2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sen yanında olacaksın sonuçta aslına 1 ay sonra ona gerek bıle kalmaz sanırım sen bılırsın yınede canııımm
bende az önce o tür seylere baktim.benim baktigim daha kullanisli gibiydi senaycim.resim ekleyebilirsem ekleyeyim.yeni degisim oldugu icin resim eklemede degismis gibi.

kızlar ben kacayım artık bugun oglumla yatacagım oleeeeeyyy babamız yok babasının yerını olgum alacak beraber yatcazzzz:52:iyi gecelerrrr:16::16::16:Hepinize Allah rahatlık versiiiiinnnnn Bebişlerimizede uzun ömür ve sağlık versin Allahım

kızlar ben kacayım artık bugun oglumla yatacagım oleeeeeyyy babamız yok babasının yerını olgum alacak beraber yatcazzzz:52:iyi gecelerrrr:16::16::16:Hepinize Allah rahatlık versiiiiinnnnn Bebişlerimizede uzun ömür ve sağlık versin Allahım
iyigeceler senay benim kizda uyanacak gibi,sana ve oglunada Allah rahatlik versin.

images

kızlar bu nasıl :D banyoda oturması için güvenli olurmu. yana doğru düşer diye korkuyorum. bundan almak istiyorum da
bence pek güvenli degil gibi canim,bende buldum bir tanede önce bir resim eklemeyi cözeyim,eski yükledigim gibi yükledim ama olmadi tekrar bir deneyeyim

ya kızlar kızım tam 1 haftadır grip geçmedi burun akıntısı hırıltı ve öksürük 1 gün hiç bir şey yemedi yediğinide çıkardı halsizdi kuzum bitkin kollarımda kafasını hiç kaldıramadı ayy çok kötü oldum ya dr götürdüm hemen buhar için ventolin ve başka bi buhar ilacı kullanıyoruz antibiyotik ayrıca şurup verdi hamdılsun baya rahatladı kuzum..ALLAH tekrar yaşatmasın inşallah..geçen sefer grip olduğundda buhar almıştı ama bu defa çok kötü oldu kuzum ya ölü gibiydi kucağımda...emmedi ememedi göğsüm şişti emzirememekten..şimdi baya rahatladı allerjik gibi diye dr inşallah değildir ya pazartesi kontrolümüz var sanırım iyileşmesine göre allerji için ilaca başlatıcam dedi..off inşallah bir daha grip olmaz ama zor :59:

slmmm kızlaaaarr yaaa şu bebegi sakın sakın duran( hıc olmazsa yarım saat )annelere ozenmeye basladım dışarıda bebek arabasında usul usul oturan cocuga en cokta ozenıyorumen basında saglıgı yerınde dıye tabıkı dua edıyorum ama benım oglum arabada bıle durmuyooo şimdide lap topta zor yazı yazıyorum lap topa vuruyooor dugmelerını sokmeye calışıyooor belım agrıdı valla oturma odasında ortada bışey bırakamıyorummm bugun eşim arıyordu telı acayım derken mama kabına elını batırdı hemen donup gunde 4-5 kere kıyafet cıkarıyoruuuummm acaba şu vıtamınlermı hareketını arttırıyor dıye duşunmeye başladım yaaa belkı ınanmayacaksınız ama şuanda anakucagını yerınden oynatıp havaya kaldırmaya calışıyooor,halının ortusunu nasıl başardıysa tamamını kaldırmış durumda:26::26::26:arada mızmızlanması cabası bılıyorum hemen hemen herkesın cocugu boyle hareketlı ama ne bıleyım işte cok yoruluyorum coooookkkk siz ne yapıyorsunuz boyle durumlar karşısında bı onerınız var mııı eokuldan gelışım raporu yazmam gerekıyooorrr daha yazamadım bıle :26:

