2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi gecler canım aileleri işin içine girdimi öyle
takma kafana sen kızını uzme

benim ki beni üzüyordu ikikez bebek 1 hafta oynamadı 90 derece degişti şimdide sütüm kesilmesin diye ben nedersem tamam

günaaaaaaayyydınnnopuyorumnanaktan
gelen ses versin :))

günayddddın canım olumunekankayizsmile geçmişe göz atıyodum bende.gece baya bi geç vakitlere kadar kaynatmışınız.ben o saatte uyuyodum 12 de yattım.çalışmıyor olsam bu kadar yorgun olmam.sizlere katılamıyorum akşamları :1closedeyes:sen ne yaptın esraa? kontrol nasılgeçti??

Son düzenleme:

:)) ay sorma dün gece iyi kaynattık,saat kaç olmuş farkedememişiz..
sen de biraz daha sık dişini canım,izne çıkınca hem bolca dinlenirsin hem de gece geyiklerine katılırsın zaten haftalar ilerledikçe uykularımız daha da azalıyor..

bizim kontrol de çok şükür iyi geçti canım..aslında hala suyumuz az ve hala kızımın kordonu boynunda ama su miktarında gerileme olmaması bile iyi haber olduğu için şükrediyorum..yoksa malum erken alacak doktorumuz..onun dışında gelişimi falan yolunda çook şükür..

sen nasılsın? nisa napıyo?:)

ne yapsın oda ? karnımı itekleyip duruyo kaydirigubbakcemile3 ayın 30 unda tekrar gidecem bende kontorole

günaydın kızlaaar. ay nası güneşli güzel bi hava var burda. kedim yalanarak güneşleniyo diye kıskandım açtım perdeleri ben de göbeğimi güneşliyom kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaaar. ay nası güneşli güzel bi hava var burda. kedim yalanarak güneşleniyo diye kıskandım açtım perdeleri ben de göbeğimi güneşliyom kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 günaydınnn burdada tam tersine hava kapandı bulutlu şuan heran yağmur yağabilir a.s.

artık hastane çantalarımızın hazır olması lazım,iyi yapmışsın alatariel..
ama senin bugun sınavın yok muydu,ne ütüsüklava:

artık hastane çantalarımızın hazır olması lazım,iyi yapmışsın alatariel..
ama senin bugun sınavın yok muydu,ne ütüsüklava:

akşam canım benim sınavlarım 4 te başlıyo 9 a kadar olabiliyo :) bugünkü 4 te. zaten inkılap tarihi dersi çok önemli bi sınav değil. o kadarını yaparım heralde

evet :) bi de kendi geceliklerimi yıkadım işte oğlumla hastanede ne giyeceksek hepsini sabun tozu ve bebe yumuşatıcısıyla yıkadım. yumuşacık olmuşlar :)

ohh ne güzell güle güle giysin cicilerini kaydirigubbakcemile5 sen cicilerini sadece ilk aylar içinmi aldın ? nasıl yaptın?

akşam canım benim sınavlarım 4 te başlıyo 9 a kadar olabiliyo :) bugünkü 4 te. zaten inkılap tarihi dersi çok önemli bi sınav değil. o kadarını yaparım heralde

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım sen ikinci öğretimmi okuyosun? genelde 4 ten sonra oluyor ondan sordum

ohh ne güzell güle güle giysin cicilerini kaydirigubbakcemile5 sen cicilerini sadece ilk aylar içinmi aldın ? nasıl yaptın?

benim annem aldı hep bebişin cicilerini mothercare den
bi sürü 0-3 aylık var biraz 3-6 aylık var çoook az da 6-9 aylık var.annem katarda orda çok ucuz buraya göre. hep almışlar ne lazımsa bebişe. çarşaf takımlarına yorganına kadar. 5 aylıkken gittim ben de katara onları aldım geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…