benim annem aldı hep bebişin cicilerini mothercare den
bi sürü 0-3 aylık var biraz 3-6 aylık var çoook az da 6-9 aylık var.annem katarda orda çok ucuz buraya göre. hep almışlar ne lazımsa bebişe. çarşaf takımlarına yorganına kadar. 5 aylıkken gittim ben de katara onları aldım geldim.
bi sürü 0-3 aylık var biraz 3-6 aylık var çoook az da 6-9 aylık var.annem katarda orda çok ucuz buraya göre. hep almışlar ne lazımsa bebişe. çarşaf takımlarına yorganına kadar. 5 aylıkken gittim ben de katara onları aldım geldim.
güle güle giysin bebiş:)
ama herşeyin en pahalısını kulllanan bi ülkeyiz çok üzülüyorum..
hayırlı olsun güle güle sağlıkla giysin yerimseniben
güle güle giysin bebiş:)
ama herşeyin en pahalısını kulllanan bi ülkeyiz çok üzülüyorum..
Herkese günaydııın
Ben de aranıza katılıyorum şu an itibariyle
hepiniz okuduğum kadarıyla gayet iyisiniz maşallah
Az kaldı yolumuz neyse ki.
Hazırlıklarını ne durumda çanta hazırladınız mı yoksa daha erken mi neler yaptınız
hoşgeldin canım. yavaş yavaş başlıyoruz çanta hazırlamaya. aramızda çantası hazır olanlar da var.Herkese günaydııın
Hazırlıklarını ne durumda çanta hazırladınız mı yoksa daha erken mi neler yaptınız
bu arada gerçekten katar neresiydi? CADIARZU
çok güzel şeyler var orda bende mavi bir sepet beşik aldım küvetin ayaklığını battaniyler falan çok tatlı dünya kadar para harcadık gene batırdı bizi sıpa :)
kaydirigubbakcemile3 eee işte evlad sahibi olmak kolay değil.bebiş güle güle giysin
günaydin canim.hosgeldin aramiza.benimkisi hazir.zaman azaliyor.Herkese günaydııın
sağol canım herşey feda olsun onlara :)
meslektaşım kaydirigubbakcemile3 nası gidiyor hamileliğiniz?
benim hamileliğim iyi değil malesef hamileyken başa gelebilecek herşey geldi ama allaha şükürki olan bana oldu bebek sağlıklı evde raporlu bir şekilde doğumu bekliyorum senin hamileliğin nasıl gidiyor artık sona yaklaştık
neyse ben yemeğe çıkıyorum sabahta zaten düzgün yemedim kurt gibi açım gelince görüşürük
evet siz benden iki hafta öndesiniz.benimde iyi gidiyor kamudayım işte ben sadece çalışmak zor gelmeye başladı.bende ayın 30 unda 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam.bakalım nasıl dayanıcaksam bilmiyorum sabretmem lazım doğumdan sonra daha çok zamana ihtiyacım olacak :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?