senaycım yazdıklarının aynısı bizdede mevcut bugün bi dısarı cıktık arabada 2 dk durmadı kucaga alıoruz asagı inmek istiomuş paşa ay mahvolduk kocişle.mama yedirirken tetikte olmama ragmen hemen kaseye elini sokuo.geecen gün halının ortüsünü toparlamış onunla bogusuo :) tv sehpasının yanına gidip decoderi almaya calısıo agır seyi kaldırıoda masallah.bugün bende aynı seyi düşündüm vitaminler yapıo bu kadar enerjiyi.ben bir de 4 gündür cinko,kalsiyum ve fosfor takviyelerine basladım 4 gündür iice enerjik. masallah bütün kuzularımıza enerjik haziran bebişleri :)

slmmm kızlaaaarr yaaa şu bebegi sakın sakın duran( hıc olmazsa yarım saat )annelere ozenmeye basladım dışarıda bebek arabasında usul usul oturan cocuga en cokta ozenıyorumen basında saglıgı yerınde dıye tabıkı dua edıyorum ama benım oglum arabada bıle durmuyooo şimdide lap topta zor yazı yazıyorum lap topa vuruyooor dugmelerını sokmeye calışıyooor belım agrıdı valla oturma odasında ortada bışey bırakamıyorummm bugun eşim arıyordu telı acayım derken mama kabına elını batırdı hemen donup gunde 4-5 kere kıyafet cıkarıyoruuuummm acaba şu vıtamınlermı hareketını arttırıyor dıye duşunmeye başladım yaaa belkı ınanmayacaksınız ama şuanda anakucagını yerınden oynatıp havaya kaldırmaya calışıyooor,halının ortusunu nasıl başardıysa tamamını kaldırmış durumda:26::26::26:arada mızmızlanması cabası bılıyorum hemen hemen herkesın cocugu boyle hareketlı ama ne bıleyım işte cok yoruluyorum coooookkkk siz ne yapıyorsunuz boyle durumlar karşısında bı onerınız var mııı eokuldan gelışım raporu yazmam gerekıyooorrr daha yazamadım bıle :26:

Canım merak etme benimki de öyle...dışarıda ilk başlarda biraz duruyor sıkıldı mı bitti kucaga almazsan yırtıyor kendini. mecbur alıyorsun ama hem arbayı it hem onu kucagında tası berbat birşey.. ama eskiden hiç durmuyıordu oturmaya başladıgından beri daha çok duruyır pusette..
evde desen oylee hep kucak hep ilgi.kendı kendıne durmayı sevmıyor pek.. ben kendime ne yemek ne baska bısey çok zor yapabılıyorum. ama dediğin gibi onlar için herşeyyyy... biraz daha büyüsünler gecer heraldee..

kızlarrr ölüyomm hastalıktan gebercem gitcem yakında ne güzel muhabbet ediyonuz ben de herhalde iice üsteledim.burun akıntısı bi taraftan şiddetli bi öksürük var o bitaraftan çok yorgunum ya.yatcam dinlencem ama nerdeeee paşa rahat vermio.sizleri çok özledimm bana dua edin hemen atlatayım şu hastalığı artık 2 haftadır yoruldum ya hasta gezmekten.aman hasta olmayın kedinize de bebişlere de ii bakın bizim paşa atlattı ama ben daha da üsteledim .dinlenmeye fırsatım yokki:2::2:hepinizi öptümm hasta olan bebiş ve annelere acil şifalar dişleri çıkanlara da maşallah diyelimm:nazar::nazar:bütün geçmişi okumaya çalıştım..ama alıntı yapamadım kızlar yarın sınavım var ders çalışıorum son bi kez dualarınıza muhtacım hepinize ii gecelerrr:26::26::16::16::16::16::16::16:

canım çok gecmış olsun umarım ıyılesrsın en kısa zamanda ..sınavında da basarılarr... bebısıne ve kendıne ıyı bakk..

aaa bak bızımde bi sevındırıcı yanımız varrrr gece bır yada ıkı kere kalkıp emıp yatıyor oglum acıktıgı için sabah kalkar bıdaha emzırırım 1 saat daha yatar kahvaltı yaptırırım bıdaha yatar

ee ne guzel ,bizde uyku da yok butun gun toplasan 1 sa falan uyur ..gece de eskıden 1 ya da 2 kez kalkıyıordu ama şimdi :( sayamıyorum bile....

