2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben deeeeeeeeee. hem ben doğurduğumda sedef gelcek bana yardım etçeeeekkkk
kızını da getircek oğlumla yanyana yatırcaznaniknanik

kız yeter ki iste haziranda bişey olmazsa gelmeye çalışırım ama okullar kapanınca anca çünkü tek gidemem ist feribotta 2 çocukla zor oluyo nasip kısmetopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız yeter ki iste haziranda bişey olmazsa gelmeye çalışırım ama okullar kapanınca anca çünkü tek gidemem ist feribotta 2 çocukla zor oluyo nasip kısmetopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gelirsin kıııııı noolcak. ben sizi misafir ederim evimde kaç gün isterseniz:D odamız bol hem sana da değişiklik olur bebişlere de :) kocişe değişiklik olmasa da olur salla kocayı :roflol:

gelirsin kıııııı noolcak. ben sizi misafir ederim evimde kaç gün isterseniz:D odamız bol hem sana da değişiklik olur bebişlere de :) kocişe değişiklik olmasa da olur salla kocayı :roflol:

yok gııı kocişin ne işi var ben gelirim sen kendi kocişi kapı dışarı çocuklarıda bi odaya bizde muhabbete devam çay eşliğindeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sınavda yaptığımız ik hariç hepimiz iyiyiz:roflol:
bakalım umarım güzel bişeyler gelir. en azından kurtarabileceğim bi not olsa yeter. sen nası oldun rahatsızdın

valla yerimden kalkmayınca iş yapmayıca yemeyip içmeyince süpeim:) çok şükür. sevindim canım şu stresi atlattın en azından

yok gııı kocişin ne işi var ben gelirim sen kendi kocişi kapı dışarı çocuklarıda bi odaya bizde muhabbete devam çay eşliğindeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim kocamın varlığı yokluğu bir zaten. arkadaşım gelcek git derim. ben şu odada otursam olmaz mı der iyi derim arkadaşım gidene kadar kitlenir odaya :roflol:
ama kapıdışarı fikri cazip geldi :D kociş huysuzdu bugün biraz sinirliyim yani ona:roflol:

benim kocamın varlığı yokluğu bir zaten. arkadaşım gelcek git derim. ben şu odada otursam olmaz mı der iyi derim arkadaşım gidene kadar kitlenir odaya :roflol:
ama kapıdışarı fikri cazip geldi :D kociş huysuzdu bugün biraz sinirliyim yani ona:roflol:

iyi o zaman boşver benim herifle kaynaşsınlarsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

valla yerimden kalkmayınca iş yapmayıca yemeyip içmeyince süpeim:) çok şükür. sevindim canım şu stresi atlattın en azından

en önemli sınavım buydu ama daha dolu sınavım var :( önümüzdeki hafta cumaya kadar. bu hafta çarşamba ve cuma sınavım yok. yarın 2 tane var bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar bugun eşim bir biberon almıs ama ilk defa gördüm yumusacık ezilip bükülüo slikon mu neymıs her tarafı ama bi garip adamın hevesi kaçmasın die güzel dedim.. Gerci görünüşü güzel ama bu kaynar mı suya girer mi anlayamadım..

eczaneye yeni gelmiş hep millet aldı bundan bende getirdim son kalanı dedi..

Back
X