hamilelikte rennie kullanılır mı ki? benim bildiğim hamilelikte kullanılmıyo
evet canim,kullaniliyor.bir de gaviscon kulaniliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamilelikte rennie kullanılır mı ki? benim bildiğim hamilelikte kullanılmıyo
yok canım gavıson du galiba adı benim hamileliğimde doktor yazmışdı mide ekşimesine karşı içiliyo ama ben kullanmadım
amannnn doğurmak istiyom artık puff vallaa
ben deeeeeeeeee. hem ben doğurduğumda sedef gelcek bana yardım etçeeeekkkk
kızını da getircek oğlumla yanyana yatırcaznaniknanik
akraba olmayamı karar verdiniz yanyana yatırıyonuz:içelim:
hee evlendircez yaaaa şimdiden kertelim alışsınlar birbirlerine delikafadulden
ben deeeeeeeeee. hem ben doğurduğumda sedef gelcek bana yardım etçeeeekkkk
kızını da getircek oğlumla yanyana yatırcaznaniknanik
hee evlendircez yaaaa şimdiden kertelim alışsınlar birbirlerine delikafadulden
kız yeter ki iste haziranda bişey olmazsa gelmeye çalışırım ama okullar kapanınca anca çünkü tek gidemem ist feribotta 2 çocukla zor oluyo nasip kısmetopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aaa alatariel demiş. canım geçmiş olsun sınavım nasıldı oğluşumuz nasıl
gelirsin kıııııı noolcak. ben sizi misafir ederim evimde kaç gün istersenizodamız bol hem sana da değişiklik olur bebişlere de :) kocişe değişiklik olmasa da olur salla kocayı :roflol:
sınavda yaptığımız ik hariç hepimiz iyiyiz:roflol:
bakalım umarım güzel bişeyler gelir. en azından kurtarabileceğim bi not olsa yeter. sen nası oldun rahatsızdın
yok gııı kocişin ne işi var ben gelirim sen kendi kocişi kapı dışarı çocuklarıda bi odaya bizde muhabbete devam çay eşliğindeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim kocamın varlığı yokluğu bir zaten. arkadaşım gelcek git derim. ben şu odada otursam olmaz mı der iyi derim arkadaşım gidene kadar kitlenir odaya :roflol:
ama kapıdışarı fikri cazip geldikociş huysuzdu bugün biraz sinirliyim yani ona:roflol:
valla yerimden kalkmayınca iş yapmayıca yemeyip içmeyince süpeim:) çok şükür. sevindim canım şu stresi atlattın en azından