ya kızlar kızım tam 1 haftadır grip geçmedi burun akıntısı hırıltı ve öksürük 1 gün hiç bir şey yemedi yediğinide çıkardı halsizdi kuzum bitkin kollarımda kafasını hiç kaldıramadı ayy çok kötü oldum ya dr götürdüm hemen buhar için ventolin ve başka bi buhar ilacı kullanıyoruz antibiyotik ayrıca şurup verdi hamdılsun baya rahatladı kuzum..ALLAH tekrar yaşatmasın inşallah..geçen sefer grip olduğundda buhar almıştı ama bu defa çok kötü oldu kuzum ya ölü gibiydi kucağımda...emmedi ememedi göğsüm şişti emzirememekten..şimdi baya rahatladı allerjik gibi diye dr inşallah değildir ya pazartesi kontrolümüz var sanırım iyileşmesine göre allerji için ilaca başlatıcam dedi..off inşallah bir daha grip olmaz ama zor :59:

size de cok gecmıiş olsun canım.kıyamam kuzuyaaa...canım ya hasta olmasın bebişler yaa... umarım en kısa zamanda ıyılesırr.. Allah acil şifa versin canım..

saol canım cvp vermen bile yeter evet zaten mızmızlanmaya baslıyor kucakta susuyor ama nereye kadar kucakta taşıyacagız apar topar evdeyız tamam ondan şikayet etmeyeyım ama evdede aynı yaa hareket etsınde benım oglum cok hareketli bezlerken inanırmısın kacıyooo ve dırenıyooo bende emekleme pozısyonundayken totosuna bezi yapıştırıp oyle bezlıyorum ılerı gıdemıyorrr bende yerde oturarak kucagıma alıyorum bu sefer ayaga kalkıp oturuyooo 20-30 kere hıc duramadan gerı gerı gıderek uzaklaşıyooo bu sefer bazen hoşumuza gıdıyor bazen yeter artık dıyoruz pilimiz bitiyor artık...ayyyyyyyyy valla cok dertlıymışım 3 aydır boyleyız biz valla senınde basını agrıttımcnm kusura bakma

benim oğlumda öyle bezlerken durmuyo havaya kaldırıyo bacaklarını yerlerde yuvarlanıya yere battaniye serip oturtuyorum onu kaldırıyo beslerken bile eli kolu bacağı sürekli hareket halinde zor besliyorum üstü başı batıyo hiç durmuyo çok hareketli kucağıma alıyorum lap topa saldırıyo resmen almaya çalışıyo otururken bile sürekli hareket halinde çok yoruluyo ama gündüzleri yarım saat bile uyumuyo gece yorgun düşüyo uyuyo gecende yürütecine koydum sehpalara yakındı ben dedim gidemez yetişemez bi geldim çiçekleri resimleri örtülerini çekmiş yerlere atmş gecen sabahta kahvaltı ediyodum ağlıyodu kucağıma alayım dedim öyle yiyim onada veririm hem bardağa bi asıldı çayı döktü vallah yürüdüklerinde napıcaz yandık biz allah yardımcımız olsun bende çok yoruluyorum stresleniyo insan vallahi :50:

kızlarrr ölüyomm hastalıktan gebercem gitcem yakında ne güzel muhabbet ediyonuz ben de herhalde iice üsteledim.burun akıntısı bi taraftan şiddetli bi öksürük var o bitaraftan çok yorgunum ya.yatcam dinlencem ama nerdeeee paşa rahat vermio.sizleri çok özledimm bana dua edin hemen atlatayım şu hastalığı artık 2 haftadır yoruldum ya hasta gezmekten.aman hasta olmayın kedinize de bebişlere de ii bakın bizim paşa atlattı ama ben daha da üsteledim .dinlenmeye fırsatım yokki:2::2:hepinizi öptümm hasta olan bebiş ve annelere acil şifalar dişleri çıkanlara da maşallah diyelimm:nazar::nazar:bütün geçmişi okumaya çalıştım..ama alıntı yapamadım kızlar yarın sınavım var ders çalışıorum son bi kez dualarınıza muhtacım hepinize ii gecelerrr:26::26::16::16::16::16::16::16:

