kıyamam sana ne güzel olurdu walla tüm koca göbüşler bir ucakta![]()
ahhh ahhh tatil yapasım geldi..
:1rolleyes::asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamam sana ne güzel olurdu walla tüm koca göbüşler bir ucakta![]()
ahhh ahhh tatil yapasım geldi..
hihoyyythihoyyythihoyyyt Ben Geldim hihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyyt Ben Geldim hihoyyythihoyyythihoyyyt
hoşgeldinnnnnnn yerimseniben
Hosbulduk canim...
Nasilsiniz bakalim ben bugun superim ayy insallah butun gunum böyle gecer.Gece ruyamda erenimi gördüm arkasindan bagiriyodum eren oglum dur kosma diyee sanki gercek gibiydi yaa zemuszemus
hihoyyythoşgellldinnnnnnnnnnn olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsın canımmmm?
Hosbulduk canim...
Nasilsiniz bakalim ben bugun superim ayy insallah butun gunum böyle gecer.Gece ruyamda erenimi gördüm arkasindan bagiriyodum eren oglum dur kosma diyee sanki gercek gibiydi yaa zemuszemus
ayyy ne güzel canım yaa
bu arada hos geldinn
Insallah hepinizde bebeklerinizi ruyanizda gorursunuz canlarimm cok guzeldi gercektenn bugun sabah neseyle uyanmamin tek sebebii opuyorumnanaktanAYY bide gozumu acar acmaz oglusum tekme atmazmi guldum kendi kendime bide uyandik anne diyo sanki banaaaiyiyim canım..ay çok güzell bi rüyaa.hep aklımız onlarda olduğundan rüyalarımıza girmeye başladılar....yerimseniben
yemeğe çıkıyorum.dönerim size
Kis ne pantolonu surda 1 ayin kalmiss.Neyse sende 1 ay boyunca onu giy hic cikarmadan verdigin paraya degsin bari :roflol:bende dün kendime hamile pantolonu aldım aslında bir ayım kaldı gereksizdi ama napıyım çok hoşuma gitti
canım ya belleri lastikli ya doğumdan sonrada giyebiliriz eski kıyafetlerimiz olmaz hemende yenisini alamayız zaten bol bol da eşofman altı aldımInsallah hepinizde bebeklerinizi ruyanizda gorursunuz canlarimm cok guzeldi gercektenn bugun sabah neseyle uyanmamin tek sebebii opuyorumnanaktanAYY bide gozumu acar acmaz oglusum tekme atmazmi guldum kendi kendime bide uyandik anne diyo sanki banaaa
Afiyet olsun canimmmm
Kis ne pantolonu surda 1 ayin kalmiss.Neyse sende 1 ay boyunca onu giy hic cikarmadan verdigin paraya degsin bari :roflol:
Ben bidaha cocuk dusunmedigim icin 4-5 tane var ihtiyaci olanlara vericem dogumdan sonraa süprizzzzz
Hosbulduk canim...
Hosbulduk esram ne bilim bugun sabah guzel uyandim simdide cok iyi hissediyorum canim kendimi.Gece ruyamda erenimi görmek yaradi sanirim bana.
Eger sezeryanda karar kilarsak carsamba gunu doktorumla 1 ay gibi bi zaman kalmis oluyo ona kavusmama.Sezeryanada karar verdim ya kendim dunden sanirim onun etkisiyle ruyama girdi oglusumm gamyoncuiremsu
Sen nasilsin canimm ?
Insallah hepinizde bebeklerinizi ruyanizda gorursunuz canlarimm cok guzeldi gercektenn bugun sabah neseyle uyanmamin tek sebebii opuyorumnanaktanAYY bide gozumu acar acmaz oglusum tekme atmazmi guldum kendi kendime bide uyandik anne diyo sanki banaaa
Afiyet olsun canimmmm
Kis ne pantolonu surda 1 ayin kalmiss.Neyse sende 1 ay boyunca onu giy hic cikarmadan verdigin paraya degsin bari :roflol:
Ben bidaha cocuk dusunmedigim icin 4-5 tane var ihtiyaci olanlara vericem dogumdan sonraa süprizzzzz
kızlar ben daha sadece 2 tane hamile body si aldım kendime baska bir şey yok.. Hala eski kotlarımı giyebiliyorum. Eski eşortmanlarımı falan giyiyorum
bu arada sen güle güle kullan canım unuttum söylemeyi :)
kıslar günaydın bnde bir kac tane tayt almıstım diger aldıklarımda hamilelikten sonra giyebilecegim seyler...
son bir ay kaldı bn hala inanamıyorum birazda korkuyorum dogumdan ya
valla benim eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo canım bi karın olduki sorma sadece karın çıktı öbür taraflardan almadım ama kıyafetlerimde olmuyo kızlarda küçücük karnım vardı bunda çok fena karnı büyük hamileler görünce hefeslenirdim şimdi ben öyle oldum:jeyyar: