2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hihoyyythihoyyythihoyyyt Ben Geldim hihoyyythihoyyythihoyyyt

hoşgeldinnnnnnn yerimseniben

Hosbulduk canim...

Nasilsiniz bakalim ben bugun superim ayy insallah butun gunum böyle gecer.Gece ruyamda erenimi gördüm arkasindan bagiriyodum eren oglum dur kosma diyee sanki gercek gibiydi yaa zemuszemus

Hosbulduk canim...

Nasilsiniz bakalim ben bugun superim ayy insallah butun gunum böyle gecer.Gece ruyamda erenimi gördüm arkasindan bagiriyodum eren oglum dur kosma diyee sanki gercek gibiydi yaa zemuszemus

ayyy ne güzel canım yaa
bu arada hos geldinn

bende dün kendime hamile pantolonu aldım aslında bir ayım kaldı gereksizdi ama napıyım çok hoşuma gitti

hihoyyythoşgellldinnnnnnnnnnn olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nasılsın canımmmm?

Hosbulduk esram ne bilim bugun sabah guzel uyandim simdide cok iyi hissediyorum canim kendimi.Gece ruyamda erenimi görmek yaradi sanirim bana.
Eger sezeryanda karar kilarsak carsamba gunu doktorumla 1 ay gibi bi zaman kalmis oluyo ona kavusmama.Sezeryanada karar verdim ya kendim dunden sanirim onun etkisiyle ruyama girdi oglusumm gamyoncuiremsu
Sen nasilsin canimm ?

Hosbulduk canim...

iyiyim canım..ay çok güzell bi rüyaa.hep aklımız onlarda olduğundan rüyalarımıza girmeye başladılar....yerimseniben

yemeğe çıkıyorum.dönerim size

ayyy ne güzel canım yaa
bu arada hos geldinn

Hos bulduk canim.Gercektende cok guzel bi ruyaydi ya hala etkisindeyim.Sanki gercek gibiydi bi yanimda mertim bi yanimda erenimmm :asigim:

Insallah sizlerde bebislerinizi ruyanizda gorursunuz o ani yasamanizi isterimm opuyorumnanaktan

iyiyim canım..ay çok güzell bi rüyaa.hep aklımız onlarda olduğundan rüyalarımıza girmeye başladılar....yerimseniben
yemeğe çıkıyorum.dönerim size
Insallah hepinizde bebeklerinizi ruyanizda gorursunuz canlarimm cok guzeldi gercektenn bugun sabah neseyle uyanmamin tek sebebii opuyorumnanaktanAYY bide gozumu acar acmaz oglusum tekme atmazmi guldum kendi kendime bide uyandik anne diyo sanki banaaa :emir_bebek:
Afiyet olsun canimmmm:delphin:

bende dün kendime hamile pantolonu aldım aslında bir ayım kaldı gereksizdi ama napıyım çok hoşuma gitti
Kis ne pantolonu surda 1 ayin kalmiss.Neyse sende 1 ay boyunca onu giy hic cikarmadan verdigin paraya degsin bari :roflol:
Ben bidaha cocuk dusunmedigim icin 4-5 tane var ihtiyaci olanlara vericem dogumdan sonraa süprizzzzz

Insallah hepinizde bebeklerinizi ruyanizda gorursunuz canlarimm cok guzeldi gercektenn bugun sabah neseyle uyanmamin tek sebebii opuyorumnanaktanAYY bide gozumu acar acmaz oglusum tekme atmazmi guldum kendi kendime bide uyandik anne diyo sanki banaaa :emir_bebek:

Kis ne pantolonu surda 1 ayin kalmiss.Neyse sende 1 ay boyunca onu giy hic cikarmadan verdigin paraya degsin bari :roflol:
Ben bidaha cocuk dusunmedigim icin 4-5 tane var ihtiyaci olanlara vericem dogumdan sonraa süprizzzzz
canım ya belleri lastikli ya doğumdan sonrada giyebiliriz eski kıyafetlerimiz olmaz hemende yenisini alamayız zaten bol bol da eşofman altı aldım

Hosbulduk canim...