çok geçmiş olsun cnm bende 10 gündür gripim bi türlü geçmiyo biraz hafifledi sadece...cnm sınavındada basarılar ne okuyosun cnm

kizlar gecmisi hizlica okudum.2 haftaligina anneme geldim pek giremicem buaralar herkese gecmis olsun.oglum bi turlu iyilesmiyor hirilti oksuruk geniz akintisi gecmiyor.antibiyotik iceli 4 gun oldu tik yok valla kizlar cok uzuluyorum nolcak acaba bole

ben de birlikte duşa girip yıkamak istiyorum ama kulaklarını nasıl koruyacağımı bilmiyorum. bir akıl verir misn sen nasıl yapıyorsun

ben de hep benimle birlikte yıkıyorum.kafasına su tutarken 15-20 cm öne eğiyorum.kulaklar ve yüz korunuyor.bu ikinci kızım olduğu için de çok rahatım galiba .evire çevire yıkıyorum.

canım kıyamam ben yavruna da sana da..tüm hastalanan bebeklerimiz ve anneleri için hep dua ediyorum.allah beterinden saklasın canım.

size de cok gecmıiş olsun canım.kıyamam kuzuyaaa...canım ya hasta olmasın bebişler yaa... umarım en kısa zamanda ıyılesırr.. Allah acil şifa versin canım..

kizlar gecmisi hizlica okudum.2 haftaligina anneme geldim pek giremicem buaralar herkese gecmis olsun.oglum bi turlu iyilesmiyor hirilti oksuruk geniz akintisi gecmiyor.antibiyotik iceli 4 gun oldu tik yok valla kizlar cok uzuluyorum nolcak acaba bole

canım kıyamam ben yavruna da sana da..tüm hastalanan bebeklerimiz ve anneleri için hep dua ediyorum.allah beterinden saklasın canım.

saolun kızlar ya Allah..salgın varmış dedi dr aman siz bari dikkat edin çok beter bi grip bu geçmiyo :(

ben de hep benimle birlikte yıkıyorum.kafasına su tutarken 15-20 cm öne eğiyorum.kulaklar ve yüz korunuyor.bu ikinci kızım olduğu için de çok rahatım galiba .evire çevire yıkıyorum.

bende öyle eğerek yıkıyorum kızımı daha ikinci banyosundan beri ben yıkıyorum kimisi kulagına b,şeyler tıkıyo ben yapmıyorum yıkadıktan sonra bi peçete yardımıyla kulak girişini falan iice kurutuyom

slm hanimlar:80:
merhaba acanım nerelerdesin ufaklık seni yoruyo sanırım
günaydın kızlar:16: kızımla kahvaltı yaptık geldik ben artık kahbaltıyı bulamaç gibi vermekten sıkıldım acaba tek tek vermek için erken mi.7 ayımız bitiyo ama dişimiz de yok.çiğneyebilir mi acaba.
canım yutabilir ama ben bazen veriyorum bayağı uğraşıyorum yyarısını yiyor yarısı ağzından düşüyor
selammmmmmmmmm
dün dişimiz yok derken bugün baktımm ne göreyimm 2 tanee pirincinnn çizgisii
cam çay kaşığını vurdum çıt çıt ses çıktı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm

