• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kızlar kulagim iltihaplanmış damlayla geçmiyor. Evde winceft ve atoksilin var. Kullanmak istemiyorum ama mecburum .internette gebelikte kullanilir yaziyo .Ne yapmalıyım yardım edin

benim bu 2 gündür olan kasık ağrılarım öncekiler gibi değil ya, eşimde normaldir kasma kendini diyo ama ben farklı olduğunu hissediyorum. belki diyorum 8. haftalarda farklı oluyodur bebek hızlı büyüdüğü için ama bilmiyorum

Evet benimde sol kalçama vuruyordu Kalçamda kayma olduğu için hastaneye gittim ihmal etmemek için. Doktoruma gebe olduğumu söylemeden hamilemisin dedi . Evet dediğimde sinirlere baskı uygulandıgından agrı yapabilir demişti.

Bi tek ben yaşıyorum sanmıştım hatta kilo mu aldım o yüzden mi belime yük bindi diye korkmuştum sanırım hamilelikte normalmiş
Benim ilk hamilelgimde doguma kadar sürmüştü ama ilerleyen haftalarda baslamıstı uyurken sağdan sola zor dönerdim ağrı saplanırdı. Bunda cok erken basladı😞

kızlar benim de belirtilwrim çok azaldı karnım ve kasıklarım hep ağrırdı başım dönerdi veya ağrırdı, göğüs ağrılarım da azaldı hiçbiri yok bu bir kaç gündür bu da beni korkutuyor
7+5 teyim
böyle olan var mı

Back
X