2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel annişler herkes nasıl bebişleriniz nasıl 9 ayılık olmaya başlamışız maşallahhhhhhh

ecubukcu canım banada özelden atabilirmisin bende araştırma içindeydim dediğin gibide istediğin zaman bırakılabilmeside güzel

bu arada bizde bugün 9 aylık olmuşuz oleyyyyyyyy
ben yarın sanıyordum aslında şubat 28 çekti diye sağlık ocağına gidecektim bak görüyomusun gitmedimde pazartesi giderim artık bu arada bizi hiç sağlık ocağından aramadılarda aşı olucaz heralde dimi burda olanlar vardı okumuştum

merhaba kızlar...
ayberk için eğitici bir sete abone olduk.. her ay kapımıza bebeğimizin ayına uygun seti kapsayan bir kutu gelecekmiş.. içinde interaktif kitabı ve aktiviteler için uygun oyuncaklar ve malzemeler olacakmış..
denemek istedik.. çünkü ayına uygun aktivitelerden oluşuyor ve uzmanlar eşliğinde hazılanmış hepsi.. baya bir araştırmıştım en sonunda abone olduk.. ilk kutumuz dün geldi..:) gerçekten çok güzel çok faydalı olacaga benziyor... size de tavsiye ederim kızlar.. isteyen olursa adını özelden mesaj atarım..

merhaba canım setin adını bana da yollar mısın. bende bir incelemk istiyorum. bizde aylık aboneliği olan bir set bulmuştuk ama güvenemedik. internet sitesinde gösterilen materyaller iyiydi ama sonrası öyle olmazsa diye korktuk.

merhaba kızlar...
ayberk için eğitici bir sete abone olduk.. her ay kapımıza bebeğimizin ayına uygun seti kapsayan bir kutu gelecekmiş.. içinde interaktif kitabı ve aktiviteler için uygun oyuncaklar ve malzemeler olacakmış..
denemek istedik.. çünkü ayına uygun aktivitelerden oluşuyor ve uzmanlar eşliğinde hazılanmış hepsi.. baya bir araştırmıştım en sonunda abone olduk.. ilk kutumuz dün geldi..:) gerçekten çok güzel çok faydalı olacaga benziyor... size de tavsiye ederim kızlar.. isteyen olursa adını özelden mesaj atarım..

banada yollarmısın cnm:71:

banucum bioblas şampuanla yıkadım yine döktü saçımı ama sanki birazcık farketti yada bana öyle geldi bilmiyorum ama saçım yine çok döküldü daha ilk yıkamada durduramaz zaten üzerindede yazıyo sürekli kullanımda insallah dökülmesi durur yada azalır

banucum bioblas şampuanla yıkadım yine döktü saçımı ama sanki birazcık farketti yada bana öyle geldi bilmiyorum ama saçım yine çok döküldü daha ilk yıkamada durduramaz zaten üzerindede yazıyo sürekli kullanımda insallah dökülmesi durur yada azalır

canım benim 3.haftada azaltmaya başladı.ve git gide azaldı.seni çok iyi anlıyorum.bir ara nefret gelmişti evden saç temizlemekten.avuç avuç atıyordum saçlarımı çöpe.ee ben de bir de yaş var malum.40 ıma varmadan vedalaşacağım saçlarımla herhalde dedim.şimdi diyorum ya resmen hepsi geri geldi.ben de bu kadar ucuz bir ürünün bunu çözdüğüne inanamıyorum.ama işe yaradı işte.

canım benim 3.haftada azaltmaya başladı.ve git gide azaldı.seni çok iyi anlıyorum.bir ara nefret gelmişti evden saç temizlemekten.avuç avuç atıyordum saçlarımı çöpe.ee ben de bir de yaş var malum.40 ıma varmadan vedalaşacağım saçlarımla herhalde dedim.şimdi diyorum ya resmen hepsi geri geldi.ben de bu kadar ucuz bir ürünün bunu çözdüğüne inanamıyorum.ama işe yaradı işte.

devam edicem kullanmaya bi kaç ay kullanıcam çünkü herkez memnun bu şampuandan

canım ben bir süredir ayrı ayrı veriyorum... kahvaltıda bizim yediklerimizden istemeye başlamıştı.. ve biz yerken o da daha iştahlı yiyordu onu farkettik. ben de biz kahvAltı yaparken ona da vermeye başlaadım. bir gün peynir bazlı bir gün yumurta.. ekmek içi ile veriyorum.. arada pekmezini.. z.yağı ekmek içini bandırıp.. diğer arkadaşlar da yazsın nasıl veriyolar ben de merak ediyorum.. ama artıkbulamaç vermek istemiyorum.. yemiyordu zaten... ama böyle de miktarlar az geliyo gözüme.. diğer bebişler nasıl yapıyor?
ben bayadır bulamaç yapmıyorum. ipeğe ilk verdiğimde iğrenir gibi yaptı sonraki günlerde yemedi. bende sabahları kahvaltı tabagı yapıyorum ona öyle yediryorum herseyden . bazen üseniyorum benimkilerden yediriyorum aklına ne gelirse. daha çok elimle yediriyorum çünkü taneli seyleri kasıkla yemiyo. doktorda elinle verebilirsin demisti. hakikaten elimde yedrdgimde daha cok yiyor.
bazen odabıkıyor normal kahvaltıdan cici bebe eziyorum sütle sadece onu yiyor. bazende devam sütü ile gecistirdigim oluyo ne yalan söylim. yani belli bi düzen yok . ben bile hergü kahvaltıdan sıkılıyorum oda sıkılıyodur.

