2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun güle güle sağlıkla giysin yerimseniben

güle güle giysin bebiş:)
ama herşeyin en pahalısını kulllanan bi ülkeyiz çok üzülüyorum..

Herkese günaydııın
Ben de aranıza katılıyorum şu an itibariyle
hepiniz okuduğum kadarıyla gayet iyisiniz maşallah
Az kaldı yolumuz neyse ki.
Hazırlıklarını ne durumda çanta hazırladınız mı yoksa daha erken mi neler yaptınız

hayırlı olsun güle güle sağlıkla giysin yerimseniben

güle güle giysin bebiş:)
ama herşeyin en pahalısını kulllanan bi ülkeyiz çok üzülüyorum..

sağolun teyzeleriiii :)
valla sormayın türkiyedeki fiyatlar muhteşem yüksek.... zaten gidecektim annemlerin yanına gitmişken onları da almak baya artıya geçirdi bizi

kaydirigubbakcemile5 günaydınn canım hoşgeldinnnn aramıza.walla bebişin cicilerini ve kozmetik ürünlerini aldım kendim için pijama aldım birde gecelik alcam.bu arada aramızda 1 gün var..senin bebişin cinsiyeti ne?

hoşgeldin canım. yavaş yavaş başlıyoruz çanta hazırlamaya. aramızda çantası hazır olanlar da var.
bu arada gerçekten katar neresiydi? CADIARZU

arap yarımadasında canım. kuzey kısmında istanbul kadar bi ülke belki biraz daha büyük

çok güzel şeyler var orda bende mavi bir sepet beşik aldım küvetin ayaklığını battaniyler falan çok tatlı dünya kadar para harcadık gene batırdı bizi sıpa :)

çok güzel şeyler var orda bende mavi bir sepet beşik aldım küvetin ayaklığını battaniyler falan çok tatlı dünya kadar para harcadık gene batırdı bizi sıpa :)

kaydirigubbakcemile3 eee işte evlad sahibi olmak kolay değil.bebiş güle güle giysin

günaydin canim.hosgeldin aramiza.benimkisi hazir.zaman azaliyor.

meslektaşım kaydirigubbakcemile3 nası gidiyor hamileliğiniz?

benim hamileliğim iyi değil malesef hamileyken başa gelebilecek herşey geldi ama allaha şükürki olan bana oldu bebek sağlıklı evde raporlu bir şekilde doğumu bekliyorum senin hamileliğin nasıl gidiyor artık sona yaklaştık

bende dün hazırladım çantamı dr bana martın başında hazırla dedi elim kalkmadıki hazırlıyım dün artık hepsini koyduk yarım saat içinde aklımıza gelenleri koyduk inşallah bir eksik çıkmaz :)

evet siz benden iki hafta öndesiniz.benimde iyi gidiyor kamudayım işte ben sadece çalışmak zor gelmeye başladı.bende ayın 30 unda 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam.bakalım nasıl dayanıcaksam bilmiyorum sabretmem lazım doğumdan sonra daha çok zamana ihtiyacım olacak :sinifsinif:

beni dr 20. haftada heyet raporuyla izine ayırmak istedi ama ben işlerimi toparlayıp 27. haftada ayrıldım iki gün öncede doğum önces iznimi kullanmaya başaldım bende çok istedim doğum sonrasına aktarabilmeyi amamalesef olmadı.

Çok haklsısın işe gidip gelmek bile zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…