acaba tek tek vermek için erken mi.7 ayımız bitiyo ama dişimiz de yok.çiğneyebilir mi acaba.

valla bizde de dişten eser yok.diş etlerinde ne sertlesme var ne de baska bir sey sadece bir iki gündür huysuzluk var o kadar.ne zaman cıkıcak su dişler :52:
canım biranda çıkar merak etme,cam kaşık veya porsalen kaşıkla yoklayabilirsin,görünmesede es veriyorsa çok yakındır çıkması.
Herkese günaydın
Umarım bu gününüz bebişler ve sizin için mükemmel geçer...
inşallahh canımmm.sanada günaydın.
günaydın kızlar:16: kızımla kahvaltı yaptık geldik ben artık kahbaltıyı bulamaç gibi vermekten sıkıldım acaba tek tek vermek için erken mi.7 ayımız bitiyo ama dişimiz de yok.çiğneyebilir mi acaba.
canım benim kzıım bulamaç gibi hiç yemedi,ben 1 yumurta sarısı ve çok az keçi peynirini(akşamdan suya koyulmuş,tuzu ve yağı alınmış)tabağına koyuyorum,yanına mandalina suyu veriyordum 2 gündür,kayısı-kuruüzüm hoşafı yapıp blendırdan geçirdim,onu veriyorum meyve suyu olarak,su veriyorum yutuyor.en sonda üzüm pekmezinin içine 1 ceviz dövüyorum ve onu veriyorum,tabi pekmez-cevizi hergün değil günaşırı veriyorum,doktorumuz hergün ceviz ver dedi ama ben bazen meyvesine bazende böyle veriyorum.

selammmmmmmmmm
dün dişimiz yok derken bugün baktımm ne göreyimm 2 tanee pirincinnn çizgisii
cam çay kaşığını vurdum çıt çıt ses çıktı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm

:nazar::52::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

Herkese günaydın
Umarım bu gününüz bebişler ve sizin için mükemmel geçer...
inşallah canım sizinde öyle :)

canım benim kızımda bulamaçı hiç sevmedi öyk yapıodu yerken bende kendi kahvaltıma ortak ettim. vermeden önce kaşıkla az eziyorum peyniri filan. bide labne peynir veriyorum zaten çok sert değil o.elimle yedirdim beraber yapıyoruz herseyden tek tek veriyorum. arada hazır karısımlardan aldım ondan veriyorum. sıkılıyolar çünkü öyle dene istersen sende
günaydınlar herkese.hafta sonu planlarınız ne bakalım bebeklerinizle...

sanada hayırlı haftasonlarııı. valla bizim planımız birazdan iğne vurulmaya gidicez:S onun dışında hastayız ikimizde bugün iice tıkandım grip başladı :S:S

kızlaaaaaaaaar ilk önce günaydın diyeyim dedim daha doğrusu tünaydın. şimdide geçmişi bir okuyayım bakalım.
dün iş başı yaptım. ayrılık zordu. ama akşam kavuşmasıda dünyanın en güzel duygusuydu. daha camdan beni görür görmez eller kollar oynamaya çığlıklar atmaya başladı. kapıda bir kavuşma anımız vardı görmeniz lazım. sanki annemin kucağından kanatlanıp bana doğru uçacaktı. bir yarım saat boyunca hep yüzüme baktı heyecanla bana sarıldı tekrar baktı tekrar sarılduı. gülücükler çığlıklar.bir de yavrum öpme niyetine ağzını kocaman açıp açıp yanağıma yapıştı. ayyyyyyyyyy beni seviyo galiba:))))))))))))))))

Back
X