kızlar sac dökülmesine cinko birebir. benim tutam tutam dökülürdü dogumdan sonra özeliikjle dahada arttı. esim cinko almıs onu ictigimden beri sadece dusta bi kaç tel düsüyo. öneririm farkını görürsünüz.

kızlar biz bu ay doktora gitmedik,neler veriyosunuz 9. ayınızda artık?ciğer, badem,fındık,kurufasulye,nohut başlıcam sizce napıyim başladınızmı?gerçi ciğre vermesemde olur,bizim aile kasabımız var kuzu ciğerlerin hepsi ist.da organik bulunamaz demiş,dana ciğer yedirsem diyorum ama bende sevmiyorum sakatat evime hiç almam acaba kızımada vermesemmi?napalım sizce?

İyi geceler arkadaşlar...

Nasılsınız bebişler nasıl?

Bende 1 haftadır oğluşa kahvaltısını tek tek yediriyorum kızlar.
Bulamaç yapmıyorum artık,alışsın istiyorum herşeyin tadına,meyvalarınıda tek tek camrendede rendeleyip portakalla ıslatıp veriyorum daha çok severek yiyor.

günaydın arkadaşlar....
cuma günü doktora gittik.şuan 8,5 aylık ancak düzeltilmiş ay olarak 7 aylık.Doktor herşeyden ver yesin dedi.Doktorlarınıza danışın isterseniz.bu aralar hiç bir şey yemiyor dedim ve hiç zorlama dedi. bulamaç olarak yemiyor bizde tane tane yemeye başladık.Dün sabah kahvaltıda geçenlerde bir arkadaşın verdiği domatesli yumarta tarifini yaptım mükemmel oldu ve kızım da çok sevdi.sanırım değişik tatlar istiyor artık.her gün devamlı yediği şeylerden bıkıyorlar.
halen dişi çıkmadığı için ve kemikleri için fosfo kalsiyum verdi toz şeklinde hergün 1 çay kaşığı yoğurdunun yada mamasının içine koyup sulandırılma yapılacak.dişi çıkmayanlara bilgi amaçlı olsun diye düşündüm paylaşmak istedim.

günaydın arkadaşlar....
cuma günü doktora gittik.şuan 8,5 aylık ancak düzeltilmiş ay olarak 7 aylık.Doktor herşeyden ver yesin dedi.Doktorlarınıza danışın isterseniz.bu aralar hiç bir şey yemiyor dedim ve hiç zorlama dedi. bulamaç olarak yemiyor bizde tane tane yemeye başladık.Dün sabah kahvaltıda geçenlerde bir arkadaşın verdiği domatesli yumarta tarifini yaptım mükemmel oldu ve kızım da çok sevdi.sanırım değişik tatlar istiyor artık.her gün devamlı yediği şeylerden bıkıyorlar.
halen dişi çıkmadığı için ve kemikleri için fosfo kalsiyum verdi toz şeklinde hergün 1 çay kaşığı yoğurdunun yada mamasının içine koyup sulandırılma yapılacak.dişi çıkmayanlara bilgi amaçlı olsun diye düşündüm paylaşmak istedim.

canim su domatesli yumurta nasil bisey????

günaydın arkadaşlar....

sağol canım benim oglumunda daha dişi çıkmadı.bilgilendirdiğin için sağol.biz elazıg dayız .Burada dogru dürüst bir çocuk doktoru olmadıgı için böyle seyler duymamıstım.bir dahaki sefere doktora sorayım.

günaydın arkadaşlar....

canım aynı ilacı ogluma 1 ay kullandım ama mama içine karıstırmadım sulandırıp enjktör ile verdim zatn tadı güsl sorunsuz içiyor bizim kalsiyum eksikligimiz ve kemiklerinin gelisiminde yavaslık gördügü için vermişti 1 ayda kemikler istegimdn daha ii ilacı bırakın dedi tavsiye edrim süper ilac fosfo kalsiyum birde büyüme ve gelişmeyele ilgili cinko vermişti o da cok ii geldi oglusuma

kızlar biz bu ay doktora gitmedik,neler veriyosunuz 9. ayınızda artık?ciğer, badem,fındık,kurufasulye,nohut başlıcam sizce napıyim başladınızmı?gerçi ciğre vermesemde olur,bizim aile kasabımız var kuzu ciğerlerin hepsi ist.da organik bulunamaz demiş,dana ciğer yedirsem diyorum ama bende sevmiyorum sakatat evime hiç almam acaba kızımada vermesemmi?napalım sizce?

zasa merhaba cigeri bizim doktorumuz tavsiye etti geecen ay verdim bi kac kez sevdi ama kasaplarda suan hep ithal ciger varmış ve saglık acısından fayda yerine zararlı olur veteriner gözetiminde kesilmiş bulursan ver dedi.gecen ay verdiklrimi arkadaşımın eşi veteriner ondan tedarik etmiştik ama bu ay kaldık bizde ciger ve sakatat çookkk faydalıymış süt cocuklarına bu arada dana deil kuzu ciger olması sart bir de üstündeki zar cıkarılması gerekior

merhaba kızlar...

canım adresi bana da atarmısın tam aradıgım sey

kızlar gecmişe bi baktım cok inceleyemedim ama bu ası muhabbeti nedir bebişlere ası mı var yine 12 aylıkken olmıjaklar mı?

Back
X