:nazar::52::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
maşallah incilerinize
kızlaaaaaaaaar ilk önce günaydın diyeyim dedim daha doğrusu tünaydın. şimdide geçmişi bir okuyayım bakalım.
dün iş başı yaptım. ayrılık zordu. ama akşam kavuşmasıda dünyanın en güzel duygusuydu. daha camdan beni görür görmez eller kollar oynamaya çığlıklar atmaya başladı. kapıda bir kavuşma anımız vardı görmeniz lazım. sanki annemin kucağından kanatlanıp bana doğru uçacaktı. bir yarım saat boyunca hep yüzüme baktı heyecanla bana sarıldı tekrar baktı tekrar sarılduı. gülücükler çığlıklar.bir de yavrum öpme niyetine ağzını kocaman açıp açıp yanağıma yapıştı. ayyyyyyyyyy beni seviyo galiba:))))))))))))))))
canım Allah sizi ömür boyu ayırmasın inşallah zor olmaz olur mu hiç çok zordur sana da ona da ama çalışmak zorunda olunca yapacak bişey yok
biz geldık teyzoşlar oglum bomba gibiiiiiiii:21::21::21:doktoru aramadan once calpol vermıştım fayda etmedi oyle boyle degıldı ateşi 39 lardaydı doktorumuzun verdıgı ılaclar ılk ıcmede oglumu turp gıbı yaptı şunu anladımkı calpol hafıf ateşlerde etkılı şuanda oyun oynadık uyuyor kuzum hepinizin gecmış olsun dıleklerı ıcın teşekkur ederım ıyıkı varsınız kızlaaaaaaaaar
çok şükür iyileşmiş hastalıkları onları yorduğu kadarbizi de üzüyo
canım benimkiler durur ama çocukların dışarı yüzü gördüğü yok ki babaları bu ara çok çalışıyo biz de yalnız çıkamıyoruz buralarda pek komşuluk yok zaten olsa da insan iki çocukla gitmeye çekinir içinden bile of demeleri beni rahatsız eder gerçi bunlar bebek daha orayı burayı karıştıramaz ama olsun
canım bundan bende iki tane var düşün artık laptopu elime alınca kıyamet kopuyo yuşlara basıp basıp ekrana bakıyolar taklitçi veletler
images

kızlar bu nasıl :D banyoda oturması için güvenli olurmu. yana doğru düşer diye korkuyorum. bundan almak istiyorum da
canım bence yana düşer düşmese bile eğilmek ister kafasını çarpabilir
ya kızlar kızım tam 1 haftadır grip geçmedi burun akana düşebilir düşmese bile kenıntısı hırıltı ve öksürük 1 gün hiç bir şey yemedi yediğinide çıkardı halsizdi kuzum bitkin kollarımda kafasını hiç kaldıramadı ayy çok kötü oldum ya dr götürdüm hemen buhar için ventolin ve başka bi buhar ilacı kullanıyoruz antibiyotik ayrıca şurup verdi hamdılsun baya rahatladı kuzum..ALLAH tekrar yaşatmasın inşallah..geçen sefer grip olduğundda buhar almıştı ama bu defa çok kötü oldu kuzum ya ölü gibiydi kucağımda...emmedi ememedi göğsüm şişti emzirememekten..şimdi baya rahatladı allerjik gibi diye dr inşallah değildir yaırsıiş olsun inşallah hemen atlat pazartesi kontrolümüz var sanırım iyileşmesine göre allerji için ilaca başlatıcam dedi..off inşallah bir daha grip olmaz ama zor :59:
geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsınız
benim oğlumda öyle bezlerken durmuyo havaya kaldırıyo bacaklarını yerlerde yuvarlanıya yere battaniye serip oturtuyorum onu kaldırıyo beslerken bile eli kolu bacağı sürekli hareket halinde zor besliyorum üstü başı batıyo hiç durmuyo çok hareketli kucağıma alıyorum lap topa saldırıyo resmen almaya çalışıyo otururken bile sürekli hareket halinde çok yoruluyo ama gündüzleri yarım saat bile uyumuyo gece yorgun düşüyo uyuyo gecende yürütecine koydum sehpalara yakındı ben dedim gidemez yetişemez bi geldim çiçekleri resimleri örtülerini çekmiş yerlere atmş gecen sabahta kahvaltı ediyodum ağlıyodu kucağıma alayım dedim öyle yiyim onada veririm hem bardağa bi asıldı çayı döktü vallah yürüdüklerinde napıcaz yandık biz allah yardımcımız olsun bende çok yoruluyorum stresleniyo insan vallahi :50:
Allah korusun çaya çok dikkat et yanarsa bi de çok dikkatli olmamız lazım geçende ben odadan çıktım kayınvalidem odadaydı kızlardan biri sofraya gidip örtüyü çekmiş neyseki boştu masa
geçmiş olsun canım

Back
X