Hosbulduk esram ne bilim bugun sabah guzel uyandim simdide cok iyi hissediyorum canim kendimi.Gece ruyamda erenimi görmek yaradi sanirim bana.
Eger sezeryanda karar kilarsak carsamba gunu doktorumla 1 ay gibi bi zaman kalmis oluyo ona kavusmama.Sezeryanada karar verdim ya kendim dunden sanirim onun etkisiyle ruyama girdi oglusumm gamyoncuiremsu
Sen nasilsin canimm ?

maşallah canımm:nazar::nazar:
biz keyifli olunca bebişler de keyifli oluyor:)
ben de bu sabah çok enerjik uyandım,eşim zorla kalktı hatta ona sen yat, al zeynep lal'i karnına,ben gideyim işe dedim:)))))

eren ismine de bayılıyorum,ne kadar güzel geliyor kulağa,ismiyle yaşasın..
rüyalaara girmeye başladılar,büyüdüler bebeğe benziyorlar tabi artık:)))

geri sayım başladıı,havalar ısındıkça anlıyorum zaman geçiyor:)

kızlar ben daha sadece 2 tane hamile body si aldım kendime baska bir şey yok.. Hala eski kotlarımı giyebiliyorum. Eski eşortmanlarımı falan giyiyorum

kızlar ben daha sadece 2 tane hamile body si aldım kendime baska bir şey yok.. Hala eski kotlarımı giyebiliyorum. Eski eşortmanlarımı falan giyiyorum

aman blac sıkmasın sakın kuzucuğu..
ben bi kere kontrole giderken eski kotumu giydim doktorum beni nerdeyse dövecekti:))
eşofman en güzeli aslında..
kış hamilesi olmak da kötüydü,şöyle efil efil elbiseler giyemedik..

kıslar günaydın bnde bir kac tane tayt almıstım diger aldıklarımda hamilelikten sonra giyebilecegim seyler...

son bir ay kaldı bn hala inanamıyorum birazda korkuyorum dogumdan ya

bu arada sen güle güle kullan canım unuttum söylemeyi :)

valla benim eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo canım bi karın olduki sorma sadece karın çıktı öbür taraflardan almadım ama kıyafetlerimde olmuyo kızlarda küçücük karnım vardı bunda çok fena karnı büyük hamileler görünce hefeslenirdim şimdi ben öyle oldum:jeyyar:

kızlar yaa bugun su almaya gitmem lazım,ankarada ilginç bi uygulama var, burda su faturası gelmiyor,kart var,gidip yükleme yaptırıyoruz..arabayla gitsem 10dklık yol ama acaip üşeniyorum..
ne saçma uygulamalar ya,doğalgaz da aynı,su da!! yolla faturayı ödesiin otomatik ödeme ama yook gökçek bize eziyet edecek illa!!

kıslar günaydın bnde bir kac tane tayt almıstım diger aldıklarımda hamilelikten sonra giyebilecegim seyler...

son bir ay kaldı bn hala inanamıyorum birazda korkuyorum dogumdan ya

hoşgeldin canıma.s.
doğumdan hiç korkma canım,zamanı gelince bir şekilde çıkacaklar,sen de korktuğunla kalacaksın:)) hem ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçiyormuş doğum:)

valla benim eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo canım bi karın olduki sorma sadece karın çıktı öbür taraflardan almadım ama kıyafetlerimde olmuyo kızlarda küçücük karnım vardı bunda çok fena karnı büyük hamileler görünce hefeslenirdim şimdi ben öyle oldum:jeyyar:

talarcım göbektaşız desene:)))
kız dün iki kadın sordu doğum yakın herhalde diye:)))
demek son ay ikiz mi diyecekler:))))))))

Back
X