Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde gitmem lazım hastaneye bana kalsa istemiyorum ama gidersek daha iyiymmiş.. Bir de sağlık ocağına gidip hamileyim demem lazımmıs 7 aydır hala gidicemsağlık ocagına
haklisin canim ya,bakalim bu hafta emlakcidan haber gelecek,eger ev isi olursa kurmam zaten.ki olursada bende temmuzda tasincam.evet bende park yatak almayi düsünüyorum.ama birde dolap ayarlamam lazim.nisanin sonunda gelecek bebek odasi olmazsa sadece dolabini kurarim,birde o park yatak varya ondan alirim cünkü besigide bayagi büyük gibi.inan bende nereye ne sigdicagimi sasirdim.yarisini bende zaten keller ya koydum.bakalim eve göre hareket edicem zaten.Canim odasini hazirlama konusunda acele etme dogduktan sonra kursanda olur odasini.Zaten en az ilk 6 ay sen odanda yatirisin bebegi.Onun icin de odanada kucuk bi besik alman sart.Yada aldigin oda takiminin yatagini kurarsin odana.Tasincakmissin nasil olsa sadece yatagini kur yeter canim.Bende 6 inci ayin sonunda tasincam nereye ne koycami sasiriyorum o yuzden az bi esya hazirladim oglum icin.
Ben camasirlarini yikadim utuledim kapakli kutularim var onlara koydum.Hatane cantamda hazir tek bebek besigi kaldi kurulcak kelerde bekliyo oda bi ara cikip onlari ayarlamam lazim boshayallersmile
en güzeli bende almaya az önce karar verdimkızlar ben bebişe park yatak aldım çünkü ilk zamanlarda yanınızda yatacak ayrı oda yapsanız gece sürekli kalkıyo sizin de uykunuz bölünüyo ben en azından ilk altı ay yanımda yatıracağım daha sonra ona ayrı oda yapacağım peki siz nasıl düşünüyorsunuz bakimCADIARZU
kızlar ben bebişe park yatak aldım çünkü ilk zamanlarda yanınızda yatacak ayrı oda yapsanız gece sürekli kalkıyo sizin de uykunuz bölünüyo ben en azından ilk altı ay yanımda yatıracağım daha sonra ona ayrı oda yapacağım peki siz nasıl düşünüyorsunuz bakimCADIARZU
haklisin canim ya,bakalim bu hafta emlakcidan haber gelecek,eger ev isi olursa kurmam zaten.ki olursada bende temmuzda tasincam.evet bende park yatak almayi düsünüyorum.ama birde dolap ayarlamam lazim.nisanin sonunda gelecek bebek odasi olmazsa sadece dolabini kurarim,birde o park yatak varya ondan alirim cünkü besigide bayagi büyük gibi.inan bende nereye ne sigdicagimi sasirdim.yarisini bende zaten keller ya koydum.bakalim eve göre hareket edicem zaten.
cevabini yeni gördüm canim.bnimkiside öyle,arabayla 10dk falan.ama herkes birsey diyor burda orda yapma surda yap,kimisi orasi cok iyi baska yerde yapma inan kafam kazan gibi olduCanim gittim geldim ortaligi toparladim az.Icimden bisey yapmakda gelmiyturdum gene pc basinaa kaydirigubbakcemile3
Ben daha önce oglumudogum yaptigim yerde yapmak istiyorum yine canim.Ordan memnun kaldim ayrica evimede 15 dk uzaklikta![]()
yaaaa öylemi,bulundugum yerde yokda,bana yakin olan sehirleri bir arastirayim.sagol canim benimCanim bulundugun yerde kaufland varsa bu hafta geliyo oraya reise bed hemde fiyati 35 euroya sanirimm![]()
cevabini yeni gördüm canim.bnimkiside öyle,arabayla 10dk falan.ama herkes birsey diyor burda orda yapma surda yap,kimisi orasi cok iyi baska yerde yapma inan kafam kazan gibi oldu
canimm kafaya takilcak birsey degil,eger anne babada minyonluk varsa bebekte %90 olacak zaten ne güzellll kiz ne tatli olur o,saglikli olsunda,hic önemli degil,onlar bir sekilde dogduktan sonra gelisiyor,besleniyor.kanaryacım bende bilmiyorum doktor minyon olacak diyo vitaminlerimide eksiksiz alıyorum ama yinede böyle işte bi doğsalardı hayırlısıyla
yaaaa öylemi,bulundugum yerde yokda,bana yakin olan sehirleri bir arastirayim.sagol canim benim
evet gitmek daha iyimis,psikolojik olarak.kendimizi hazirlamis olacagiz.ikinci görüs bence daha iyi olur.benimde gitmem lazım hastaneye bana kalsa istemiyorum ama gidersek daha iyiymmiş.. Bir de sağlık ocağına gidip hamileyim demem lazımmıs 7 aydır hala gidicemsağlık ocagına
canım bence kiradaysan bir de kalacagın belli değilse iğne bile alma buraya aldığın yeni evine uymaz ben 2008 de 3 ev değiştirdim 8 ay içinde nefret gelmişti ve hiç bir sey hic bir yere uymadı.. Beşik yeter zaten eşyalarını da aslında cok almamak lazım hediye çok geliyormus kıyafet..
yıkarsan yıka tabi at bir valize arada bir havalandırırsın..
canim bencede almana hic gerek yok madem.bir sekilde idare edeceksiniz artik.su park yataklar cok ise yariyormus.hem hafif hem heryere tasinabilir.tekerlekli.bende alicam.bence sen öyle yap bebegin esyalarini yika,ütüle beklesin.aynen bende öyle yapicam.hazir olmasi bence olmamasindan daha iyi.
tamam canim arastiracagim.kesin vardir bana yakin yerlerde,kölnde kesin vardir.orayi bir arastiracagimInternetten de bakabilirsin canim kaufland in bu haftaki werbunglarina.
Yakinlarda varsa git al derim fiyatida cok uygun![]()